Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold'un getirdiği İphone 4'ler bence istisna. Vodafone veya Turkcell getirsin ki çıktı diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedo5

şebeke sorunu varmış toplatılmışmış. Ufak atta civcivler yesin. İnternetten 2 satır yazı okuyup buraya gelip YALAN söylemenin bir yaptırımı olmalı.

Aynen. Cahiller...
  • haberi okudum hürriyetten resimlerde genellikle ince olduğunu göstermeye çalışmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Bu bölüme bakan yetkililerin kaynak verilmeden yanıltıcı bilgi veren üyelere yaptırım uygulaması gerektiğini düşünüyorum.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat
    Türkiye'de 20 Eylül'den itibaren hem kontratlı hem de peşin fiyatla satılacak.

20 gün daha bekleyelim
  • Hep Cuma günü çıkan ürün niye Türkiye'de Pazartesi çıksın? Umarım ayın 17sinde çıkar fakat tahminim 25ü. Turkcell de yavaştan başlasa ön sipariş almaya...
  • Turkcell de bolge mudurlugunde ust duzey yonetici olan arkadasim dan aldigim bir bilgiye gore vodafone 17 sinde satisa sunacakmis! Turkcell in tarihi de buyuk ihtimalle ayni olacakmis! Fiyatlar la ilgili bir bilgi malesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Hep Cuma günü çıkan ürün niye Türkiye'de Pazartesi çıksın? Umarım ayın 17sinde çıkar fakat tahminim 25ü. Turkcell de yavaştan başlasa ön sipariş almaya...

ön siparişmi ??? bunlar fiyati ne koyacağini kararlaştirsalar şimdiden alacaklar ön siparişi ama sanırım fiyati açıklamak istemiyorlar şimdiden
  • hürriyetin internet sitesinde iphone 4 türkiyede diye bir haber var.. ama sanırım bu gold computerdekinden bahsediliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: man in the box

hürriyetin internet sitesinde iphone 4 türkiyede diye bir haber var.. ama sanırım bu gold computerdekinden bahsediliyor..

Aynen öyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: man in the box

hürriyetin internet sitesinde iphone 4 türkiyede diye bir haber var.. ama sanırım bu gold computerdekinden bahsediliyor..

Aynen öyle.

Ve 2700 tl olanından :)
  • vodafonedayım ve şuan 70 lira fatura ödüyorum sınırsız konuşup internet kullanabiliyorum.

umarım bu fiyatlara yakın bişeyler olurda alırız.gerçi bu seferde paketin içi baya bi boş oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İzmir Carrefoursa TİM e sordum - Şebeke sorunu nedeni ile toplatıldı, çıkış tarihi henüz belli değil dedi.
    İzmir Fuar Alanı içerisindeki Turkcell standına sordum - Ekim sonu gibi gelebilir, 16GB liğin fiyatı en az 2000tl olur dedi.
    İzmir Fuar Alanı içerisindeki Avea standına sordum - Bu ayın sonu gelebilir, bekliyoruz dedi.

Şebeke Sorunu İle Toplatildi Çok Saçma Olmuş.Ben Hiç Böyle Bir Şey Duymadim.

Arkadaş bilmiyorsun sallama bari. Bunlarda orda bilirkişi diye duruyor ya..

Fiyat konusunda da çok iddialı konuşuyor. sağlam bir kaynağı mı var yoksa işkembeden sallıyor mu ben de merak ediyorum.

"Sorun vardı, toplatıldı" diyecek kadar rahat sallayabilen bir insanın fiyatı 3000 TL olacak demiş olmasına bile şaşırmam ben. "Bilmiyorum" diyip rezil olmamak için mantıksızca konuşuyorlar !

Hayır birşey biliyor olsa içim yanmıcak. Kaynağı olmayan ve sağdan soldan duyduğu bilgiler için ahkam kesmekten başka yaptığı birşey yok. Bu bölüme bakan yetkililerin kaynak verilmeden yanıltıcı bilgi veren üyelere yaptırım uygulaması gerektiğini düşünüyorum.

Banamı Diyorsunuz Bunlari ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hincludex

quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

eylülün son haftası yada ekimin ilk haftası gibi çıkar, yılbaşından sonra da normal fiyatlarına iner diye tahmin ediyorum..
    sonuçta operatörler bunu babalarının hayrına getirmeyecekler..önce yüksek fiyattan çıkarıp işin kaymağını yiyecekler, sonra yavaş yavaş fiyatı indirip herkesin alabileceği seviyelere getirecekler..

Atip Durmayin Sizde Yok 1800-2000'den Çıkacak Diye.

Arkadaşlar iPhone 4 Türkiye Fiyatlari Böyle Olacak Muhtemelen ; (Bekleminizi Tavsiye Ediyorum)

iPhone 4 16 GB 1085 $

iPhone 4 32 GB 1250 $

Kardeş sen komik misin?

Dolar şuan 1.52 civarında

1085 * 1.52 : 1.654 tl

1250 * 1.52 : 1.900 tl

3G modelini yunanistandan aldığım zaman türkiye ile arasında 300 TL fark vardı, IPHONE 4 yunanistan vodafone' da satılmaya başlandı 16 GB - 659 Euro = 1300 TL civarında, fiyat bencede dediğiniz şekilde olacaktır..

• para kazanmak nasıl zorsa para harcamak da o derece zordur
    bu teli gidip 2700e alan zihniyet belki para kazqanmayı biliyordur ama kesinlikle harmayı bilmediğini gösterir
    haa kucaktan zevk alıosun o başka
  • kontrantlı fiyatlar nasıl olur sizce?
  • Aslinda sadece okuyordum ama ikinci el kisminda gelen mesajlardan sonra buraya biraz bilgi amacli yazmak istedim umarim kimse yanlis anlayip saldirmaz bana :) Cihaz ciktigi zaman en pahali olarak satilan ulke Turkiye olacak. Bu zaten vergilerle alakali ve genel dagitici olan firmanin kar ile satisi vs vs. 10 Gun once forumun ikinci el bolumunde cihaz satarken bir arkadas aynen soyle demisti "cihaz 2 haftaya piyasada 1600liraya cikacak" ozaman kendisinede soyledim ben satici degilim sadece piyasaya uygun fiyatlarda getirmeye calisiyorum ama benden almak zorunda degilsin fakat cihazin cikis fiyati 1000euro uzerinde olacak. Kontratli alacaklarinda gozu korkacak cunku bu sefer kontrat 24 ay olacak diye. Bizimde kendi capimizda turkcell genel mudurlukte bi kac tanidigimiz var :) cikis tarihinide en gec ekim olarak verdim arkadasa. Eylul ayinda zaten tanitimlari televizyon ekranlarinda donecek. Peki anlamadigim nokta ne ona geleyim. Su anda bir cok firma yurt disindan paralel ihracat ile getirdi urunu. Ornegin gold 2700 liraya satiyor. Dogubankta 3000lira ya satmaya calisan uyaniklar varken gold aslinda birazda iyi bir is yapti. Garantisini kendileri veriyor. Sonucta cihaza birsey olsa su anda tamir falan ettiremecekleri icin yenisini verecekler. Sonucta GOLD gibi bir firmadan bahsediyoruz. Ya dogubank gibi kacakcilar hanindan alan arkadas ne yapsin? 10 gun bekleyin baska firmalar 2400 e kadar inecekler. Gecen dogubanka gittim elimde iphone 4 sifir kutulu unlock. Bir dukkana girdim dedim ne kadar. Adamin tripleri superdi ama. Dediki alicimisin sorucumu :) dedim aliciyim... 2800 son olur kayit simlock sana ait. Kisaca oradada kus bulup opmeye calisiyorlar ama satiyorlar. Bende dedim 2000 e ben sana kayitli vereyim :) Kisaca sunu soylemek istiyorum. Alacak arkadaslar yaklasik tarihi fiyati kafadan sallamadan soyluyorum. Avrupa fiyatini baz alacaksiniz zaten uzerine vergisini koyacaksiniz. benim bekledigim fiyat 1500liraydi ama duydumki olmayacakmis :) Artik yapacak bisey yok bekleyelim gorelim. Turkiyede stoklarda diyen arkadaslarada soylemek isterim. Evet stoklarda urunler var. Genpa KVK yetkili satici olarak almis durumda cihazlari. Fakat satis daha baslayamiyor gerekli duzenlemeler nedeni ile. 3G girdiginde stoklara 1 , 1.5 ay almisti. Umarim beklemek zorunda kalmazsiniz okadar.
    Su anda gidip alacak arkadaslar icin piyasada kacaginin kayitlisini 1500 1600 arasinda kayitli unlock 1700 liraya bulmak mumkun
    1800 2000 arasindada 32gb bulmak mumkun.

Herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swartz -- 1 Eylül 2010; 20:32:46 >

• @swartz

Bu forumda ki 9 köyden de kovacaklar seni...
  • Selam arkadaslar.

Goldda ciktigi muabbetini bugun birinden duydum, bu olay ile ilgili bir basligimiz var midir, telefondan girdigim icin adam akilli bakamiyorum. Fiyat baya fahismis sanirim. Yine kendileri yurtdisindan getirtip kendi garantilerini veriyorlar sanirim degil mi?

20 eylul tarihini defalarca tekrarlamistim iphone 4 muabbetleri yapilirken. Fiyatiyla ilgili de ilk sayfada 2000 lira diyen okudum, ben daha dusuk olacagini dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur
    630 dolara aldim iphone 4 umu, simlocksiz amerkidan mis gibi :) Turkcell en az 1700 den satacak.

Çok ucuz. Temmuz gibi Ingilterede fiyatlar ne olup arkadaşlar

http://mobiletisim.com/haberler/iphone-4-20-eylulde-turkcellde
    ingilterede 1150 diyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.