Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uluslararası garantisi olan telefona garantisiz diyecek kadar bilgisiz insan.

Türkiye garantili demiyor kimse, ULUSLARARASI GARANTİLİ diyor.. Türkiyede garanti geçmiyorsa biz ne yapalım

Ayrıca benden alın vs demiyorum kimseye Allahım ne tuhaf insanlar var ya.. Resmi açıklama Yok diyorum.. Saldırın bakalım daha nekadar saldıracaksınız..
  • Sabah nerden almış bu bilgiyi ?

Sabahın bunu rahat rahat yazabilmesi içinhttp://www.apple.com/tr/iphone/ de 20 eylül diye yazması lazım bence orda yazmasa bile turkcell ve vodafone da bu bilgi bulunması lazım inanmak güçç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooge -- 30 Ağustos 2010; 14:32:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: applecalifornia

Uluslararası garantisi olan telefona garantisiz diyecek kadar bilgisiz insan.

Türkiye garantili demiyor kimse, ULUSLARARASI GARANTİLİ diyor.. Türkiyede garanti geçmiyorsa biz ne yapalım

Ayrıca benden alın vs demiyorum kimseye Allahım ne tuhaf insanlar var ya.. Resmi açıklama Yok diyorum.. Saldırın bakalım daha nekadar saldıracaksınız..

Bir arkadaş geçen gün yazmıştı burada, Bilkomu arayıp sormuş ve iPhone hariç bütün ürünlerin uluslararası garantisi var cevabını almış. Ne kadar doğru bilmem. Bu arada sayılı günleriniz kaldı, Fiyat kıracaksınız yakında

• eylülün son haftası yada ekimin ilk haftası gibi çıkar, yılbaşından sonra da normal fiyatlarına iner diye tahmin ediyorum..
    sonuçta operatörler bunu babalarının hayrına getirmeyecekler..önce yüksek fiyattan çıkarıp işin kaymağını yiyecekler, sonra yavaş yavaş fiyatı indirip herkesin alabileceği seviyelere getirecekler..
  • Arkadaşım Ramazan ve sıcak heralde bütün algılama duyularınızı kaybettirdi.... Telefonun Uluslararası Garantisi var Faturasında da başlayış ve bitiş tarihi yazıyor Garantisinin.. Siz daha nasıl garantisiz dersiiniz ya... He Türkiyem gibi güze ve çağdaş (!)l ülkemizde bunu kabul etmeyebilirler bu benim yapabileceğim bir şey değil.. Dünyanın Her Yerindeki Apple Servisinde garantisi geçerlidir...

Neyse daha bişey demiyorum yine bana telefon satmaya çalışıyosun vs diyecekler.. Hiç gerek yok böyle şeylere ama biraz mantık...
  • quote:

Arkadaşım Ramazan ve sıcak heralde bütün algılama duyularınızı kaybettirdi.... Telefonun Uluslararası Garantisi var Faturasında da başlayış ve bitiş tarihi yazıyor Garantisinin.. Siz daha nasıl garantisiz dersiiniz ya... He Türkiyem gibi güze ve çağdaş (!)l ülkemizde bunu kabul etmeyebilirler bu benim yapabileceğim bir şey değil.. Dünyanın Her Yerindeki Apple Servisinde garantisi geçerlidir...

Neyse daha bişey demiyorum yine bana telefon satmaya çalışıyosun vs diyecekler.. Hiç gerek yok böyle şeylere ama biraz mantık...

Haklısın ben zaten her gün iPhone 4 faturaları görüyorum, nasıl gözümden kaçmış...

@bluerdem
    3gs fiyatları değişim göstermemiş ama (yanılmıyorsam, geçen seneki kontratlı fiyatların duyurulduğu haberlerdeki fiyatlarla şu ankini karşılaştırdım)? Fiyatların öyle 3 ay sonra düşeceğini sanmıyorum. Belki iPhone 5 duyurulduğunda...

• quote:

Uluslararası garantisi olan telefona garantisiz diyecek kadar bilgisiz insan.

Arkadaşım türkiyede geçerli olmayan garantiyi kim ne yapsın ...
  • @thereisno_spoon

tabi ki öyle korkunç düşmeler olmayacak ama ilk çıktığı fiyatta da kalmayacaktır 3-5 ay sonrasında..örneğin 2000'den çıkarsa 3-4 ay sonra 1800- 1900 aralığına düşer diye düşünüyorum..
  • internet te bazı siteler 03/09/2010 tarihine ön sipariş alıyorlar 2 yıl türkiye garantili 16 GB fiyatı 2200-2500 arası
  • Doğruysa bugün aldığım en güzel haber diyebilirim.
  • valla ben ruyamda ayın 11 diye gördüm alet ruyama kadar girdi.
  • 1 eyluldeki toplantida buyuk ihtimal aciklarlar.
  • Maksimum 2 haftaya turkcell ve vodafone sitelerinde duyuru yapılacaktır o zaman fiyatını da öğrenicez çıkış zamanını da. O kadar bekledik 2 hafta daha bekleriz. Resmi açıklama illaki gelicektir eylül ayında daha ötesi yok olmasın lütfen Yarın birgün turkcell ile vodafone sitelerinde çile sona ermiş olacak hayırlısıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

eylülün son haftası yada ekimin ilk haftası gibi çıkar, yılbaşından sonra da normal fiyatlarına iner diye tahmin ediyorum..
    sonuçta operatörler bunu babalarının hayrına getirmeyecekler..önce yüksek fiyattan çıkarıp işin kaymağını yiyecekler, sonra yavaş yavaş fiyatı indirip herkesin alabileceği seviyelere getirecekler..

Atip Durmayin Sizde Yok 1800-2000'den Çıkacak Diye.

Arkadaşlar iPhone 4 Türkiye Fiyatlari Böyle Olacak Muhtemelen ; (Bekleminizi Tavsiye Ediyorum)

iPhone 4 16 GB 1085 $

iPhone 4 32 GB 1250 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 30 Ağustos 2010; 18:54:49 >
  • Oh be
  • @Brainy

sen kimsin ki benimle böyle seviyesiz şekilde konuşuyorsun? atıp tutmak da ne demek? ben kendi fikrimi açıklarken senden mi izin mi alacağım? haddini bil..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

eylülün son haftası yada ekimin ilk haftası gibi çıkar, yılbaşından sonra da normal fiyatlarına iner diye tahmin ediyorum..

Atip Durmayin Sizde Yok 1800-2000'den Çıkacak Diye.

Arkadaşlar iPhone 4 Türkiye Fiyatlari Böyle Olacak Muhtemelen ; (Bekleminizi Tavsiye Ediyorum)

iPhone 4 16 GB 1085 $

iPhone 4 32 GB 1250 $

Kardeş sen komik misin?

Dolar şuan 1.52 civarında

1085 * 1.52 : 1.654 tl

1250 * 1.52 : 1.900 tl

• Okulların açıldığı gün.
  • quote:

@Brainy

sen kimsin ki benimle böyle seviyesiz şekilde konuşuyorsun? atıp tutmak da ne demek? ben kendi fikrimi açıklarken senden mi izin mi alacağım? haddini bil..!

Seviyesiz Konuşmadim Ama Konuştuysamda Özürdilerim.Herkes 1800-2000 TL Olacak Diyor Benimde Butcemi Aciyor Biraz Sinir Oluyorum.Kusura Bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur
    630 dolara aldim iphone 4 umu, simlocksiz amerkidan mis gibi :) Turkcell en az 1700 den satacak.

Çok ucuz. Temmuz gibi Ingilterede fiyatlar ne olup arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.