Şimdi Ara

iphone 3gs 32gb mı HTC Desire hd mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende iphone 3gs 32gb var,HTC Desire Hd hoşuma gitti almak istiyorum ama kararsızı çünkü daha önce tattoo kullandım ve dayanıksızlığı beni çok soğuttu...birde vodafone cihazıydı root etmek falan çok karışık işlerdi cesaret edemedim....tattoo da marketi kullanamıyordum vodafone çıkışlı olduğu için desirelerde bu sorun var mı öncelikle bunu sorayım...
    daha sonrasında dayanıklılık konusu..:
    bir kere ön cebimde taşıdım çekim yaparken eğilip kalkıyorsun haliyle ve ekran mundar oldu,dokunmatiği aptallaştı,yanlara bastırınca kendine geliyordu ekran en son oda kar etmedi garantiye gönderdim iki ay sonra sözüm ona üst modelini gönderdiler win işletim sistemli !!! sonra da tövbe ettim HTC ye aslında...
    iphone daha sağlam daha güzel göründü gözüme ama onda da herşeyin ksııtlı paralı olması canımı sıkıyor...
    bu desireye illa root yapmamız gerekiyor mu root yapmadan kullanılamıyor mu,birde vodafone çıkışlı desirelerin ne tür dezavantajları var???
    root etmenin dezavantajı var mı ya da root edilmiş telefonun...örneğin tattoo romlarında şöyle bir sıkıntı vardı,birinde market çalışıyordu kamera çalışmıyordu birinde kamera çalışıyordu wireless çalışmıyordu filan....
    nedir ki bu root ne işe yarar onu da bilmiyorum zaten :)
    şarjı ne kadar gider normal kullanımda ve değiştirmeye değer mi iphone ile???
    şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersabah -- 19 Ağustos 2011; 7:49:10 >

• İp4'ten bile desire hd'ye gecmeniz için çok neden var. Rahatlıkla geçebilirsiniz. Market sıkıntısı yok. Teknik detaylarla ilgili bir sıkıntısı yok. Su var daha güncel bir cihaz sensation seçilebilir.
  • muhakkak öyledir ama bilmek istiyorum ne gibi nedenler var...bilmiyorum sonuçta kullanamdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersabah

muhakkak öyledir ama bilmek istiyorum ne gibi nedenler var...bilmiyorum sonuçta kullanamdım

Birkere özgürsün. Telefonu istediğin gibi kişiselleştirebilirsin. Yok zil sesi yapamıyorsun yapsanda kısıtlı 1 kere yapıyon yada bir sürü dalavere çeviriyorsun. Arkadasına bloetootla foto müzik gönderemezsin. E ekranı düsük. Hızı yavas. İnternet nızı. Bir çok uygulama oyun ücretli.

Ama androidde özgürsün. Kendini USA da gibi hissedersin.
  • ya usanın ..... da beni tek korkutan şey şu foryo moryo muhabbeti,olmadı sensation alırım beli uygun denk getirebilirsem de birde gps novigasyon için falan internete bağlı olmak gerekmiyor değil mi??? tattoo da gps için gerekmiyorduda novigasyon kullanmamıştım...
    birde son android sürünü 2.3 mü ve bu cihazlarda son sürüm mü var acep?
    zira bu telefonla ilgili okuduğum şu inceleme takıldım
    ''Android 2.2 Froyo’da bir görev yöneticisi yoktu ve çalıştırdığınız her uygulama arkada çalışmaya devam ediyordu. Pil ömrünü korumak için üçüncü parti görev yöneticilerden birini kullanmanız gerekiyordu. Ancak Sensation, Android 2.3 Gingerbread kullanıyor ve bu mobil işletim sisteminde Google tarafından geliştirilmiş önyüklemeli bir görev yöneticisi bulunuyor. Yapmanız gereken işinizin bittiği uygulamayı görev yöneticisinden sonlandırmak bu şekilde pil ömrünüzü artırabilirsiniz.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersabah -- 19 Ağustos 2011; 12:11:14 >

• quote:

ya usanın ..... da beni tek korkutan şey şu foryo moryo muhabbeti,olmadı sensation alırım beli uygun denk getirebilirsem de birde gps novigasyon için falan internete bağlı olmak gerekmiyor değil mi??? tattoo da gps için gerekmiyorduda novigasyon kullanmamıştım...
    b,re son android sürünü 2.3 mü ve bu cihazlarda son sürüm mü var acep?

Evet navigasyon internetsiz kullanılabiliyor. Aynı sekilde radio'da. Sensation son sürümlü dün en sor sürümüne güncellediler. Eğer iphone merakın varsa hevesin varsa al ama teknolojiyi takip ederim sonun kadar kullanırım. İnternette sorf yaparım diyorsan uzak dur ip4ten. Sensation seni her türlü işini görür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

ya usanın ..... da beni tek korkutan şey şu foryo moryo muhabbeti,olmadı sensation alırım beli uygun denk getirebilirsem de birde gps novigasyon için falan internete bağlı olmak gerekmiyor değil mi??? tattoo da gps için gerekmiyorduda novigasyon kullanmamıştım...
    b,re son android sürünü 2.3 mü ve bu cihazlarda son sürüm mü var acep?

Evet navigasyon internetsiz kullanılabiliyor. Aynı sekilde radio'da. Sensation son sürümlü dün en sor sürümüne güncellediler. Eğer iphone merakın varsa hevesin varsa al ama teknolojiyi takip ederim sonun kadar kullanırım. İnternette sorf yaparım diyorsan uzak dur ip4ten. Sensation seni her türlü işini görür...

yok üstad zaten ip 3gs var bende ben htc ye kaçmak istiyorum da bahane ve tabiri caizse ikna arıyorum...izlediğim bazı testlerde glaksy s2 den geri kalsa da htc beni cezbediyor hala,biraz sensation bakınalım o vakıt...sensationun desire hd den farkı ya da üstünlüğü nedir acaba?
    ayrıca dün güncellediler ne demek? bugünden itibaren alınan sıfır sensationlar mı son sürüm olacak yoksa windows gibi kendi kendine update mi yapıyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersabah -- 19 Ağustos 2011; 12:34:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone kulanmış biri olarak kendini kısıtlama sıkıntı istiyorsan itunes yok özgürlük diyorsan android
  • İphone 3gs nin zamani gecti zaten ios 5 cikmayacak en iyisi guncel bir telefon alman. desire hd degilde sensation alsan daha iyi olur.

Android market sıkıntısı yok , ios ''kısıtlamalarinida'' jb le ustesinden gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit21

İphone 3gs nin zamani gecti zaten ios 5 cikmayacak en iyisi guncel bir telefon alman. desire hd degilde sensation alsan daha iyi olur.

Android market sıkıntısı yok , ios ''kısıtlamalarinida'' jb le ustesinden gelirsin

son cümleni açabilir misin biraz
  • Android Markette sıkıntı yok derken paralı uygulamaları alamadığınızı hesaba katmadınız heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymoon_891

Android Markette sıkıntı yok derken paralı uygulamaları alamadığınızı hesaba katmadınız heralde.

Paralı uygulamaları parayla alamıyoruz, ücretsiz indiriyoruz. Söylemeyi unutmusuz...
  • quote:

quote:

Android Markette sıkıntı yok derken paralı uygulamaları alamadığınızı hesaba katmadınız heralde.

Paralı uygulamaları parayla alamıyoruz, ücretsiz indiriyoruz. Söylemeyi unutmusuz...

yok üstad zaten ip 3gs var bende ben htc ye kaçmak istiyorum da bahane ve tabiri caizse ikna arıyorum...izlediğim bazı testlerde glaksy s2 den geri kalsa da htc beni cezbediyor hala,biraz sensation bakınalım o vakıt...sensationun desire hd den farkı ya da üstünlüğü nedir acaba?
    ayrıca dün güncellediler ne demek? bugünden itibaren alınan sıfır sensationlar mı son sürüm olacak yoksa windows gibi kendi kendine update mi yapıyor anlamadım
    VE
    ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersabah -- 19 Ağustos 2011; 14:44:00 >

• quote:

quote:

quote:

VE
    ne demek?

Sen bugün sensation alıyorsun arada htc fgüncelleme yapıyor yani eski yeni farketmez cihazlar güncelleniyor. Sistemleri. Herhangi bir markete git sensation ve sgs2 al eline bak hangisi hosuna giderse onu al. Böyle diyip te 4 kisi gönderdim biri birsey almadı ama diger 3ü sensation aldı :)))

ios jealberak telefonu kırma yasal olmayan yollara girip ücretli uygulamaları ücretsiz indirebiliyorsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

VE
    ne demek?

Sen bugün sensation alıyorsun arada htc fgüncelleme yapıyor yani eski yeni farketmez cihazlar güncelleniyor. Sistemleri. Herhangi bir markete git sensation ve sgs2 al eline bak hangisi hosuna giderse onu al. Böyle diyip te 4 kisi gönderdim biri birsey almadı ama diger 3ü sensation aldı :)))

ios jealberak telefonu kırma yasal olmayan yollara girip ücretli uygulamaları ücretsiz indirebiliyorsun...

forumda da ilanını verdim ya aklında bulunsun uygun birşey denk gelirse diye....

http://forum.donanimhaber.com/m_51854756/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51854756

şu an tek derdim saçmasapan vodafone icatlrı olmasın telefonda yeter :)

• Çok sert laflar yazmıssın zor satarsın bu bir. Ücrette yüksek ben ip4 16gb yi 1050tl'ye satıyorum buda iki. Eğer batmak istiyorsan mecbur fiyatı güncellemen gerekiryor. Biraz arastır görürsün...
  • quote:

Çok sert laflar yazmıssın zor satarsın bu bir. Ücrette yüksek ben ip4 16gb yi 1050tl'ye satıyorum buda iki. Eğer batmak istiyorsan mecbur fiyatı güncellemen gerekiryor. Biraz arastır görürsün...

revize ettim ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: detroit21

İphone 3gs nin zamani gecti zaten ios 5 cikmayacak en iyisi guncel bir telefon alman. desire hd degilde sensation alsan daha iyi olur.

son cümleni açabilir misin biraz

Anroid telefonum olmadigi icin (sagdan soldan gordum) sıkıntı yok diyorlar top 100 uygulamayi cok rahat bulabilirsiniz.
    ios da kısıtlama var diyorlar jb yaparak ve biraz arastirarak telefonu istediginiz gibi kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

O iş market olmuyor işte sorun orda. O iş googledan bulduğun sitelerden indirme oluyor.Markethttps://market.android.com/ bu oluyor . Installous gibi korsan marketim var diyosan tamam ama öyle bir market henüz rastlamadım. blackmart felan boş iş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.