Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaş paint ile eski kontratlı fiyatların üzerinde oynama yapmış buna bile sevinenler var, gerçekten ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Yahu arkadaş paint ile eski kontratlı fiyatların üzerinde oynama yapmış buna bile sevinenler var, gerçekten ilginç.

forum sapıttı zaten ıyıce son zamanlarda. hergün düzenlı gırıp gram bılgı paylaşmadan boş boş mesajlarla ortada dolanan kullanıcılar oldukça, telefonun fotosunu koysan ona dahı böyle abuk tepkıler verılebılınır çok doğal.
  • Şurda bir ay bile kalmadı. Bekleyin bence, sabırsızlığınız pahalıya patlayabilir. 100-200TL fark için hem kayıtsız hemde simkilitli telefon alınmaz. Hele hele iPhone 4 hiç alınmaz. v4.0.2 için jailbreak yok. Kayıt için pasaport lazım vs.vs... Kimse Gold bilgisayara bakıpda aldanmasın, o fiyat resmen delirmiş! Hangi sivri zeka o fiyatı vermiş o telefona? Otomobilmi alıyoruz? Giderim MacBook alırım o kadar param olsa.... Üstelik bu gelen 4. nesil iPhone, Türkiyede satılacak 3. nesil... Daha önceki fiyatlarla karşılaştırın ortaya bir tablo çıkar zaten. Maksimum olacağı fiyat 1700 TL'dir bu cihazın. Millet rüyaya yatmış çıkış fiyatları için, mübarekler yağmur duası gibi iPhone 4 duasına çıkmışlar. Biraz fazla abartmıyormusunuz?

P.S.Bu sözlerim "2000 TL olacaksa, 700 TL daha verir 20 gün önce sahip olurum" diyebilecek kadar zengin, okulu asıp iPhone 4 kuyruğuna girecek kadarda çılgın yeni nesil gençler için geçerli değil tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 31 Ağustos 2010; 12:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

P.S.Bu sözlerim "2000 TL olacaksa, 700 TL daha verir 20 gün önce sahip olurum" diyebilecek kadar zengin, okulu asıp iPhone 4 kuyruğuna girecek kadarda çılgın yeni nesil gençler için geçerli değil tabi.

• fiyatlara +kdv eklemeyi unutmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Şurda bir ay bile kalmadı. Bekleyin bence, sabırsızlığınız pahalıya patlayabilir. 100-200TL fark için hem kayıtsız hemde simkilitli telefon alınmaz. Hele hele iPhone 4 hiç alınmaz. v4.0.2 için jailbreak yok. Kayıt için pasaport lazım vs.vs... Kimse Gold bilgisayara bakıpda aldanmasın, o fiyat resmen delirmiş! Hangi sivri zeka o fiyatı vermiş o telefona? Otomobilmi alıyoruz? Giderim MacBook alırım o kadar param olsa.... Üstelik bu gelen 4. nesil iPhone, Türkiyede satılacak 3. nesil... Daha önceki fiyatlarla karşılaştırın ortaya bir tablo çıkar zaten. Maksimum olacağı fiyat 1700 TL'dir bu cihazın. Millet rüyaya yatmış çıkış fiyatları için, mübarekler yağmur duası gibi iPhone 4 duasına çıkmışlar. Biraz fazla abartmıyormusunuz?

Ne yalan söyliyeyim ip4 almayı istiyor ve gelmesini bekliyordum ancak şu goldun 2600tl fiyatını görünce tiksindim birden telefondan.Almaktan vazgeçtim.fazla abartıldı bu ip4 hele ülkemize en geç yollayan apple tepki vereceğimize kırmızı halıyla karşılayacağız bu firmayı en son bizi adam yerine koydu diye.bu değeri haketmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

Arkadaşlar bugün sordum bir Turkcell mağazasında, adam çok emin bir şekilde ekim ayı içerisinde geleceğini söyledi.

Forumda Bir Kaç Kişi Turkcell'e Mail Göndermişti.Turkcell'de Eylül Ayi İcerisinde Müsterilerimizle Bulusturacagiz Demisti.

bendim hocam o.. ve evet aynen öyle eylül ayı içerisinde gelicek.. ki zaten ekim ayına sarkma imkaanı yok çünkü bütün ülkeşerde eylül sonunda satışta olucak..

• demin bizim burdaki telefon satan yere sorudm 2hftasi war dedi fiyat konusunda bişy demedi işin komik tarafi tim sordum ögle bişy yok gelicegi konusunda bilgi dedi adama sie diesim geldi dükkanda hanfendi wardi
  • Turkcell ofislerinin çalışanları ile ilgili şunu söyleyebilirim; emin olun bizler onlardan daha çok şey biliyoruz. O yüzden gidip onlara soracağınıza oturun bekleyin daha iyi.. Daha çok sinirizin bozulmasını istemiyorsanız tabiiki.
  • Hadi bakalim iphone4 vatana millete hayirli olsun :)
  • çıktı mı çıktı mı
  • neyse ben türkyedekinin çıkmasını beklemeyeceğim, 1600TL ye 32GB Factory Unlock düştü onu alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcboy

neyse ben türkyedekinin çıkmasını beklemeyeceğim, 1600TL ye 32GB Factory Unlock düştü onu alıyorum

nerden düştü bende alayım...
  • satıym sana 1605TL ye.
    quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

neyse ben türkyedekinin çıkmasını beklemeyeceğim, 1600TL ye 32GB Factory Unlock düştü onu alıyorum

nerden düştü bende alayım...

• quote:

satıym sana 1605TL ye.

1.700TL vereyim 100 lirada bahşiş olsun... töbe töbe yaaa... nerden buldun diorm adam kar etme peşinde..
  • tarihi tutturdum arkadaşlar fiyatıda tutturacam galiba Çıkış fiyati 16 GB için 1650 TL
  • Bencede 1650' den gelicek tarih için beşiktaş Tim tutturdu eylül 2. haftası demişti Kutluyorum buradan çalışanları ama aynı yerde 2. tim hala ocak yada şubat diyor. Kılıf konusu bence vermek zorundalar çünkü apple' n başlattığı birşey bu. Küresel alanda dağıtılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

tarihi tutturdum arkadaşlar fiyatıda tutturacam galiba Çıkış fiyati 16 GB için 1650 TL

fiyat tutmicak bence 16gb 1.750 olucak.
  • belirlizliğin kalkmasına sevindim..
    özgür ve selim nasıl kapışcak bakalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.