Şimdi Ara

Iphone 3G aldım, çok yavaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sam0

Noob?
    Noobu?
    Noobluktan?

Acemilik deseydim abes kaçardı, bana "dilimizi güzel kullanalım" yapmayın şimdi. Fazla oyun oynadım o aralar heralde noob demişim

quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Sana ve tüm 3G kullananlara FreeMemory uygulamasını şiddetle tavsiye ederim.Günde birkaç kere çalıştırmazsam RAM o kadar düşüyor ki telefon senin dediğin hallere geliyor.4-5 MB. boş hafızadan 35-40MB. seviyelerine çıkartıyor ve cidden rahatlıyor cihaz.

Teşekkürler hemen indiriyorum

Onun dışında shsh kaydı olmadığı için sanırım firmware düşüremiyorum doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi launch -- 5 Ocak 2011; 15:55:17 >

• arkadaşımda da vardı 3g 16gb gerçekten rahatsız edici derece yavaş..versiyon 4.1 oyun program yüklüydü ama sanmıyorum o kadar etkilesin...bence 3.1.3 sürüme geçme sansınız varsa deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 5 Ocak 2011; 15:53:29 >
  • Ben 3.1.3 den 4.1 yükselttim bugün. İyi mı ettim kötü mü bilmiyorum. Ama 3.1.3 un shsh kaydını zaten alamamıştım geç kalınmış shsh kayıdı kesiliyormuymus ne. Bakalım 4.1 den memnun kalacak miyiz?
  • valla benim 3g demi birşey var anlayamadım 4.2.1 jb kullanıyorum gayet hızlı.hatta arkadaşın 3gsi ile modern combat 2,angry birds,nfsu açılış sürelerini karşılaştırdık 3gs'den yarım saniye daha geç açılıyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

quote:

Orijinalden alıntı: erdalll

Bendeki iphone 3 g nin versiyonu şuan 3.1.3 bu versiyon stabil çalışıyor. Şuan memnunum

4.0 - 4.01- 4.02 -4.1 - 4.2.1 versiyonlarının shsh kaydını aldım. Ama ben eğer versiyon yükseltirsem birdaha
    3.1.3 e dönemem mi?

3.1.3 ün daha önce shsh kaydı alınmadığı için şuan bu versiyonda olsamda yapabileceğim bişey yok mu?

3.1.3 için de shsh kaydı alırsan sırtın yere gelmez

Nasıl alicam ki shsh kaydı kesilmiş cydia üzerinden almadı umbrella üzerinden de almadı. Zaten 4.1 e yükselttim artık.

• 3G için shsh kaydına gerek yok,isteyen isteyen versiyonu rahatlıkla kullanabilir..downgrade için recboot kullanmak şartıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 10 Ocak 2011; 21:27:57 >
  • herkes 3.1.3 sürümüne dön diyorda ios 3 için uygulama kalmadı ki piyasada
  • iTunestan restore yap telefona normal hizina donecektir.
  • Whited00r yükle
  • 1 senelik hort!!!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56742486/tm.htm
    Bu konudan 3.1.3 sürümünü yükle baya hızlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.