Şimdi Ara

iphone 3gs alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde htc wildfire s var onu satıp iphone 3gs almayı düşünüyorum.350 ye bir kaçtane temiz buldum sizce hala 3gs alınır mı 300 400 arası bütcem var görüşlerinizi bekliyorum

• Şu an hâlâ Apple'ın destek verdiği cihazlar arasında. Ama benim görüşüme göre 6.1 veya 6.2, 3GS için son güncelleme olacak. Güncelleme kesilince ikinci elde değer kaybedecektir, özellikle şu günlerde 450-500 liraya satılan temiz cihazlar 350-400 liraya iner.
  • kesinlikle önermem en az 4 alın
  • Bende 3Gs Kullanıyorum Ve Çok Memnunum Almanı Tavsiye Ederim
  • 350 ye buldum 3 tane 1 rini almayı düşünüyordum fakat ne yapsam bilemedim o paraya alacağım androitten cöp zaten kararsız kaldım cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3nq

350 ye buldum 3 tane 1 rini almayı düşünüyordum fakat ne yapsam bilemedim o paraya alacağım androitten cöp zaten kararsız kaldım cok

O fiyata daha iyi bir telefon kullanamazsın. Neredeyse IOS'un bütün nimetlerinden faydalanır ve zevk alırsın. En fazla 50 lira eksiğine de herzaman satarsın.
  • hocam ben kullanıyorum şuan ve gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

hocam ben kullanıyorum şuan ve gayet memnunum

hocam io6 sitabil mi
  • Benimde 3GS'im var. iPhone alacaksan 4 tavsiye ederim ama o paraya 3gs bulmuşken al derim memnun kalırsın
  • Para varsa tabiki 4 ama yok dersen hiç kaçırma temizse hocam şahsen cok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullan korkma 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaksan en az 4 alman lazim ama maddi durum 3gs e yetiyorsa fiyat performans olarak memnun eder seni.

• En az 4 Alman lazım değil.

Bütçen belli, android o paralara REZİL telefonlar alırsın, nefes alma 3gs al.
  • alayım o zaman ios takılak birazda beyler
  • Hiç düşünme direk al.Bende 3gs kullanıyorum çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefes alma 3Gs al

• quote:

Orijinalden alıntı: c3nq

quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

hocam ben kullanıyorum şuan ve gayet memnunum

hocam io6 sitabil mi

benim için oldukça stabil hocam
  • ben çıktığından beri kullanıyorum ve tamamen bozulana kadar da yeni telefon almam büyük ihtimal, bütçen elverirse 4 al diyeceğim ama 3gs de iyi cihazdır...
  • Eğer biraz daha maddi bütçeniz varsa kesinlikle 4 alın birkere görünüşü yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.