Şimdi Ara

iphone 3GS 8GB (cok temiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    yurtdışı pasaport kayıtlı simfree yada olmadıgına hakkında bilgim yok nasıl bakıldıgı söylenirse bakar buraya yazarım ,donanım olarak kesinlikle kusursuz ilk günkü gibi ,ön camda cizik mevcut değil arka kapakta aynı sekilde temiz catlak vb görsel sorunu yok belki güneşe tutunca birkac kılcal cizik vardır ama kesinlikle belirgin değil ,kutu icerği tamdır igne,sarj aleti,usb kablosu,kulaklık ve orjinal kutusu

fiyat :570

takas: sadece macbook yada htc cep telefonu modelleri ile mümkün

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefonu elınıze aldığınızda yıldız-kare 06 kare yı tuşlayarak çıkan imei numarasını mcks de sorgulatın hocam sorgu sonrası yolcu beraberı kaydedılen cıhaz yazıyorsa yurtdısıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

telefonu elınıze aldığınızda yıldız-kare 06 kare yı tuşlayarak çıkan imei numarasını mcks de sorgulatın hocam sorgu sonrası yolcu beraberı kaydedılen cıhaz yazıyorsa yurtdısıdır...

cihaz evet yurtdısı ama simfree yada simlockmu onu bilmiyorum model numarasından belli oluyordu diye hatırlıyorum

• iyi satışlar

Fiyat gayet uygun.Cihaz temiz görünüyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • iyi satışlar cihaz temiz gayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 16 Temmuz 2012; 11:03:47 >
  • takip
  • Takas teklifi için mesaj attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s 16 GB
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arkadaştan yaklaşık 2 ay evvel bir telefon aldım yine bir ilandan cihaz hem kayıt dışı hem kullanılamıyor çizk yok termtemiz dedi çizkler dolu çıktı anlıycağınız cihaz elimde patladı sakın güvenipde alışveriş yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clsguitar

Bu arkadaştan yaklaşık 2 ay evvel bir telefon aldım yine bir ilandan cihaz hem kayıt dışı hem kullanılamıyor çizk yok termtemiz dedi çizkler dolu çıktı anlıycağınız cihaz elimde patladı sakın güvenipde alışveriş yapmayın.

sen cahilin tekisin söylenicek tek kelime bulamadım sana , o telefonu satarken zaten fake imei yazıyordu sen kime bu sekilde suclama yapıyorsun haddini bil..

• quote:

Orijinalden alıntı: eist

quote:

Bu arkadaştan yaklaşık 2 ay evvel bir telefon aldım yine bir ilandan cihaz hem kayıt dışı hem kullanılamıyor çizk yok termtemiz dedi çizkler dolu çıktı anlıycağınız cihaz elimde patladı sakın güvenipde alışveriş yapmayın.

sen cahilin tekisin söylenicek tek kelime bulamadım sana , o telefonu satarken zaten fake imei yazıyordu sen kime bu sekilde suclama yapıyorsun haddini bil..

Tamama ben cahilim görmedim şimdi telefonunu geri alıyorsun o zaman paramı yolla telefonunu geri yollıycam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eist

quote:

Tamama ben cahilim görmedim şimdi telefonunu geri alıyorsun o zaman paramı yolla telefonunu geri yollıycam

Ayrıca 2 g mesajında aynen bunları yazmışsın

"uzun zamandir kullanmiyorum kenarda duruyor bulabilceginiz en temiz 2g kesinlikle hatasiz on caminda cizik yok arka kapagida oldukca iyi durumda ,wifi olu pixel vb sorunlari yok ilk gunku gibi butun fonksiyonlari kusursuz calisiyor,akseuar sadece usb kablo ve sarj aleti

fiyat 280tl takas olarak sadece blackberry modelleri olabilir"

Hani fake imei yazısını göremiyorum nerde ? arkadaş asıl sen haddini bil cahil filan hem suçlusun hem güçlü önce adam olmayı öğren ondan sonra gel bana yaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.