O şekilde açılıyor ama bu seferde, NO SIM CARD INSTALLED yazıyor itunes'da ve activasyon yapılamıyor. Emergency Call'da bekliyor ve yukardada SEARCHING yazısı kalıyor.
O şekilde açılıyor ama bu seferde, NO SIM CARD INSTALLED yazıyor itunes'da ve activasyon yapılamıyor. Emergency Call'da bekliyor ve yukardada SEARCHING yazısı kalıyor.
telefoncuya geri götürün ne yaptıysan bunu düzelt ve bana restore edilmiş bir iphone ver diyin, şu an algılayamadım meseleyi ama yüzeysel bakarsak bu en iyi çözüm gibi
telefoncuya geri götürün ne yaptıysan bunu düzelt ve bana restore edilmiş bir iphone ver diyin, şu an algılayamadım meseleyi ama yüzeysel bakarsak bu en iyi çözüm gibi
Alıntıları Göster
Bana verdiğinde çalışıyordu ne yazık ki.. Home tuşuna ve arka kapağa 200 tl verdim. Bir daha veremem :(
quote:
Orijinalden alıntı: sunshinemir
Bana verdiğinde çalışıyordu ne yazık ki.. Home tuşuna ve arka kapağa 200 tl verdim. Bir daha veremem :(
Alıntıları Göster
Ben sorunun şurdan kaynaklandığını düşünüyorum : TINY UMBRELLA LOG U :
sihft+restore 4.2.1 mi gösteriyorsunuz ? whited00r un normal ve unlockerı var ios5 için hangisini kurdunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Republic.
sihft+restore 4.2.1 mi gösteriyorsunuz ? whited00r un normal ve unlockerı var ios5 için hangisini kurdunuz.
Her ikisinide denedim.
Normal olan yukarda dediğim gibi NO SIM CARD INSERTED GIBI BIR EKRAN GELIYOR ITUNES DA BIRSEY YAPILAMIYOR.
Unlocker olanı kurdum, IOS ACILDI. Fakat bu seferde NO SERVICE yazıyor telefonda. WIFI CALISMIYOR. NETWORKLERE GIREMIYORUM.
quote:
Orijinalden alıntı: Hakân
Alıntıları Göster
ipad baseband atmayı denediniz mi
quote:
Orijinalden alıntı: serkaltun
ipad baseband atmayı denediniz mi
Alıntıları Göster
sonu TU ile bitenler TR cihazı değil mi ipad bb atarsa sıkıntı olur o telefona. vallahi günahı boynuna ya telefoncu bir seyler yaptı yada siz işlemde sıkıntı cekıyorsunuz.
sonu TU ile bitenler TR cihazı değil mi ipad bb atarsa sıkıntı olur o telefona. vallahi günahı boynuna ya telefoncu bir seyler yaptı yada siz işlemde sıkıntı cekıyorsunuz.
eğer kullandığı sürümlerden shsh kaydı varsa çok sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum. bildiğim kadarıyla aldığı hatalar şebeke katıyla alakalı hatalar. ipad bb de olmazsa yapılacak olan entegreye müdahale etmektir diye düşünüyorum. arkadaş herşeyi denediği için böyle bir düşüncem var.
quote:
eğer kullandığı sürümlerden shsh kaydı varsa çok sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum. bildiğim kadarıyla aldığı hatalar şebeke katıyla alakalı hatalar. ipad bb de olmazsa yapılacak olan entegreye müdahale etmektir diye düşünüyorum. arkadaş herşeyi denediği için böyle bir düşüncem var.
Alıntıları Göster
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yedekli shsh kaydı yok. Hatta sanırım SHSH kaydı hiç yok, e restore edemediğim için normal yoldan, alamıyorum.
İpad BB'si atmayı bende denedim, fakat son sürüm redsn0w, desteklemiyor 1st generation cihazları diyor.
Acaba nasıl yapmalıyım?
quote:
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yedekli shsh kaydı yok. Hatta sanırım SHSH kaydı hiç yok, e restore edemediğim için normal yoldan, alamıyorum.
İpad BB'si atmayı bende denedim, fakat son sürüm redsn0w, desteklemiyor 1st generation cihazları diyor.
Acaba nasıl yapmalıyım?
Alıntıları Göster
Şimdi Whited00r Unlock 5.1 i kurdum.
İçinde Sim kart yok. Ama Searching diyor.
Ve ekranda, RESTORE NEEDED yazısı var.
Ama IOS çalışıyor. Tabi Wi-Fi Çalışmıyor. NO Wi-Fi yazıyor.
quote:
Şimdi Whited00r Unlock 5.1 i kurdum.
İçinde Sim kart yok. Ama Searching diyor.
Ve ekranda, RESTORE NEEDED yazısı var.
Ama IOS çalışıyor. Tabi Wi-Fi Çalışmıyor. NO Wi-Fi yazıyor.
Alıntıları Göster
sn0wbreeze 4.1 atıp ıpad bb atmayı deneseniz ??
quote:
sn0wbreeze 4.1 atıp ıpad bb atmayı deneseniz ??
Alıntıları Göster
Şu an snowbreeze deniyorum. 3.1.3 , baseband ı da değiştir dedim.
quote:
Şu an snowbreeze deniyorum. 3.1.3 , baseband ı da değiştir dedim.
Alıntıları Göster
birde anlayamadığım şu,
şimdi okuduğum kadarı ile apple shsh kaydı alıyor değilmi? Benim aletin üzerinde yüklü olan en son sürüm 4.2.1 idi(Orijinal)
Bu zamana kadar hiç jailbreak vs de yapmadığıma göre Shsh yedeğim yok.
Custom firmware kurmak için yada downgrade yapabilmek için shsh kaydımın olması gerekiyor değil mi? yani 3.1.3 için...
Tiny umbrealla da ise hiç bir shsh gözükmüyor. E official update de yapamıyorum. Mantıken bu telefon çöp mü oluyor netekim?
quote:
birde anlayamadığım şu,
şimdi okuduğum kadarı ile apple shsh kaydı alıyor değilmi? Benim aletin üzerinde yüklü olan en son sürüm 4.2.1 idi(Orijinal)
Bu zamana kadar hiç jailbreak vs de yapmadığıma göre Shsh yedeğim yok.
Custom firmware kurmak için yada downgrade yapabilmek için shsh kaydımın olması gerekiyor değil mi? yani 3.1.3 için...
Tiny umbrealla da ise hiç bir shsh gözükmüyor. E official update de yapamıyorum. Mantıken bu telefon çöp mü oluyor netekim?
Alıntıları Göster
snowbreeze in son versiyonunu yükledim.
3.1.3 ü sectim.
işlem bitti. Restore ettim, restore sonunda yine 1013 hatası verdi
quote:
snowbreeze in son versiyonunu yükledim.
3.1.3 ü sectim.
işlem bitti. Restore ettim, restore sonunda yine 1013 hatası verdi
Alıntıları Göster
Kendi kendime konuşuyorum ama;
1013 hatasından sonra tiny umbrella ile exit recovery yaptım ve telefon açıldı. Yine aynı, searching, restore needed bilgisi. Ipod gibi şu an. Wifi gene yok.
Ve şimdi farkettim imei numarasıda yok
Baseband Chip'im zarar görmüş anladığım kadarı ile...
Hardware issue o zaman...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme