Şimdi Ara

Iphone 3GS Guncelleme sonrası Servis Yok sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yurtdısından gelen iphone 3gs kullanıyorum. Itunes tan guncelleme yaptım daha sonrasında servis yok demeye basladı yani sim kilidi actıktan sonra gelmiyor servis.

Telefoncuya götürdüm yaptıktan sonra kapanmaması gerekiyor kapanıp acılırsa tekrar aynı işlemi yapmam gerekir dedi tekrar bırakmak istemiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

teşekkürler iyi forumlar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebabi

Merhaba arkadaşlar,

yurtdısından gelen iphone 3gs kullanıyorum. Itunes tan guncelleme yaptım daha sonrasında servis yok demeye basladı yani sim kilidi actıktan sonra gelmiyor servis.

Telefoncuya götürdüm yaptıktan sonra kapanmaması gerekiyor kapanıp acılırsa tekrar aynı işlemi yapmam gerekir dedi tekrar bırakmak istemiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

teşekkürler iyi forumlar herkese

cihaz sanirim sim kilitli , telefoncuda muhtemelen JB ile ilgili bir islem yapmistir yada GEVEY diye dusunuyorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knocknight kullanıcısına yanıt
    nasıl çözebilirim peki yardımcı olabilir misin?
  • 3gs e ipad baseband yukleyebilirsin anlatimlar mevcut nette ama en iyi cozum att ile sim kilidin kaldirilmasi

• Cihaz att sim kilitliyse en fazla 10 liraya açıyolar açtır kullan. Telefoncu muhtemelen tethered jb yapıp gevey takmayı düşünmüş. Tethered jbdede kapanıp açılınca just boot yapman lazım pc ye bağlayıp. Çokda büyük sorun değil just boot yapman açık pc de 5 sn alır.

• Güncellemeyi sürüm kaça yaptın? ve sanırım sen unlock fw yükledin ondan olmuştur. Çözümü için ipad baseband yüklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebabi

nasıl çözebilirim peki yardımcı olabilir misin?

Bu konularla hiç alakkam yok hocam olsa seve seve ama forumda bu konu hakkında Bilgili arkadaşlar mevcut baya biraz daha uplamaya devam sen :)

• Cihazın hangi Operatörden alındığı biliyorsan o operatörle iletişim kur,kilidi açsınlar.

• tesekkürler arkadaslar, arastırıyorum hala dediklerinizi de deneyeceğim simdi
  • ile ilgili bi durm çünkü cihazın sim kilitli herhalde nu yüzden basebandı koruman lazımdı diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.