Şimdi Ara

iphone 3g sürekli yeniden başlıyor kendi kendine :S 'waiting for activation this may take some time'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar amerikadan almış olduğum iphone'a bir kaç ay önce yanlışlıkla 3.1.3 yükleme sonucunda telefon unlock çıkana kadar duruyordu sadece itouch olarak kullanabiliyordum. en son dün kontrol ettim normal calisan telefonumu kapattım ve bugün tekrar açtım fakat telefon normal açılmıyor. bazen aktivasyon için bir uyarı veriyor ("waiting for activation this may take some time") ve o ekranda bekliyor ve baya bir bekledikten sonra telefon yeniden başlıyor,bu sırada bunu iptalde edemiyorum. anlamadım noluyor. daha önceden aktive etsin diye at&t kartımı takıyordum bir süre bekledikten sonra düzeliyordu fakat şimdi nedense telefon sürekli yeniden başlıyor kendi kendine. ekranında beklemem için birşey dönüyor ya da takılı vaziyette bekliyor öyle ama bir türlü normal şekilde açılmadı yaklaşık 5 saati geçti sanırım bu şekilde. itunes 9.2 yi de kurdum. unlock yapacaktım sonunda çıktı diye fakat şimdi unlock u bırakın normal acilmiyor bile telefon. ne yapmam gerekir acaba? daha önce böyle bir olay başına gelipde sorunu çözebilen oldumu acaba ya da benim bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen birisi varsa çok sevinirim. artık şu telefonu kullanmak istiyorum aylar sonra... şimdiden teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.