Bildirim
iPhone 3G den 3GS ye geçerken
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-Niye tanıtamayasın ki tabiki tanıtabilirisn
-Zaten satın aldığın programlar i tunes de kayıtlı aynı şekilde iphone 3gs e aktarabilirsin -
henüz 3gs kullanmadım ama, kasa ve işletim sistemleri aynı oluğu için 3g yi yedekleyip bu yedeği 3gs e yükleyebileceğinizi tahmin ediyorum.
itunes da problem çıkmayacktır... -
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: ManoMachine
henüz 3gs kullanmadım ama, kasa ve işletim sistemleri aynı oluğu için 3g yi yedekleyip bu yedeği 3gs e yükleyebileceğinizi tahmin ediyorum.
itunes da problem çıkmayacktır...
O dediğin olmaz, boardları farklı ve firmware boyutlarıda farklı... 3GS 50 mb kadar daha fazla bir frimware a sahip, video, dijital pusula, sesle kontrol vb. gibi ekstra özelliklerden dolayı. 3G ve 3GS' in yazılımları FARKLI kısacası... -
benim aklımda da şu var.cydiastoredan yada bir şekilde cydiada satın aldığımız uygulamalar var (mquickduo,irealsms gibi) bunların bazıları aktivasyon kodu gönderiyor.bazıları paypal mailini kabul ediyor.bazıları da direk telefonun udid numarasından tanıyor (pkgbackup gibi).bu uygulamalar 3gs alınca bizim aktivasyonu farklı udid numarasından dolayı kabul etmeyecek.acaba bu sorunu nasıl aşacağız. -
Bende sorem bi soruu bari..3g nin back up ını 3GS e yapabilicekmiyiz acep rehber vs.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sal2003
Bende sorem bi soruu bari..3g nin back up ını 3GS e yapabilicekmiyiz acep rehber vs..
Rehber, müzik vb içerikleri tekrardan sync edebilirsin 3GS' e fakat 3GS ii taktığınızda bunu 3G nizim backupıyla tüm içeriği geri yükleyemessiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X