Bildirim
İphone 5s pil sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yardım edin beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
götürmekte yarar var. belli bir döngü sayısı dolduysa mı ne değiştirme gibi bi söylentiler vardı. götürmekten zarar gelmez. gidin ve dürüstçe söyleyin şikayetinizi . sizd önerebilecekleri çözümü önerirler. para ile değişim önerirlerse kabul etmek istemezseniz alır telefonu çıkarsınız. kendi çözümünüzü bulursunuz.
Yavas yavas ölüyodur bi apple götür garanti bitmeden eğer elim yatkın dersen itixit sitesinden 35$ sipariş ver gelsin tak hocam.
İos 9.2 mi surum ?
Malesef elim yatkın değil
Evet hocam 9.2 sürüm kullanıyorum
Cevabınız için teşekkür ederim peki randevu şart mı bakmaları için pil döngüsüne
quote:
Orijinalden alıntı: Mmertkk
Malesef elim yatkın değil
Evet hocam 9.2 sürüm kullanıyorum
Cevabınız için teşekkür ederim peki randevu şart mı bakmaları için pil döngüsüne
Hepsiburada.com'da orijinal adı altında Apple 5S bataryaları mevcut inceleyebilirsin. Fiyatı'da 45 lira civarı olması lazım :)
İlk olarak servise teslim etmen daha mantıklı olabilir , bakarsın batarya değişim kararı çıkar belli olmuyor servislerde ki teknisyenlerin ruh halleri :) -
hiç uğraşma aynı telefon aynı dert.İos 8.4.1 deyken 6,30 7 saat gören 1 gün sonra 9.1 de 3,5 4 saat görüyordu sorun batarya da değil iosta. -
İos 9.2 tam bir rezillik valla hocam bu zamana kadar herkese tavsiye ettiğim apple iphonedan yavas yavas soğumaya basladım valla
garantisi varsa yine şansınızı deneyin belki bataryada bi nebzede olsa sansınıza sorun vardır. -
Telefonun bataryası dedikleri gibi yavaş yavaş ölüyor olabilir servise götürmenizi tavsiye ederim fakat telefonu ne sıklıkla kapatıyorsunuz? Ayrıca şarja genelde pili bittiği zaman mı yoksa bataryası %20'lerde olduğu zaman mı? -
%15 lerde takıyorum genelde günde 1 kere arada sırada 2 oluyor şarj ediyorum
Aynen hocam yapılması gereken de budur zaten. Size önerebileceğim, haftada telefonunuzu en az 1 kere kapamanız çünkü her cihaz kapanmaya ihtiyaç duyar. Gereksiz uygulamaları temizlemeniz, arka planda uygulama açık bırakmamanız, parlaklığı kısmanız ve konum servisleri kapatmanız pilinizin dayanma süresini arttıracağını umuyorum. Acaba dediklerimi uyguladıktan sonra beni bilgilendirir misiniz? -
Dediklerinizin hepsini yapıyorum hergün sadece haftasonu bir yerlere gidince konumu acıyorum ve suan şarjım 58 büyük ihtimal 4 gibi sarj arıycam iş yerinde
Hala mı çok gidiyor şarjınız? Eğer öyleyse servise götürmenizi tavsiye ederim ya da internetten bakarak pil kalibrasyonunu uygulayabilirsiniz. -
Pil kalibrasyonunu deniycem artık oda olmazsa servis yolu gözüktü
Aynen hocam öyle olmazsa servise götürün mis gibi yeni pilinizi alın. -
garantisine 1 gün kalsa bile apple storeda ilgileniyorlar. ancak değişme konusunda insanlarımızın kötüye kullanmasından dolayı ne yazik ki çoğu zaman farklı prosedürler uygulayabiliyorlar. siz götürün şansınızı deneyin,umarım pilinizi değişirler. ücretsiz değiştiremezsenizde ücret karşılığında oluyor diye biliyorum. -
-
Aynen hocam sansımı deneyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone arayan numara yok bulma
- iphone 16 ana konu
- fatura olmadan garanti belgesi geçerli mi
- uluslararası dolaşım nedir
- iphone 12 alınır mı
- 15 pro max 16 pro max karşılaştırma
- iphone 16 resimleri
- realme c55 ne zaman çıktı
- iphone 13 ölçüleri cm
- telefon işlemci sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X