Şimdi Ara

iphone 3GS 16GB RESTORE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Restore edemıyorum ve artık sinirden ağlıyorum. Kanadadan aldıgım kontratlı telefon çöpe gıdıor. 3.1 e yükseltirsem hattım çalısmaz. ve imei kaydı sorun cıktı tekrar hat alıp acıcam 45 tl gıttı bu sefer 20 tl gıdecek çok sınırlıyım bune ya allahım ya zorla apple hacker olucam yaptırmayın bana yaptırmayın aglıorum artık gercekten. bukadar sansız olurmu ben nıe verım 1700 tl bunun ıcın yeterrrr. çaresı yok apple imza atmıor ve bu yuzden olmuor sadece 3.1 olur. Apple dev team sadece pwnage tool cıkardı benım mac'ım yokkı kullanda yok burda allahım yeter bu acı yeter artık ıstemıorum bu telefon ne bu N70,N73,N95 8GB,N96 ve Apple Iphone 3GS 16GB keske almasaydım N97 alsaydım. Telefonum gıttı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• dostum telefon çöpe filan gitmedi.. sadece suanda bazı eksiklikler var ... taşların hepsi yerine oturacaktır... senın gibi ben 2 aydır bekliyorum....

bence biraz sakın ol....bende senın verdiğin parayı verdim ve unlock için beklemekten baska caremiz yok..jailberak çıktı...oda yakında çıkacaktır az kaldı... bu arada ben n97 kullanan birisiydim... iphone 3gs 32lik aldım.. 2 aydır kullanamıyorum.. ama iphone aldığıma pişman değilim... sonuç olarak kullanacağım .... sende öyle...

o yuzden bıraz sakın ol ve bekle......
  • sançi çok guzel açıklamış
  • bir delilik yapıp telefonu pencereden aşşağı falan fırlatmatmamışsındır umarım kısa süre içinde çıkıcağını umuyorum sende sıkma canını bukadar elbet bir çözüm yolu bulunur.
  • adres verde pencere altinda kamp kuralim.... ))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 5C 16GB PEMBE
    6 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 6 restore
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.