Arkadaslar beklendigi gibi iphone fiyatlari yuksek fiyatla cikti turkiyede gold teknoloji marketlerindeki fiyati 2700 tl, turkcell ve vodafone nun fiyati cok farkli olmuycagini dusunuyorum fiyatinin 2000 tl nin altina dusmesi pek mumkun gorunmuyor.
eger daha uygun fiyata ve daha erkenden almak istiyorsaniz IKI TANE KUTUSUNDA ACILMAMIS IPHONE 4 16GB SATIYORUM. KAYIT VE UNLOCK ISLEMI ALICIYA AIT. takas dusunmuyorum lutfen teklif etmeyin
TELEFONLAR FIYATI HER BIRI ICIN : 1600 tl TELEFONLAR ISTANBUL ATASEHIRDE
Ya bu gold baya kıllandırdı beni. Hadi 300-400 tl fark olur anlarımda sizce 15 gun sonra cıkacak bir ürünü hala 2700 e satmakta ısrar etmesi garip değilmi? Şimdi Vodafone ve turkcell 1600 tl den ürünü piyasaya sürünce gold bilgisayar pat diye 1100 TL indirim mi yapacak? Enteresan bir durum bence... Acaba vodafone ile turkcell golda gidip al kardeş şu malları piyasayı bi yokla bakayım falan mı dedi? Bide bu adamlar kaç tane sattı acaba bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: alperemr
Ya bu gold baya kıllandırdı beni. Hadi 300-400 tl fark olur anlarımda sizce 15 gun sonra cıkacak bir ürünü hala 2700 e satmakta ısrar etmesi garip değilmi? Şimdi Vodafone ve turkcell 1600 tl den ürünü piyasaya sürünce gold bilgisayar pat diye 1100 TL indirim mi yapacak? Enteresan bir durum bence... Acaba vodafone ile turkcell golda gidip al kardeş şu malları piyasayı bi yokla bakayım falan mı dedi? Bide bu adamlar kaç tane sattı acaba bilen var mı?
O değil de Vodafone ve Turkcell Gold'a yakın fiyatta satarsa bak sen işe
quote:
Orijinalden alıntı: Dicklers
Umarım fiyatlar söylendiği gibi 1600-1700 civarında uygun olur. Ama içimden bir ses çok daha yüksek olacağını söylüyor :(
içindeki sese güven. 2000 den aşağı olmayacağını ancak ne kadar üzerine çıkacağını bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: alperemr Ya bu gold baya kıllandırdı beni. Hadi 300-400 tl fark olur anlarımda sizce 15 gun sonra cıkacak bir ürünü hala 2700 e satmakta ısrar etmesi garip değilmi? Şimdi Vodafone ve turkcell 1600 tl den ürünü piyasaya sürünce gold bilgisayar pat diye 1100 TL indirim mi yapacak? Enteresan bir durum bence... Acaba vodafone ile turkcell golda gidip al kardeş şu malları piyasayı bi yokla bakayım falan mı dedi? Bide bu adamlar kaç tane sattı acaba bilen var mı?
Turkcell pesin fiyat olarak eminim ki goldtan asagi bir fiyata satmayacak...gold 2700e satarken eminim ki Turkcell 2000e satmayacaktir..Sahibindenden almak lazim bence..
quote:
Orijinalden alıntı: alperemr
Operatörler resmi olarak satışa başladığı an Gold' da Iphone 4' ün fiyatını 16GB için 1.685TL yapacak. Yalnız altta bir not olacak "Stok sorunuz"
Bütün dünyadaki fiyatlar belliyken, hangi akla hizmet Türkiye'de bu fiyatların dünyanın geri kalanından 2-3 kat pahalı olacağını düşünüyorsunuz? Goldun sitesine bak bıdı bıdı diyeceklere cevabım şu : Cihaz ülkemize resmi olarak girmedi. Apple'ın sitesinden de görebileceğiniz gibi cihazın çıkmasına hala "çok az" zaman var. Resmi çıkış demek cihazın Turkcell ve Vodafone tarafından satılması demek. Gold açık gözlülük yapıp zenginlerin parasını almak peşinde hepsi bu.
Resmi olarak girdiginde fiyatlar su anki 3gs fiyatlarindan aman aman farkli olmayacatir. Bakmayin siz Gold gibi paralel ithalat yapanlarin fiyatlarina onlar taze ..oka konan sinekleri avlamak pesindeler. Ayrica Gold gibi bir firmadan da ayfon4 gibi bir cihazi almakta ne kadar hatali bir hareket anlatamam....
arkadaşlar bugün antalyada gold bayiine gittim.eski yerlerinden taşınıp daha küçük bir mağazaya taşınmışlar ve içinde çok mal yoktu.inşallah seneyede tuvalet büyüklüğünde bir yere göçerler.
ben dün aldim ilk günden isinma sorunu verdi alet.....
süpelerdeyim
iphone 4 32 gb ın 1500 tl civarında olmasını bekleyen iphone 5 in çıkmasını bekler artık.
quote:
Orijinalden alıntı: mcsdirt
iphone 4 32 gb ın 1500 tl civarında olmasını bekleyen iphone 5 in çıkmasını bekler artık.
İşte böyle diyenler beni delirtiyor. kardeşim yukarda o kadar açıklama yaptık okuman yok mu? Biraz okuyun, 4 sayfa ne konuşulmuş burada bakın. Biz de geri zekalı değiliz. Bu mağazaların bu fiyata getirdiğini görüp de hala 1700TL olur diyorsak bir açıklamamız var. Bunu akıl edip biraz okusanız? Birisi forumun son sayfasına gelip "öyle olmaz böyledir" diye yazınca sinir oluyorum. Bir de koskoca konu olduğu halde yeni birşeymiş gibi "iPhone 4 Gold'da" konusu açanlar var tabi.
burada ekimde gelecek diyor. Millet neye inanacağını şaşırdı valla.
Yok artık... Manyak ettiler bizi Bunlar en azından "edindiğimiz bilgilere göre" demişler, Sabah gibi kulaktan duyma bilgiyi resmi bilgi gibi aktarmamışlar.
Bu akşam Galleria TİM çalışanı bir hanımefendiden öğrendiklerimi paylaşayım.
Iphone 4'ün bayram sonrası dağıtımını beklediklerini. Bayram öncesi olma ihtimalinin çok düşük olduğunu ve eylül ayı bitmeden mutlaka çıkacağını ekim ayına sarkmayacağını öğrendim. Bu bilgilerin hiçbiri kesin olmamakla birlikte şunu ekledi "bizim TURKCELL içinde çalışan dostlarımız tanıdıklarımız var onlardan sızdırdığımız bilgiler bu şekilde" diye belirtti. Ayrıca bu kadar gizli tutulmasının sebebinin vodafone ile girdikleri rekabetten kaynaklandığını da ekledi. İki tarafın da eksik stokla yakalanmak istemediğini böyle bir durum olursa talebin diğer operatöre kaymasından çekindiklerini de belirtti. Son olarak hepimizin merak ettiği fiyat konusuna gelince, bir çok mantıklı insan da beklediği gibi 16gb - 1600 ve 32gb 1900 beklentisinde olduğunu ve Turkcell'in gold'un fiyatını herhangi bir kıstas olarak görmediğini de söyledi. Ayrıca zaten apple (veya bilkom burasını tam anlamadım) ile fiyat kıstası konusunda ülkelere göre çeşitli yükümlülükleri olduğunu fiyatı belirlerken kafalarına göre davranmalarının kolay olmadığını söyledi. Gold yasal yollardan getirmediğinden yani yasal distribütör olmadığından fiyatları bu şekilde belirleyebildiğini de öğrendim.
Bu bilgilerin doğruluğundan sorumlu olmadığımı (zaten bigi veren hanımefendi de kesin olmadığını söyledi) sadece benim gibi merak eden arkadaşları biraz olsun bilgilendirmek adına yazdığımı da belirtirim.
bu fiyattan bu aleti gidip alan yaratıklar yüzünden fiyatlar bu halde...tam bir rezalet....eğer başbakan olsaydım goldun kapısına kilit vurdururdum, süründürürdüm hepsini siz kimi kazıklamaya çalışıyorsunuz diye sorardım......boş mezar bulsa girer bunlar...amerikada 300-400 dolara almayanı dövüyorlar bizim ülkede nenredeyse 3 milyar...allah hepinizin ............ versin...
quote:
Orijinalden alıntı: thereisno_spoon
quote:
İşte böyle diyenler beni delirtiyor. kardeşim yukarda o kadar açıklama yaptık okuman yok mu? Biraz okuyun, 4 sayfa ne konuşulmuş burada bakın. Biz de geri zekalı değiliz. Bu mağazaların bu fiyata getirdiğini görüp de hala 1700TL olur diyorsak bir açıklamamız var. Bunu akıl edip biraz okusanız? Birisi forumun son sayfasına gelip "öyle olmaz böyledir" diye yazınca sinir oluyorum. Bir de koskoca konu olduğu halde yeni birşeymiş gibi "iPhone 4 Gold'da" konusu açanlar var tabi.
birincisi tanımadığın etmediğin insana abuk sabuk tepkiler verip yorumlar yapmayacaksın. Kardeşim demişşin eminim kardeşim yaşındasındır , sen gerizekalı olmayabilirsin fakat yazdıkların neticesinde karşı tarafta böyle bir izlenim yaratıyorsun. İphonun fiyatının yüksek olması da seni baya bir germiş anlaşılan . Dikkat ediyorum özellikle bu iphone forumunda senin gibi yırtık dondan çıkar gibi fırlayarak karşıdaki insanın yaptığı yorumları aşağılayan tipler çoğunlukta bu tarz sosyal paylaşım platformlarında sen neye sinir olursan ol karşındaki insana saygı göstereceksin ki saygı göresin iphone 500 tl ye yada 3000 tl ye çıkmış piyasaya çok ta önemli değil kardeşim adamlık önemli. İnsanlar bundan sonra sana sorarak senin hoşuna giden konular açıp, hoşuna gitmeyen yorumları yapmasınlar ki sende egonu tatmin edebilesin. Çok merak ediyorum normal yaşantında mesela trafikte yada sokakta hoşuna gitmeyen birşeyle karşılaştın mı böyle ani çıkışlar yapmaya en ufak bir cesaretin var mı sanal kahramanlık mı yapıyorsun . Konuyu sapıttığım için diğer üyelerden özür diliyorum. gece gece asabım bozuldu.Bu arada iphone un 1500 tl olmasını bekleyenler iphone 6 yı beklesinler stres yada sıkıntı yapmadan :) sakin sakin adam akıllı...
BİMEKS REKLAM VERMİŞ GAZETEYE 16 GB LIĞI 2600 TL CİK
quote:
quote:
quote:
quote:
birincisi tanımadığın etmediğin insana abuk sabuk tepkiler verip yorumlar yapmayacaksın. Kardeşim demişşin eminim kardeşim yaşındasındır , sen gerizekalı olmayabilirsin fakat yazdıkların neticesinde karşı tarafta böyle bir izlenim yaratıyorsun. İphonun fiyatının yüksek olması da seni baya bir germiş anlaşılan . Dikkat ediyorum özellikle bu iphone forumunda senin gibi yırtık dondan çıkar gibi fırlayarak karşıdaki insanın yaptığı yorumları aşağılayan tipler çoğunlukta bu tarz sosyal paylaşım platformlarında sen neye sinir olursan ol karşındaki insana saygı göstereceksin ki saygı göresin iphone 500 tl ye yada 3000 tl ye çıkmış piyasaya çok ta önemli değil kardeşim adamlık önemli. İnsanlar bundan sonra sana sorarak senin hoşuna giden konular açıp, hoşuna gitmeyen yorumları yapmasınlar ki sende egonu tatmin edebilesin. Çok merak ediyorum normal yaşantında mesela trafikte yada sokakta hoşuna gitmeyen birşeyle karşılaştın mı böyle ani çıkışlar yapmaya en ufak bir cesaretin var mı sanal kahramanlık mı yapıyorsun . Konuyu sapıttığım için diğer üyelerden özür diliyorum. gece gece asabım bozuldu.Bu arada iphone un 1500 tl olmasını bekleyenler iphone 6 yı beklesinler stres yada sıkıntı yapmadan :) sakin sakin adam akıllı...
yahu insanlık dersi vermişsin çingeneden farklı bir üslubun olsa gam yemeyeceğim. Adam gibi konuşmayan biri gelmiş "adam gibi konuş" diyor bana. Sen kimsin yahu? Fiyatların yüksek olması değil senin gibi kafa tasının içi boş olanlar beni geriyor maalesef. İnsanlar mantıklı olduğu sürece hoşuma gitmeyen her türlü yorumu yapabilirler, ama mantıklı olmalı. Yoksa senin mantıksız yorumuna çıkıştığım gibi çıkışırım. Bu arada o İphone değil iPhone. Hayır anlamıyorum, şu ana kadar 2 nesil iPhone geldi Türkiye'ye. Turkcell'in fiyat politikası belli. Yeni nesil gelince eskisinin fiyatı aşağı iniyor, yenisi de hep aynı fiyata çıkıyor. Bu döngüyü kavrayamadınız mı? Bu kadar aciz misiniz?
gerçekten çok can alıcı bir noktadan yakaladın o İphone değil iPhone diyerek kimin kafatasının içi dolu çok iyi anlaşılıyor. insanlık dersi insan olana verilir ben o konuda karşımdakini insan yerine koyarak hata yapmışım pardon .Çingene demişsin de sana karşı yapılan bir yorum hakaret vb birşey yokken bana sallamışsın durmadan mert ol delikanlı ol çingeneleride hor görme senden daha insandır çoğu. İnsanların mantıklı yada mantıksız yorum yapması seni bağlamaz benimkisi ise hiç bağlamaz . Benim kim olduğumu merak ediyorsan tanışırız ayfoncan biraderim ateşinide bir güzel alırım senin birdaha tanımadığın insanlara öyle klavye arkasından delikanlılık yapamazsın garanti ederim .Sana hiç kimse saygısızlık yapmıyorken saygısızlık yapıyorsun gerçekten 1000 tl ye alacağın ayfonunla sana ömür boyu mutluluklar diliyorum .forum kirliliği yapmamak adına istersen iletişim bilgilerimizi özelden paylaşalım sanal ortamda sanal kahramanlıklardan uzak duralım sevelim sevilelim.