Şimdi Ara

iPhone 3G hakkında acil tavsiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süre sonra akıllı telefona geçmeye karar verdim. 500-550 civarı bi bütçem var. Android telefonlara bakıyorum ama bu fiyata olan android telefonlarda angry birdste bile takıldığı görülebiliyor. O yüzden ben bu telefonun arada bir takılması kasması durumunu çoktan göze almıştım. Ancak az önce tanıdık bir telefoncu abimiz (güvenilir biridir) eline bi iPhone 3g gelmiş, kutusu vs. si var kulaklığı bile paketinden çıkartılmamış genpa çıkışlı bir iphone 3g gösterdi. 475e vericek. Telefonu inceledim gerçekten tertemiz. Benim için sürüm yükseltilmemesi vs. önemli değil. Tek istediğim normal gündelik kullanılan oyun ve uygulamalarda kasılma vs. sıkıntısı olmasın, bi akıllı telefonda olması gereken şeylerin hepsini barındırsın yeter. Sizce ne yapmalıyım?

• 3G angry için ideal ve sürümü 3.1.3 olması lazım 4 ve üzeri kasar çözünürlüğü yüksek oyun yüklemezsen babalar gibi kullanırsın...Şimdiden hayırlı olsun...
  • şu an hangi sürüm var içinde ona bakmadım. ola ki daha yüksek bir sürüme güncellenmişse geri dönmek imkanlı mıdır?
  • 3GS al iPhone modelleri arasinda hicbir modelde bu kadar fark gormedim ben suan 4s 4 ten 2 kat hizli ise 3gs 3g den 5 kat hizli pisman olma sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Elektronik -- 16 Kasım 2011; 22:06:58 >
  • 3gs bütçemi aşıyor şu an :/ o fiyata bulmak imkansız. 400-500 liralık androidlerden daha mı yavaştır bu 3g?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockimsi

3gs bütçemi aşıyor şu an :/ o fiyata bulmak imkansız. 400-500 liralık androidlerden daha mı yavaştır bu 3g?

Android yanindan gecemez ondan kuskun olmasin kardesim :)
  • o zaman yarın gidip almalı mıyım bunu ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockimsi

o zaman yarın gidip almalı mıyım bunu ne dersiniz?

Butcen buysa telefonda temizse kacirma hayirli olsun
  • Bendede aynı telefondan var bendeki sürüm 4.2.1. ve yavaş hangi sürümü yüklemeleyim?Birde yurt dışından geldi diye güncelleme yapma diyenler var?
  • zaten garantisi falan dolmuştur büyük ihtimal onu söyleyeyim de.. ikinci olarak da umarım 4.0 ve üstü değildir, halihazırda 3G kullanıyorum 4.2.1 sürümüm ve telefon fena kasıyor artık attım ben de köprüleri 4s'imi bekliyorum. ama sürümüm 4.2.1 bile olsa şu an az kasma ile angry birds oynayabiliyorum; bütçeniz 3Gye yetiyorsa alın hiç düşünmeden derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayhax

Bendede aynı telefondan var bendeki sürüm 4.2.1. ve yavaş hangi sürümü yüklemeleyim?Birde yurt dışından geldi diye güncelleme yapma diyenler var?

cihazınız yurtdışından gelmiş olabilir fakat simfree de olabilir bu konu hakkında bi bilginiz var mı? ve 3G için zaten ilerki sürümlere güncelleme yapılamıyor şu an güncelsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Orijinalden alıntı: bayhax

Bendede aynı telefondan var bendeki sürüm 4.2.1. ve yavaş hangi sürümü yüklemeleyim?Birde yurt dışından geldi diye güncelleme yapma diyenler var?

cihazınız yurtdışından gelmiş olabilir fakat simfree de olabilir bu konu hakkında bi bilginiz var mı? ve 3G için zaten ilerki sürümlere güncelleme yapılamıyor şu an güncelsiniz

Valla bir bilgim yok okonuda nerden öğrenebilirim acaba?

Güncel olmak iyi geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.