Bildirim
iphone 3g telefon rehberini sim'e nasıl kopyalarız?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayarlar ----> Mail,Kişiler,Takvimler----> SIM'deki Kişileri Aktar
benim bildiğim sadece bu sizin sorduğunuz olay yok galiba
edit: imla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 10 Şubat 2010; 11:03:36 > -
evet o dediğinizi biliyorum ama telefondan sim'e mutlaka kayıt yapan bir program olması lazım yada pc yardımıyla sim e kopyalayan bir program. (nokia'daki pc suite tarzı bişey) -
quote:
Orijinalden alıntı: miraclees
evet o dediğinizi biliyorum ama telefondan sim'e mutlaka kayıt yapan bir program olması lazım yada pc yardımıyla sim e kopyalayan bir program. (nokia'daki pc suite tarzı bişey)
bunu benim yazmam gerekiyodu -
Bi ara İSİM diye bir uygulama vardı bu işi yapıyordu ama artık yokmuş, bende arıyorum böyle bir program... -
cydiada repo.beyouriphone.com source de simmanager var bu isi yapan. -
Sabahtan beri simmanger die ariyorum cikmiyo simanager mis :) kopyaladim dostum eywallah -
oo eyvallah ya not ettim bi kenara denicem sağolun -
Jb siz cihazda nsi yapicaz. -
jb siz iphonun rehberini sime kopyalayabilen var mı? -
jb siz cihazda bu işlemi yapamıyoruz malesef dostum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbyotic -- 31 Mart 2010; 12:32:59 > -
arkadaşım türkcell in yedekleme yazılımını kur sonra rehber yedeğini al sonra normal bir cepe taktığında rehberi yüklersin sim kartına. -
avealıyım hocam ya....teşekkürler yine de .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X