Arkadaşlar iphone 3g sözleşmelimi almak avantajlı yoksa sözleşmede bize sunulan bedava dakikalar hariç internet paketinin önemi ne boyuttadır gps olsun dosya aktarımları olsun biz bunlar kendi gprs miz ile yaparsak daha uygun olabilirmi. Bide aldığımız iphona jail break yapmadan itunes hariçinde program atabiliyormuyuz atamıyorsak ve jail break yaparsak garanti kapsamında birşey olursa telefonu eski konumuna dönüştürüp garantiye verebiliyormuyuz ...
ben direk sözleşmesiz aldım.bi yere bağlanmayı hiç sevmem haftalık 25 kontöre 50mb alıyorum artıryor bile.3gblık paket varmış sanırım nasıl dolar o merak ediyorum.konuşma dakikaları size uygunsa alın tabi.bana hiç uymadı.jb yapmadan itunes haricinde bişey atamazsın.jb ve garanti olayı cok konusuldu arama yaparsan göreceksin.
1 ay önce fiyatlar inanılmaz uygundu, en son aralık sonunda okkalı bir zam geldi ve şu an o kadar avantajlı değil.
Kontrata dahil olan 3GB data paketi, sözleşmeli kullanıcıların en büyük avantajı. Kontörüm gitti, faturam kabardı derdi yok. İnternet paketsiz, iPhone bence kullanılmaz.
Sözün özü. Şu an kontratlar o kadar da uygun değil, ama data paketleri mutlaka şart.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme