iphone 3g de edge ayarını yapmış olmama rağmen turkcell de E işareti çıkardı eski iphone'umda bunda çıkmıyor ve netede bağlanamıyorum wifi den bir problem yok atladığım bişi olabilirmi acaba ?
ayrıca şirketten bir arkadaşımda 8gb iphone var eski model ekranını kırmış lcd de hiç bir sorun yok parmak la istediğiniz gibi kullanıyorsunuz fakat üst koruma camı çatlamış baya bi
meşhur iphoneteknikservis sanırım orası 350 ytl gibi bir rakam istemiş
lcd de sorun olsa fiyatı mantıklı bulucam fakat ön koruma cam için bu kadar fahiş fiyat çekmek pek mantıklı gelmedi bana
bozuk iphone'u olan cevrenizde birileri varsa değerlendirmek isteriz.
yada bu konuda yardımcı olabilicek birisi varsa iletişim kurarsa sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: halfone
arkadaşlar
iphone 3g de edge ayarını yapmış olmama rağmen turkcell de E işareti çıkardı eski iphone'umda bunda çıkmıyor ve netede bağlanamıyorum wifi den bir problem yok atladığım bişi olabilirmi acaba ?
ayrıca şirketten bir arkadaşımda 8gb iphone var eski model ekranını kırmış lcd de hiç bir sorun yok parmak la istediğiniz gibi kullanıyorsunuz fakat üst koruma camı çatlamış baya bi
meşhur iphoneteknikservis sanırım orası 350 ytl gibi bir rakam istemiş
lcd de sorun olsa fiyatı mantıklı bulucam fakat ön koruma cam için bu kadar fahiş fiyat çekmek pek mantıklı gelmedi bana
bozuk iphone'u olan cevrenizde birileri varsa değerlendirmek isteriz.
yada bu konuda yardımcı olabilicek birisi varsa iletişim kurarsa sevinirim
selam ben iphone 3g aldığım ilk ande net ayarlarını yaptım ancak çalışmadı sonra yaraları reset edip tekrar yapınca çalıştı bir kaç forumda çözüm olarak bunu önermişlerdi
not: iphone 3g kırlmıiş değil normal
Arkadaşlar Çok Teşekkür Ederim
2 Sorunumu da çözmüş oldum sayenizde :)
tonaran arkadaşım dediğin gibi network ayarlarını resetleyince edge sorunsuz çalıştı,
leopar arkadaşımızda pm den verdiği bilgi ile arkadaşımın kırık iphone ekranını dahalletmiş olduk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme