Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Transformation

tarihi tutturdum arkadaşlar fiyatıda tutturacam galiba Çıkış fiyati 16 GB için 1650 TL

Aynen Hocam 1650 TL Olacak 16GB'lik Modeli.
  • Bence 1250TL olacak 16GB - 1500 de 32GB, nasıl ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: applecalifornia

Bence 1250TL olacak 16GB - 1500 de 32GB, nasıl ama ?

O Fiyatlari Rüyanda Görürsün Diyecem Ama Rüyanda Bile Göremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: applecalifornia

Bence 1250TL olacak 16GB - 1500 de 32GB, nasıl ama ?

Sarcasm...
  • Getirmeyelim mi şimdi yurt dışından satış için, almaz mısınız?
  • Bencede 1600 1700 arası olucak 16 GB
  • ben 1500 e pasaport kayıtlı 16 gb alacağım .
  • evet arkadaşlar bugün GOLD a gittim bildiğiniz gibi iphone 4 2.700 tl GOLD da , kampanyayı kaçırmayım dedim ve kendime jest yaptım , biri siyah diğeride beyaz 2 tane İPHONE 4 32gb aldım kendime 5.400tl verdim.

aslında 2 tanede 16 gb olanlardan alacaktım ama olmaz dediler bir kişiye 2 adetten fazla satmıyoruz , kampanyadan herkaz faydalanması için dediler.

bence KAMPANYAYI kaçırmayın ve sabah gidip 2 şer tane alın STOK lar hızla eriyor.

NOT; ben olsam fiyatı artırırım hazır önümüz bayram herkes hediye alacak en az 3.500 olması lazım

• arkadaslar 17 sinde göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: etherial

Vodafone ve Turkcell'in İphone tanıtımlarına 17 Eylül'de başlayacağı, 20 Eylül'den itibaren de satışlara başlayacağı ileri sürülüyor. İki firma da birbirlerinden tarihleri sır gibi saklamaya çalışıyor.

dikkat ederseniz tam tarhi kesin değil çelişki var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Vodafone ve Turkcell'in İphone tanıtımlarına 17 Eylül'de başlayacağı, 20 Eylül'den itibaren de satışlara başlayacağı ileri sürülüyor. İki firma da birbirlerinden tarihleri sır gibi saklamaya çalışıyor.

Gerçekten, Sabahtaki elemanlar bizim yazdıklarımızı okuyup "bi bildikleri vardır" diye düşünüp haber yapmış olmasınlar Zaten cihazın çıkış tarihi Cuma günü olmalı, en başında hata var. Bence 24 Eylülde çıkar en geç fakat bu haberin hiçbir değeri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Gerçekten, Sabahtaki elemanlar bizim yazdıklarımızı okuyup "bi bildikleri vardır" diye düşünüp haber yapmış olmasınlar Zaten cihazın çıkış tarihi Cuma günü olmalı, en başında hata var. Bence 24 Eylülde çıkar en geç fakat bu haberin hiçbir değeri yok.

Sabah gazetesi diye değil Timur Sırt haberi diye bakın. Timur Sırt'ı Televidyon'dan MYK Medya'dan tanıyan tanır. O söylediyse kesindir. Sektörün daha da içinde başka biri varsa zaten o da kankası; Serdar Kuzuloğlu! Ha tabi haberden sonra ekstra bi değişiklik olur, bi sorun olur, ama öyle bi aksilik olmaz ise kesin der şüphe etmem ben.

• Rakamlar bence 1600-1750 civarı olur (16GB)
    1850-2100 civarı olur (32GB)
    benim düşüncem.
  • Vallaha onu bunu bilmem Turkcell vip müterilerine çalışan arkadaş eylülde demişti en geç sanırım orası doğru.Bugün Vodafone İç Anadolu bölge müdürüyle konuştum turkcell'in çıkardığı gün bizde piyasaya çıkartacağız dedi.Apple firmasının arzusu bu yöndedir diyede ekledi.Onun dışında yine bu ay içerisinde yine ıphone 4 gibi samsung galaxy s'de kampanyalı olarak satışa çıkacak dedi.Verdiği bilgilere itimat ediyorum doğrusu bekleyip göreceğiz.
  • Ürünü Gold Bilgisayar satışına başlamış ve fiyatlarda hiç sandığımız gibi değil

IPHONE 4 16GB 3G SİYAH CEP TELEFONU --> 2.695,62 TL

Stoklardada 16GB haricinde herhangi bir modeli görünmüyor.Zamanla fiyatı düşermi yükselirmi bilinmez.

Link --->http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92837&ad=iPHONE-4-16GB-3G-SiYAH-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: corlione

Ürünü Gold Bilgisayar satışına başlamış ve fiyatlarda hiç sandığımız gibi değil

IPHONE 4 16GB 3G SİYAH CEP TELEFONU --> 2.695,62 TL

Stoklardada 16GB haricinde herhangi bir modeli görünmüyor.Zamanla fiyatı düşermi yükselirmi bilinmez.

Link --->http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92837&ad=iPHONE-4-16GB-3G-SiYAH-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari

Günaydın.

• Valla ürün resmi olarak ülkemize girdiğinde 2000TL üzeri bir fiyatla gelirse almam kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextercan

Valla ürün resmi olarak ülkemize girdiğinde 2000TL üzeri bir fiyatla gelirse almam kardeşim

Abartmayalim.
  • İzmir Carrefoursa TİM e sordum - Şebeke sorunu nedeni ile toplatıldı, çıkış tarihi henüz belli değil dedi.
    İzmir Fuar Alanı içerisindeki Turkcell standına sordum - Ekim sonu gibi gelebilir, 16GB liğin fiyatı en az 2000tl olur dedi.
    İzmir Fuar Alanı içerisindeki Avea standına sordum - Bu ayın sonu gelebilir, bekliyoruz dedi.
  • 32gb'ın dahil 2000'den yüksek bi rakamla satılacağını düşünmüyorum ayrıca 2000 değilde 1900 yaparlar pazarlama taktiği olarak emin olun bilinçaltı 2000 olsa almayacağı şeyi 1900 diye :D alır. 16-32gb lıkları 1600-1900 arası bir fiyat olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.