Şimdi Ara

iPhone 3Gs 16 Gb Son anda vazgeçtim.Şimdi ise 2G mi ? 3G mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'den 18 ay tahahhut ederek ayda 150 liraya alıyordum herşey tamamdı fakat son anda vazgeçtim.
    Aylık 1 Gb internet + her yöne 600 dk + her yöne 250 sms vardı.Beni etkileyen internet paketi oldu fakat cihazın sıfır piyasa değeri 1500-1700 lira aralarında oynuyor.Arada en az 1000 lira fark vardı.Bende son anda vazgeçtim.Ama Vodafone'dan almaktan vazgeçtim iPhone'dan değil.
    Şimdi ise 2.el 3g 8gb veya 2g 8gb düşünüyorum.2 cihaz arasında kaldım.Çok konularada baktım genelde gördüklerim GPS ve 3G farkının olması.Benim için GPS'in fazla önemi yok.Ama 3G farkına gelince benim sorum şu ben gitsem 2G alsam ve herhangi bir operatorden internet paketi alsam sadece hız farklılığımı olur yoksa operator 3G destekliyor fakat cihaz 2G nete girmemde bir problemmi olur?
    Ayrıca 2 cihaz arasında sarj farkı var mı?2g alsam ne kaybederim?3g alsam ne kazanmış olurum?
    Umarım durumu anlatabilmişimdir..
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wait...

Vodafone'den 18 ay tahahhut ederek ayda 150 liraya alıyordum herşey tamamdı fakat son anda vazgeçtim.
    Aylık 1 Gb internet + her yöne 600 dk + her yöne 250 sms vardı.Beni etkileyen internet paketi oldu fakat cihazın sıfır piyasa değeri 1500-1700 lira aralarında oynuyor.Arada en az 1000 lira fark vardı.Bende son anda vazgeçtim.Ama Vodafone'dan almaktan vazgeçtim iPhone'dan değil.
    Şimdi ise 2.el 3g 8gb veya 2g 8gb düşünüyorum.2 cihaz arasında kaldım.Çok konularada baktım genelde gördüklerim GPS ve 3G farkının olması.Benim için GPS'in fazla önemi yok.Ama 3G farkına gelince benim sorum şu ben gitsem 2G alsam ve herhangi bir operatorden internet paketi alsam sadece hız farklılığımı olur yoksa operator 3G destekliyor fakat cihaz 2G nete girmemde bir problemmi olur?
    Ayrıca 2 cihaz arasında sarj farkı var mı?2g alsam ne kaybederim?3g alsam ne kazanmış olurum?
    Umarım durumu anlatabilmişimdir..
    Saygılar...

2g cihaz da internete girmende çok bi problem olacağını sanmıyorum ama 2g türkiyeye gelmediği için (legal olarak) operatörle ilgili bazı sorunlar olabilir bu yüzden 3g yi öneririm ayrıca 3g bağlantı hızı ile internet bağlantısı özellikle youtube videolarında çok işine yarar birde kesin değil ama haziran ayında yeni iphone ile çıkacak 4.0 sürümünün 2g ye yüklenemeyeceği söyleniyor.. eğer uygun fiyata bulabilirsen 3g yi tavsiye ederim

• Aynı ikilem arasında bende kaldım ama ben 3g tercihini kullandım.

Aslında pek gerekmesede GPS' i kullandıktan sonra nasıl bir nimet olduğunu öğreniyorsun. Yakın zamanda pek de alışkın olmadığım bir şehirde detaylı olarak kullanma fırsatım oldu. Gerektiği yerde ihtiyaç durumu belli oluyor.

İnternet bağlanma olarak ise kesinlikle 3G bağlantı derim. Gayet akıcı ve keyiflidir. 2G internete nasıl bağlanır pekte bilgim yok aslında.

Ben 3G diyorum ama bakma sen eğer yinede garantili uygun bir 3GS varsa onu al derim.
  • O zaman ben 1 ay gibi bir süre daha bekleyeyim 3g için.Şarj kaç gün gidiyor elinizdeki 3g'lerde acaba?
    Bir de sizin kullandığınız internet paketleri var mı? Yoksa direk giriyor musunuz ?
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..
    Saygılar..
  • Birde 2G Türkiye'de yasal olarak satılmadığından dolayı fake imei diye birşey duydum.Bu fake imei'ler klonlama gibi birşeyse klonlama yapılmış çoğu cihazlarda nete girilmiyor.Bu türlü sorunlarım olacaksa 3g el mahkum görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.