Şimdi Ara

Iphone 3g S 16gb vs nokia n81 + Ipod Touch 4g 32gb

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar n81 kullanıcısıyım ve kararsızım tam iphone3gs alıcakken ipod touch4g kafamı karıştırdı. bi yandan maddiyatı çok önemsemeyip 3gs almayı düşünüyorum bi yandanda n81i elde tutup 700-800e 32gb bi touch4g almak var tabi yurtdışı garanti konusu şüpheli en kötüsü 2 cihaz taşımak vs vs vs
    maddiyat dediğim gibi 3gs'i mağaza fiyatıyla 2yıl kvk alabilicek durumdayım jb yapmakta istemiyorum garanti korkumdan,tek korkum şarj sorunu ve 4g'nin retina ekran hd camı iphone4ü alamıyıcağımı bildiğim için beklemeye niyetim yok, bu çelişkiye düşenlerin fikrini almak istedim

• Bı zaman sonra 2 cihaz tasimaktan sıkılırsınız bence, onun için en iyisi 3gs
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarlæ

Bı zaman sonra 2 cihaz tasimaktan sıkılırsınız bence, onun için en iyisi 3gs

Katılıyorum
  • 2 Cihaz Taşımak Zorluk Çıkartabilir.Bu Yüzden 3Gs.
  • 3g'nin kamerasıyla 4g'nin kamerasının farkı, Şarj bitmeden müzik dinleme konusu bide retina ekran-oyun deneyimi konusundaki artıları değmez o eziyete yani bunu çıkartabilirmiyim burdan 3te 3 cevap
  • ipod(genel olarak) alındığında 1 ay içinde insanda heves kalmıyor yine telefona yüklenemeye başlanıyor, seçim yine de sizin ama ben olsam 3gs seçerdim.
  • 3gs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Apple ipad 2 Wifi 4G 32gb
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.