Bildirim
İPHONE 3g hoparlor sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sağda sadece mikrofon var hoparlör yok. -
:) 1 millyon 1 ci kişi oldunuz bunu soran :) Kullanma klavuzuna bakmayı denersenız once daha ıyı olur bence :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: éxpért.éxé
Arkadaşlar iphone 3g kullanıyorum.hoparlörlerin birisinden ses gelmiyor..soldaki hoparlorde ses var ama sağdakinde yok..bu sorunmu yoksa normaldede böylemi...3g kullanan arkdaşlardan cevap bekliyorum
iyi forumlar..
Hoparlörle mikrofonun tasarımı aynı olduğu için bazen karışıklıklar olabiliyor. Endişelenecek bir durum yok. -
Arkadaslar komik biR durum yok.ikinci el cihaz aldim.bilmedigimden soruyorum.cevaplaniriniz icin tesekkurler icim rahatladi.saolun. -
bu durum iphone 2G ilk çıktığında çok oluyordu ayrıca arkadaşın dediği gibi komik bir durum yok bizde anamızın karnında öğrenmedik -
bence komik, aradan yillar gecmis, soru hala ayni soru :))) -
quote:
Orijinalden alıntı: cK2oo7
bence komik, aradan yillar gecmis, soru hala ayni soru :)))
bence hiç komik değil tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X