Bildirim
iphone 3gs alınır mı?
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şu an hâlâ Apple'ın destek verdiği cihazlar arasında. Ama benim görüşüme göre 6.1 veya 6.2, 3GS için son güncelleme olacak. Güncelleme kesilince ikinci elde değer kaybedecektir, özellikle şu günlerde 450-500 liraya satılan temiz cihazlar 350-400 liraya iner. -
kesinlikle önermem en az 4 alın -
Bende 3Gs Kullanıyorum Ve Çok Memnunum Almanı Tavsiye Ederim -
350 ye buldum 3 tane 1 rini almayı düşünüyordum fakat ne yapsam bilemedim o paraya alacağım androitten cöp zaten kararsız kaldım cok -
quote:
Orijinalden alıntı: c3nq
350 ye buldum 3 tane 1 rini almayı düşünüyordum fakat ne yapsam bilemedim o paraya alacağım androitten cöp zaten kararsız kaldım cok
O fiyata daha iyi bir telefon kullanamazsın. Neredeyse IOS'un bütün nimetlerinden faydalanır ve zevk alırsın. En fazla 50 lira eksiğine de herzaman satarsın. -
hocam ben kullanıyorum şuan ve gayet memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
hocam ben kullanıyorum şuan ve gayet memnunum
hocam io6 sitabil mi -
Benimde 3GS'im var. iPhone alacaksan 4 tavsiye ederim ama o paraya 3gs bulmuşken al derim memnun kalırsın -
Para varsa tabiki 4 ama yok dersen hiç kaçırma temizse hocam şahsen cok memnunum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullan korkma 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alacaksan en az 4 alman lazim ama maddi durum 3gs e yetiyorsa fiyat performans olarak memnun eder seni.
En az 4 Alman lazım değil.
Bütçen belli, android o paralara REZİL telefonlar alırsın, nefes alma 3gs al. -
alayım o zaman ios takılak birazda beyler -
Hiç düşünme direk al.Bende 3gs kullanıyorum çok memnunum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nefes alma 3Gs al
quote:
Orijinalden alıntı: c3nq
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
hocam ben kullanıyorum şuan ve gayet memnunum
hocam io6 sitabil mi
benim için oldukça stabil hocam -
ben çıktığından beri kullanıyorum ve tamamen bozulana kadar da yeni telefon almam büyük ihtimal, bütçen elverirse 4 al diyeceğim ama 3gs de iyi cihazdır... -
Eğer biraz daha maddi bütçeniz varsa kesinlikle 4 alın birkere görünüşü yeter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X