Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çiğli kipa'daki Tim'e sordum "eylül sonu gelecek dediler" dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İzmir Carrefoursa TİM e sordum - Şebeke sorunu nedeni ile toplatıldı, çıkış tarihi henüz belli değil dedi.
    İzmir Fuar Alanı içerisindeki Turkcell standına sordum - Ekim sonu gibi gelebilir, 16GB liğin fiyatı en az 2000tl olur dedi.
    İzmir Fuar Alanı içerisindeki Avea standına sordum - Bu ayın sonu gelebilir, bekliyoruz dedi.

Şebeke Sorunu İle Toplatildi Çok Saçma Olmuş.Ben Hiç Böyle Bir Şey Duymadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 1 Eylül 2010; 10:52:01 >
  • 2 yıl önce iPhone 3G Vodafone ve Turkcell tarafından gece yarısı satışa sunulmuştu. İki firmanın rekabeti iPhone 4'te sürüyor.

ABD'de 24 Haziran'da satışa sunulan iPhone 4, Türkiye'de 20 Eylül'den itibaren hem kontratlı hem de peşin fiyatla satılacak.

Vodafone ve Turkcell'in İphone tanıtımlarına 17 Eylül'de başlayacağı, 20 Eylül'den itibaren de satışlara başlayacağı ileri sürülüyor. İki firma da birbirlerinden tarihleri sır gibi saklamaya çalışıyor. iPhone 4'ü Vodafone ve Turkcell dışındaAveada satışa sunmak için çalışmalarını yürütüyor. Ancak henüz net bir sonuç yok.

SAMSUNG TAKİPTE

Apple CEO'su Steve Jobs tarafından tanıtılan iPhone 4, yeni tasarımında yeni HD video çeken kamerası ve Wifi üzerinden görüntülü konuşmayı sağlayan uygulamasıyla dikkat çekiyor. 16 GB depolama kapasitesi ile ABD'de 199 dolara kontratlı olarak satılan iPhone 4, antenindeki sorunlar yüzünden tartışmalara neden olmuştu. Samsung Apple'ın yeni ürünleri karşısında boş durmuyor. Hem iPhone hem de iPad'e rakip olacak. 4 inç ekrana sahip Samsung Galaxy S Android işletim sistemi ile dikkat çekiyor. 5 megapiksel kamerası ve hassasiyeti artırılmış ekranı ile dikkat çekiyor. Samsung aslında Apple'ın iPhone ve iPad'de kullandığı depolama ve görüntüleme teknolojilerinin de sahibi. Samsung'un yeni Tablet bilgisayarının görüntüleri deinternetsitelerine sızdı. Samsung Galaxy S'in de Turkcell tarafından satışa sunulması bekleniyor.

Yarış, faturalı abone sayısını artırmak için

GSM operatörleri cep telefonu kampanyalarını faturalı abone sayısını artırmak için yapıyor. Özellikle tüketicinin yoğun ilgi gösterdiği marka ve modeller konusunda rekabet ilk dağıtan olmak için yapılıyor. Türkiye'ye ilk olarak bireysel ithalatla giren iPhone, Türkiye'de ikinci kuşak modeliyle resmi olarak satıldı. iPhone 3G S modeliyle video çekmeye de başlayan telefon rakiplerine göre fonksiyon olarak gerisinde kalsa da, uygulamalar, kolay kullanım ve tasarımı ile dokunmatik telefonlarda değişimi yaratan telefon oldu.

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 1 Eylül 2010; 11:03:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

İzmir Carrefoursa TİM e sordum - Şebeke sorunu nedeni ile toplatıldı, çıkış tarihi henüz belli değil dedi.
    İzmir Fuar Alanı içerisindeki Turkcell standına sordum - Ekim sonu gibi gelebilir, 16GB liğin fiyatı en az 2000tl olur dedi.
    İzmir Fuar Alanı içerisindeki Avea standına sordum - Bu ayın sonu gelebilir, bekliyoruz dedi.

Arkadaş bilmiyorsun sallama bari. Bunlarda orda bilirkişi diye duruyor ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

quote:

quote:

Fiyat konusunda da çok iddialı konuşuyor. sağlam bir kaynağı mı var yoksa işkembeden sallıyor mu ben de merak ediyorum.

• quote:

buralarda çalışanlar DH' üyelerinden daha az bilgiye sahipler
  • En az 2000 olursa 3gs 32 gb beyaz yada blackberry bold 9700 alacagim.
  • Biz Hep Mobil Cihazlar Bölümüne Odaklandığımız İçin Azda Olsa Bilgi Sahibiyiz.
  • quote:

Biz Hep Mobil Cihazlar Bölümüne Odaklandığımız İçin Azda Olsa Bilgi Sahibiyiz.

Cihazların şebeke sorunu yüzünden toplatıldığını nereden çıkarttınız ? Gerek bu forum gerekse de diğer forumlar olsun söylediğiniz duruma ilişkin en ufak bir bilgi göremedim.
  • Sabah'ın haberine inanmayan arkadaşlar için...

Link.. :http://www.veteknoloji.com/iphone-4-un-turkiye-deki-satis-tarihi-34196-5-.html

2 yıl önce iPhone 3G Vodafone ve Turkcell tarafından gece yarısı satışa sunulmuştu. İki firmanın rekabeti iPhone 4'te sürüyor.

ABD'de 24 Haziran'da satışa sunulan iPhone 4, Türkiye'de 20 Eylül'den itibaren hem kontratlı hem de peşin fiyatla satılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Sabah'ın haberine inanmayan arkadaşlar için...

Link.. :http://www.veteknoloji.com/iphone-4-un-turkiye-deki-satis-tarihi-34196-5-.html

2 yıl önce iPhone 3G Vodafone ve Turkcell tarafından gece yarısı satışa sunulmuştu. İki firmanın rekabeti iPhone 4'te sürüyor.

Sabah'tan alıntı yapmışlar işte bunlar da, orjinaline inanmayıp alıntısına mı inanacağız Hürriyet de haber yapmış iPhone türkiyede diye, Goldun çıkarttığını söylüyorlar. Nasıl inanayım ben bu gazetelere...
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/15684885.asp?gid=373

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisno_spoon -- 1 Eylül 2010; 13:17:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Biz Hep Mobil Cihazlar Bölümüne Odaklandığımız İçin Azda Olsa Bilgi Sahibiyiz.

Cihazların şebeke sorunu yüzünden toplatıldığını nereden çıkarttınız ? Gerek bu forum gerekse de diğer forumlar olsun söylediğiniz duruma ilişkin en ufak bir bilgi göremedim.

Benmi Söyledim Şebeke Sorunu Yüzünden Toplatıldığını ? Her Şeyi Okumadan Cevaplamayınız Lütfen.

quote:

Orijinalden alıntı : GoldPunch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 1 Eylül 2010; 14:28:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat konusunda da çok iddialı konuşuyor. sağlam bir kaynağı mı var yoksa işkembeden sallıyor mu ben de merak ediyorum.

"Sorun vardı, toplatıldı" diyecek kadar rahat sallayabilen bir insanın fiyatı 3000 TL olacak demiş olmasına bile şaşırmam ben. "Bilmiyorum" diyip rezil olmamak için mantıksızca konuşuyorlar !

• kaç olursa olsun fiyatı, esas olan bu da altın gibi sürekli değer kazanacaksa sorun orda, bir türlü düşmek bilmiyor fiyatları apple ürünlerinin..
  • Ya 20 Eylül'de okullar açılıyo tam gününü bulmuşlar ya.
  • dün doğubanktan 1500 liraya aldım,

google nexus var,desire ,3gs,3g,2g hepsini kullandım ama bu alet bir şahaser,diyordum gaalaxy s mi alsam ,ama bu telefon hiç bir şeyler kıyaslanamaz,iphone 3gs filan hikaye bunun yanında ,muhteşem.
  • onlarin kapismasi olmasa tekel piyasaya dönse çok zarar ederdi millet cükü alternatifi olmayacakti
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"Sorun vardı, toplatıldı" diyecek kadar rahat sallayabilen bir insanın fiyatı 3000 TL olacak demiş olmasına bile şaşırmam ben. "Bilmiyorum" diyip rezil olmamak için mantıksızca konuşuyorlar !

Hayır birşey biliyor olsa içim yanmıcak. Kaynağı olmayan ve sağdan soldan duyduğu bilgiler için ahkam kesmekten başka yaptığı birşey yok. Bu bölüme bakan yetkililerin kaynak verilmeden yanıltıcı bilgi veren üyelere yaptırım uygulaması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 1 Eylül 2010; 16:27:21 >

• Selim ÖZTÜRK / hurriyet.com.tr 1 Eylül 2010

Apple'ın 3 günde 1.7 milyon adet satan yeni akıllı telefonu iPhone 4, nihayet Türkiye'ye geldi.

İŞTE iPHONE 4'TEN MÜTHİŞ FOTOĞRAFLAR

Apple'ın popüler akıllı telefonunun yeni sürümü iPhone 4, nihayet Türkiye'de de satışa sunuldu. Türkiye'de ilk kez Gold Teknoloji Marketleri'nde kullanıcıların karşısına çıkan iPhone 4, 5 megapiksel çözünürlükte görüntü alabilirken, saniyede 30 kare video çekimi yapabiliyor.

iPHONE 4'ÜN ÖZELLİKLERİ

Yeni iPhone’un tasarımı

Bir önceki iPhone serisine göre yüzde 34 oranında daha ince bir yapıda olan iPhone 4, buna rağmen bir önceki iPhone’a göre 3 gram daha ağır. Apple’a göre bugüne kadar geliştirilen akıllı telefonların içinden en ince olanı iPhone 4...

Donanımsal özellikleri

Apple A4 yongasını içerisinde barındıran iPhone 4, iki adet 128MB DDR SDRAM hafızasını da kullanıyor. Bataryayı daha az kullanan yeni iPhone, uygulamaları da daha hızlı bir şekilde çalıştırabiliyor.

Batarya ömrü

iPhone 4’ün bataryası, diğer iPhone’lara göre yüzde 16 oranında daha büyük bir yapıda bulunuyor. A4 işlemcisi ve yeni ekranıyla bir bütün olan iPhone 4, bir önceki iPhone serisine göre batarya ömrü daha uzun olduğundan yüzde 40 oranında daha fazla konuşma şansı sunuyor.

- 3G ile konuşma: 7 saat
    - 3G ile internette sörf: 6 saat
    - Wi-Fi ile internette sörf: 10 saat
    - Video izleme: 10 saat
    - Müzik dinleme: 40 saat
    - Stand-by süresi: 300 saat

Ekran

3.5 inç’lik bir ekrana sahip olan iPhone 4, 960x640 piksel çözünürlüğünde görüntüyü ekrana yansıtabiliyor. Apple’ın Retina Ekran olarak lanse ettiği iPhone 4’ün ekranı, 3GS’e göre 4 kat daha fazla çözünürlüğe sahip. Bunun yanında iPhone 4, 800:1 kontrast oranıyla da dikkat çekiyor.

Ana kamera

Yeni iPhone, ana kamera için daha büyükçe bir sensöre sahip... 5 megapiksel çözünürlüğünde görüntü alabilen iPhone 4, 720p çözünürlükte saniyede 30 kare video kaydedebiliyor ve HD (High Definiton) formatında kayıt yapabiliyor. Çekilen videolar ise iMovie adı verilen bir uygulama sayesinde kolayca düzenlenebilecek. Ayrıca iPhone 4, LED flaş ve ön yüzünde de görüntülü görüşme yapılabilmesi için dahili bir kamerayı barındırıyor.

İşletim sistemi

iPhone OS4 işletim sistemini kullanan iPhone 4’te bu yeni işletim sisteminin en büyük özelliği çoklu görev yani multitasking işlevini başarıyla yerine getirebilmesi. Diğer bir deyişle Apple’a göre birden fazla uygulamayı çalıştırma konusunda iPhone OS4 oldukça başarılı olacak.

kaynak: Hürriyet

• şebeke sorunu varmış toplatılmışmış. Ufak atta civcivler yesin. İnternetten 2 satır yazı okuyup buraya gelip YALAN söylemenin bir yaptırımı olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.