Şimdi Ara

'iPhone 3GS 3.1.3(05.12.01) / iOS4 Unlock' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yurtdışı 3gs var. Şu an 4.0 a itunesten update ediyorum. Bakalım ne olacak.
  • Arkadaşlar 4.0 için jb varmı emin olduktan sonra yukliyeceğim 4.0 ı.. oh be sonunda calısan bi iphone 3gs im var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctokay -- 21 Haziran 2010; 22:32:08 >
  • Arkadaşlar bir müddet 3.1.3 'te kalın derim. Bir bekleyin yarını görün, sonra keşke... demeyin :))
  • aktive işi nasıl oluyor yurtdışı cihazlar için...
  • JB çıkmadan update etmek istemiyorum cunku unlock kaybedilirmi bilemiyorum ama denemek isteyen 3.1.3 de unlock etsin sonra 4.0 a yukseltsin cydia olmadan ultrasn0w yok cunku arkadaşlar...
  • Jailbreak yok arkadaşlar daha o yüzden 4.0'a geçme konusunda acele etmeyin.
  • @ctokay haklı
    şimdi 4 den 3.1.3 e nasıl düşüp jb etcez ?!?

• quote:

Orijinalden alıntı: ctokay
    makinem 16 gb 3gs 05.12.01 ve 3.1.3 sadece source u ekledim ve redsnow u yukledim şu an 4.0 a geçicem ve deniycem arkadaşlar çalıştığını söylemişler...

Sonucu buraya da yaz :) ben de 3Gs 32gb. Ona gire yukleyeyim. Yani unlock oluyorsa. 3.1.2 de takıldık kaldık :)
  • quote:

Sonucu buraya da yaz :) ben de 3Gs 32gb. Ona gire yukleyeyim. Yani unlock oluyorsa. 3.1.2 de takıldık kaldık :)

3GS'de unlock sorunsuz arkadaşlar, şu an servis ayarlarını bile aldım :))
  • 1 saatir unlocklu cihazimla ugrasiyorum hicbir sorun yok, umarim en kisa zamanda iOS4 JB cikar...
  • arkdaşlar benim cihazım. iphone 3g 16gb. bizler içinde unlock tamamdır mı?. teşekkürler..
  • bi karar verin 4.0 da cihaz hızlanıyor mu hantallaşıyor mu? ona göre yükleyeceğim
  • JB ÇIKMADAN YÜKLEMEYİN BEKLEYİN. yükleyen arkadaşlar hızlandığını hatta çok seri olduğunu söylüyor...
  • arkdaşlar. 3G 16 GB cihazım. bizim içinde unlock işlemi sorunsuzmu. teşekkürler..
  • evet su an için tum baseband lerle sorunsuz arkadaşım...
  • merhaba

unlock işleminin nasıl yapılacağını adım adım anlatabilirmisiniz? teşekkürler
  • arkadaşlar ben unlock yaptım fakat internet bağlantısı yok.
  • Ya Umarım İpone 4 çıkınca Bir Eski versiyonu ucuzlarda alabilirim xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzulidark

merhaba

unlock işleminin nasıl yapılacağını adım adım anlatabilirmisiniz? teşekkürler

şimdi spiritjb.com dan windows için olan programı indirip telefonunu bağladıktan sonra JB işlemini gerçekleştiriyosun. daha sonra cydia adlı program zaten telefonda beliriyo. programın içinden manage kısmına girip source daha sonra sol ust kosede add dedikten sonra " repo666.ultrasn0w.com" birebir bu source adresini yaz ekledikten sonra cydia yı kapatıp tekrar aç. daha sonra search kısmından ultrasn0w u arat ve yükle telefonun yeniden başlıyacak ve hem JB hemde unlock olmuş olacak...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.