Şimdi Ara

Iphone 3G aldım, çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir iphone noobu olarak elime bir Iphone 3G geçti. Para vermedim o yüzden 3GS alsaydın 4 alsaydın demeyin boşuna. Alet çok yavaş. Örneğin mesajlara bastıktan sonra girmesi için geçen süre 3-3.5 saniye. Bu yavaşlık normal mi? Normal değilse napılabilir? 2 yıldır kullanılan bir telefon. Belki ne bileyim noobluktan soruyorum format falan atılmıyor mu hızlandırmaz mı?

• versionu kac? 4.0 dir belki ondandir
  • Version 4.2.1, yazmayı unutmuşum
  • Bi temizlik yap 3 saniye cok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

Bi temizlik yap 3 saniye cok fazla

Temizlik derken? Var olan mesajları sildim. 8 gb ın 6gb ı dolu şu an. Müzikleri eklemedim daha ekleyince 8i de dolabilir
  • Bende de 3g var. Mesajlara girerken aynı sıkıntı bende de var. 16 gb ve 10u boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: launch

quote:

Bi temizlik yap 3 saniye cok fazla

Temizlik derken? Var olan mesajları sildim. 8 gb ın 6gb ı dolu şu an. Müzikleri eklemedim daha ekleyince 8i de dolabilir

jailbreakli isie orjinal firmware yüklemeyi deneyin. veya jailbreakli cihazda winterboard ayarlarında eski winterboard modunu kullan diye bir seçenek oluyor onu iptal etmeniz gerekiyor birde bunları deneyin derim

• Gene söylemeyi unutmuşum.. Jailbreakli de değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: launch
    Gene söylemeyi unutmuşum.. Jailbreakli de değil

Temizlik yap derken jb varsa kaldir demek istemistim bende 3g kullaniyorum bi problem yok version 4.2.1
  • 3G lerde en stabil surum 3.1.3 dur.
  • 3.1.3 e dön
  • Bendeki iphone 3 g nin versiyonu şuan 3.1.3 bu versiyon stabil çalışıyor. Şuan memnunum

4.0 - 4.01- 4.02 -4.1 - 4.2.1 versiyonlarının shsh kaydını aldım. Ama ben eğer versiyon yükseltirsem birdaha
    3.1.3 e dönemem mi?

3.1.3 ün daha önce shsh kaydı alınmadığı için şuan bu versiyonda olsamda yapabileceğim bişey yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalll

Bendeki iphone 3 g nin versiyonu şuan 3.1.3 bu versiyon stabil çalışıyor. Şuan memnunum

4.0 - 4.01- 4.02 -4.1 - 4.2.1 versiyonlarının shsh kaydını aldım. Ama ben eğer versiyon yükseltirsem birdaha
    3.1.3 e dönemem mi?

3.1.3 ün daha önce shsh kaydı alınmadığı için şuan bu versiyonda olsamda yapabileceğim bişey yok mu?

3.1.3 için de shsh kaydı alırsan sırtın yere gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalll

Bendeki iphone 3 g nin versiyonu şuan 3.1.3 bu versiyon stabil çalışıyor. Şuan memnunum

3.1.3 e dönemem mi?

4.x'den shsh kaydın olmadan 3.1.2 veya 3.1.3'e dönebilirsin
  • Noob?
    Noobu?
    Noobluktan?
  • Sana ve tüm 3G kullananlara FreeMemory uygulamasını şiddetle tavsiye ederim.Günde birkaç kere çalıştırmazsam RAM o kadar düşüyor ki telefon senin dediğin hallere geliyor.4-5 MB. boş hafızadan 35-40MB. seviyelerine çıkartıyor ve cidden rahatlıyor cihaz.
  • Kesinlikle 3.1.3 versiyona dönmelisin

3g için optimimum versiyon şuan için 3.1.3'tür. Kesinlikle farkları anlayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita
    Sana ve tüm 3G kullananlara FreeMemory uygulamasını şiddetle tavsiye ederim.Günde birkaç kere çalıştırmazsam RAM o kadar düşüyor ki telefon senin dediğin hallere geliyor.4-5 MB. boş hafızadan 35-40MB. seviyelerine çıkartıyor ve cidden rahatlıyor cihaz.

Cydiada mi
  • quote:

quote:

Sana ve tüm 3G kullananlara FreeMemory uygulamasını şiddetle tavsiye ederim.Günde birkaç kere çalıştırmazsam RAM o kadar düşüyor ki telefon senin dediğin hallere geliyor.4-5 MB. boş hafızadan 35-40MB. seviyelerine çıkartıyor ve cidden rahatlıyor cihaz.

Cydiada mi

Hayır Appstore'da ama Cydiada da vardır belki.
    0.99 USD ve sonuna kadar hak ediyor, yalnız Memory Free diye arayınca çıkıyor (Recession Apps) ,benzer başka programlar mevcut ama ben bunu kullanıyorum (diğerlerini denemedim,kötülemek için söylemiyorum) ve memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 5 Ocak 2011; 15:18:14 >
  • quote:

quote:

quote:

Cydiada mi

Hayır Appstore'da ama Cydiada da vardır belki.
    0.99 USD ve sonuna kadar hak ediyor, yalnız Memory Free diye arayınca çıkıyor (Recession Apps) ,benzer başka programlar mevcut ama ben bunu kullanıyorum (diğerlerini denemedim,kötülemek için söylemiyorum) ve memnunum.

O zaman paraya kiymam lazim :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.