arkadaslar hiçbiriniz yardım etmediniz bende kendim restore yaptım ama bir fark olmadı acaba yalnısmı yaptım telim aynı 2.2 resimler müzikler hepsi duruyor nasıl yaptıgımı anlatim bir yorum yapın lütfen önce teli kapattım sonra usb takarken bir yandanda home tusuna bastım ekranda usb isareti cıktı sonra i tunes da bir yazı çıktı oke dedim sonra indirmeye basladı dosyaı bekledim 30 dakka sonra filan dosya indi bu arada 30 dakkanın 20 dakkasında ekranda usb isareti gözüküyordu i tunes tada tel gözüküyordu bir süre sonra i tunes da tel gözükmedi ve tel ekranına baktıgımda kapanmıstı kendiliğinde sonra doldu indirdiği dosya ve i tunes da bir değişiklik olmadı bende teli power tusundan açtım baktım herşey aynı ve versiyonumda haylen 2.2 yeniden versiyon yükleyim dedim kabul etmedi i tunes sofware 2.2 dedi bende bişe yapmadım çektim usb öyle kaldı arkadaslar lütfen yazın herşeyi dogrumu yaptım ve telimde kameradaki o donma devam ediyor donma çok deyil ama var yani yorumlarınızı BEKLİYORUM......
LÜTFEN YARDIM EDİN 1 DOGRUMU RESTORE YAPTIM ONUN CEVABINI ISTİYORUM ARKADASLAR 2 KAMERAMI AÇTIGIMDA SORUN YOK AMA KAPATIRKEN BAZEN UFAK BİR YAVASLAMAYLA MENÜYE DÖNÜYOR BU NEDEN OLABİLİR BU SORUNUN GEÇMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM 3 ORJİNAL VERSİYON KULLANIYORUM KIRMADIM VERSİYONUM 2.2 VE BAZENDE WİRLESS DEN BAĞLANDIGIMDA İNTERNETE KENDİLİĞİNDEN MASA ÜSTÜNE DÇNÜYOR İPHONE BUNLAR NEDEN OLABİLİR NE YAPMALIYIM NASIL DÜZELİR LÜTFEN YARDIMCI OLUN İPHONE 3G GARANTİSİDE VAR ARKADASLAR LÜTFEN YARDIMINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRŞER TEK TEK CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme