Şimdi Ara

'iPhone 3GS 3.1.3(05.12.01) / iOS4 Unlock'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar hayirli ugurlu olsun iOS4 cikti fakat hala unlocklar hakkinda
    bir bilgi yok. Nasi olucak bu is artik sabirsizlanmaya basladim ve eminim benim gibi bekleyen bir cok arkadasimiz vardir. Haberi olan varmi?

EDİT:

RT @iphone_dev: ultrasn0w 0.93 released! Cydia repo is repo666.ultrasn0w.com. Works with basebands 04.26.08 thru 05.13.04

iPhone 3GS 3.1.3(05.12.01) / iOS4 Unlock ÇIKTI ARKADAŞLAR TEK YAPMANIZ GEREKEN BU source u eklemek ve yuklemek bu kadar basit 3GS 3.1.3 05.12.01 DE DENENDİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctokay -- 21 Haziran 2010; 22:23:55 >

• muhtemelen iphone 4 çıkınca , zaten devteam üyeleride twitter hesaplarından bu ay çıkacaklarını bildiriyorlar
  • Bu is cok uzadi bu sefer...
  • Ben İphone 3g 16gb kullanıyorum. lakim kullanıyordum demek daha dogru (: onlock sorunu için yaklaşık 2 aydır çekmecede gün geçiriyo cihaz. kesin bir zaman varmıdır hocam. ben aranızda yeniyim. teşekkürler şimdiden herkeze...
  • Valla bu ayin sonuna kadar kesin konusuruz iPhone larimizla gibi geliyo ama kimse bloglarindan yada twitterdan net bi bilgi vermedi hala...
  • Eyw. Hocam. ya bi bugun diolar twiterdan sora ses yok umutlandıgımızla kalıyoruz. Hocam şunu sorucam birde. ben bu konuda fazla bilgi sahibi diilim. unlock İnşallah çıktıgı zaman. buradan yapabilme şansım nekdar. yoksa servise göndermek dahamı saglıklı. teşekkürler...
  • Amerıkadan yenı telefonum geldı telefonumun 3.1.3 oldugunu nasıl anlayabılırım?Ona gore bende bekleyenler ıcıne gırecegım.Bilgisi olan varsa paylasırsanız sevınırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 13
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam unlock sorunun yoksa bence hiç girme. 3.1.3 yada ios4 bak bize 2 aydır bi umut beklioruz. unlock yoksa kullanmanın tadını yaşa iphonu'nun (: benden tavsiye. ama arkdaşlar bilgi verirler sorun hakkında benimki sadece insani öneri (:
  • beyler az önce bir açıklama yapıldı.

http://blog.iphone-dev.org/post/722633863/all-four-one
  • Hoca nedir bu link bişi anlamak yahuu ?? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbulut19

Hoca nedir bu link bişi anlamak yahuu ?? teşekkürler.

Özetle diyorlar ki, yeni firmware ile ilgili testlerimizi yapıyoruz. Bu testlerimizi bitirip, jailbreak ve unlock gibi araçlarımızı yayınlamadan önce ios 4'e geçmeyin.

Resmi olmayan haberlere ve araçlara aldırış etmeyin, kendi blog'umuzdan ya da twiter adresimizinden bizi takip edin.

Biz zaten kendi cihazlarımızı riske atıyoruz, sizin cihazlarınızı riske etmenize gerek yok ( Yanlışlıkla 3.1.3 ya da 4.0'a geçtiyse endişe etmeyin yakında her şey güzel olacak)

Gibilerinden bir açıklama yapmışlar :)
  • "ultrasn0w 0.93 released! Cydia repo is repo666.ultrasn0w.com. Works with basebands 04.26.08 thru 05.13.04".. noluyor yahu anlamış değilim adamlar yeni versiyon yayınladılar tam şu an... ama ben update etmeye korkuyorum yeni baseband le calısıyo diyolar...

http://twitter.com/iphone_dev
  • bişeyler oluyor şu an:) tarih yazılıyor :D henüz link gözükmemekte. bütün twitter hesaplarını aynı anda güncelliyorum...
  • galiba unlock çıktı arkadaşlar ya da çok az kaldı uyumak yok bu gece...
    adamlar 13 dakika once buyuk bişeyler geliyo yazdılar ve 6 dk once de ustte yazdığım yazıyı yayınladılar
  • şu an deniyorum unlock oldu galiba :D
  • arkadaşlar dev-team ın blog sitesinde yakında dedikleri son cümle 'now' Şimdi! diye değişti. çıktı galiba
  • ramanujan20 tşekkürler onbaşım. (: hadi bakalım ya hergün diyorum bugun umutlanmıcam. şimdi bi kımırdama oldu içimde. teşekkürler cevaplayan komutanlara şimdiden. (:
  • @ctokay ne yaptın anlat? makinen ne hangi versiyon kırdın çabuk söyle!!!
  • RT @MuscleNerd: ultrasn0w tips: 1) Works for all basebands since 3.0 FWhttp://is.gd/cY0uv 2) Remember to disable 3G on T-Mobile USA

Şu an bu ileti var arkadaşlar dev-team'de. Yani diyorlar ki

1)3.0 dan itibaren tüm baseband'lerde çalışır.
    2) T-Mobile USA için 3G'yi kapatın
  • makinem 16 gb 3gs 05.12.01 ve 3.1.3 sadece source u ekledim ve redsnow u yukledim şu an 4.0 a geçicem ve deniycem arkadaşlar çalıştığını söylemişler...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.