İphone 3g cihazımın 2 - 3 güne kadar hiç bir sıkıntısı yoktu. App store'den bi kaç bişey indirdim ardından bi kaç saat geçti ve wifi ile internete giremez oldum. Kendi kullandığım modemimi görüyor, şifresini de giriyorum fakat bi türlü bağlanamıyor. Hep hata veriyor. Hata da " ...... ağına bağlanamadı" hatasıdır. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese tşkler.. Saygılar...
iPhone'da bir sorun olduğunu sanmıyorum, modemi bi kontrol edin isterseniz. Veya telefonu bi kapatıp açın, bazen saçmalayabiliyor.
modemde bi sorun olduğunu zannetmiyorum. çünkü laptop ile giriyorum sorunsuz bi şekilde. iphone restore bile ettim ama düzelmedi... halen aynı hatayı veriyor. "...... ağına bağlanamadı"
restore yapıp da back up'ı yüklediyseniz sorun devam edebilir ayarlardan ag ayarlarını sıfırlamayı deneyin
genelde karsılasılan bir problem bu.wireless ayarlarını restore yapınca duzeliyor.ben de bir cok kez yasadım.modemden ya da baska birseyden sandım.
onların hepsini denedim. ağ ayarlarını sıfırladım olmadı, ardından telefonu restore ettim gene olmadı. son çare genpa serviine götürmeyi düşünüyorum bugun. ama orda kaç günde hallederler bilmiyorum. çarşamba günü şehir dışına çıkacam. o güne kadar verirler umarım. bu arada herkese çok tşkler. saygılar...
bende 1 haftadır wi-fi sorunu yaşıyorum. Hiç bir ağı görmüyor alet. stajdan dönünce vericem servise.
Arkadasim modemin şifresini kaldır ve modemi yeniden baslat!
Çalışmazsa servisten başka care yok!
Kolay gelsin
arkadaşlar wifi sorunu yaşayanların şuanki baseband leri nedir?birde sorun nasıl oluştu update işlemi yapıldıda yapıldıktan sonramı bu sorunla karşılaşıldı ? bilgilendirirseniz sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme