Şu an kullanmakta olduğum iphone 3g cep telefonunu yaklaşık 3-4 gün kadar önce hediye olarak aldım. Veren kişi telefonun wi-fi arızası olduğunu ve düzelemediğini anlattı bana.
Mobil veri, çok çok yavaş fakat, wi-fi ayarlar butonunda bile gözükmemekte. Bende yavaş olsada iş görür diye düşünerek Facebook, Twitter benzeri uygulamaları indirmek için App Store girdim. Ancak İOS 6 dan öncesine yükleme yapmadığını anladım, birkaç deneme yanılma sonrasında.
Ardından whited00r uygulaması ile telefonu güncelledim. Gayet de güzel oldu aslında; *Video *Uygulamayı açıkta bekletme *Ara yüz değişikliği *Alt menü çubuğu V.B. İOS 7 güncellemesi cep telefonuma inmişti. Fakat bu wi-fi durumuna çözüm bulmak için siz değerli üyelerden yardım istiyorum. Maddi durumum biraz elverse, inanın ben de 5S kullanmayı isterdim :)
Bir kaç tane arayüz fotoğrafı paylaşacağım; [simage][/simage]
Arkadaşlar wi-fi konusunda fikirlerinizi veya verebileceğiniz her güzel desteği beklemekteyim.
İyi eğlenceler forum içerisinde
konu güncel
konu güncel
konu güncel
UP UP UP UP UP UP UP KONU GÜNCEL UP UP UP UP UP UP UP KONU GÜNCEL UP UP UP UP UP UP UP KONU GÜNCEL