Şimdi Ara

İphone 3gs-İphone 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone almak istiyorum, bütçeme uygun iphone 3gs alacaktım ama telefonun bir üst modeli varken gidip düşüğünü almak düşündürüyo beni.Cidden aradaki bin liraya değer mi ikisinin arasındaki fark ? Biraz daha mı beklesem iphone 4 için,yoksa iphone 3gs de işimi görür mü internet,oyun türü şeyler için,sabah aksam fotoğraf çeken biri değilim kamera farkı önemli değil.

• Kesinlikle iPhone 4 için beklemeni öneririm. Bu soruyu iPhone 4 ile iPhone4S arasında kalarak sormuş olsaydın, o zaman bekleme düşük olanı yani iPhone4 ü al derdim. ama 3gs ile 4 arasında gerçekten çok fark var. Uygulamaları açış hızından kamera kalitesine ve benim için en önemlisi iOS5 i desteklemesine kadar. Bence bekle iPhone 4 al.

Saygılar..
  • 3GS de ios5 yok mu
  • iOS5 ilk duyurulduğunda 3gs kullanıcılarının yüklememelerini önerdiler. Sistemi çok yavaş kaldığı için sorun yaşamalarından korkuluyodu. Şu anda yükleniyor olsa bile sistem bir hayli yavaş olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umittsahin

iOS5 ilk duyurulduğunda 3gs kullanıcılarının yüklememelerini önerdiler. Sistemi çok yavaş kaldığı için sorun yaşamalarından korkuluyodu. Şu anda yükleniyor olsa bile sistem bir hayli yavaş olacaktır.

Yok öyle bişey. Gayet hızlı çalışıyor.
  • iOS 5 ile 3Gs gayet stabil ve hızlı çalışıyor, jailbreak de dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colonel_215

iOS 5 ile 3Gs gayet stabil ve hızlı çalışıyor, jailbreak de dahil.

Evet çalışıyormuş. Ama ben yanlış bilgi veriyormuş olmayım. iOS5 çıkmadan önce 3gs ile ilgili şüpheli konular vardı. Onu aktarmıştım.
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Evet çalışıyormuş. Ama ben yanlış bilgi veriyormuş olmayım. iOS5 çıkmadan önce 3gs ile ilgili şüpheli konular vardı. Onu aktarmıştım.
    Saygılar...

Yok hocam ben sizin sözünüze istinaden bir şey söylemedim. Sadece Apple'ın iOS 5 güncellemesinin gercekten iyi olduğunu anlatmak istedim. Hatta öyle ki 4.3.x sürümlerinde bazı anlık takılmalar oluyordu, şimdi iOS 5 ile hersey mükemmel.

Yalnız konuyu açan arkadasa da sunu belirtmek istiyorum, iPhone 3gs muhtemelen iOS 6 güncellemesini almayacak ve iPhone 4 de alsa bile çok sağlıklı çalışacağını zannetmiyorum. Bu yüzden, iPhone alacaksan, iPhone 4s alırsan çok daha uzun ömürlü bir karar vermiş olursun. Ya da aradaki fiyat farkı çok olursa (600-700) o zaman iPhone 4 düşünebilirsin. Son olarak, bu saatten sonra 3gs düşünme. iPhone 4 ve 4s arasında karar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Yok hocam ben sizin sözünüze istinaden bir şey söylemedim. Sadece Apple'ın iOS 5 güncellemesinin gercekten iyi olduğunu anlatmak istedim. Hatta öyle ki 4.3.x sürümlerinde bazı anlık takılmalar oluyordu, şimdi iOS 5 ile hersey mükemmel.

Yalnız konuyu açan arkadasa da sunu belirtmek istiyorum, iPhone 3gs muhtemelen iOS 6 güncellemesini almayacak ve iPhone 4 de alsa bile çok sağlıklı çalışacağını zannetmiyorum. Bu yüzden, iPhone alacaksan, iPhone 4s alırsan çok daha uzun ömürlü bir karar vermiş olursun. Ya da aradaki fiyat farkı çok olursa (600-700) o zaman iPhone 4 düşünebilirsin. Son olarak, bu saatten sonra 3gs düşünme. iPhone 4 ve 4s arasında karar ver.

Est. ustad sagol bilgilendirmen icin.

• 3gs anca faturalı hatla taahhûtlù alînîr yoksa 1000 lira verilmez. 4ede 1200 liradan fazla verilmez. biraz beklersen 4 8gb ucuza alînabilecek.
  • 3gs almak bence mantıklı değil şu anda.
  • 3gs ucuza alabiliyorsan al bence çünkü iphone 4 o kadar parayı pek haketmiyor. gerçi iphone4s lerin çıkmasıyla beraber 3gs ve 4 lerin fiyatı düştü. 3gs ile iphone 4 arasında donanımsal fark var evet ama kullanıcının gündelik hayatta bu farkları anlaması çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conistr

3gs ucuza alabiliyorsan al bence çünkü iphone 4 o kadar parayı pek haketmiyor. gerçi iphone4s lerin çıkmasıyla beraber 3gs ve 4 lerin fiyatı düştü. 3gs ile iphone 4 arasında donanımsal fark var evet ama kullanıcının gündelik hayatta bu farkları anlaması çok zor.

iyice inceledim xperia neo ve iphone 3gs arasında kaldım çok kararsızım
  • neo ile 3gs arasında kalınmaz.

neo ile 4 arasında kalsan hadi anlarım.

neo'nun rakibi ıphone 4'tür ve yerine göre üstündür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncfberk

quote:

3gs ucuza alabiliyorsan al bence çünkü iphone 4 o kadar parayı pek haketmiyor. gerçi iphone4s lerin çıkmasıyla beraber 3gs ve 4 lerin fiyatı düştü. 3gs ile iphone 4 arasında donanımsal fark var evet ama kullanıcının gündelik hayatta bu farkları anlaması çok zor.

neo android işletim sistemine sahip olduğu için avantaj aslında çoğu uygulamaları rahatlıkla indirebilirsiniz crack uygulamaları yükleyebilirsiniz. 3gs de durum farklı ancak jeilbreak yaparak crackli programları kullanabilirsiniz. Apple' ın bu stratejisi çoğu kullanıcı tarafından sevilmiyor. Donanımsal özellikler itibariyle neo yine üstün kalıyor 3gs e göre

• quote:

Orijinalden alıntı: gncfberk

quote:

arkadaşım sana şöyle birşey söyleyeyim 3gs ios 5 güncellemesini aldı ama bundan sonraki yazılım desteğinden faydalanamayacak yüksek olasılık. güncel bir cihaz olamayacak yani. hatta şu anda bile rakiplerine göre güncel sayılmaz. iphone4 ile arasında fark yok mu var evet ama bana soracak olursan bu fark 1000 lira fiyat farkını hak etmiyor. ama yazılım desteği olmayacak yani yazılımsız bir iphone bir hiçtir denilse yeridir. onun yerine android işletim sistemli güncel smartphone modellerine bakmak daha mantıklı bence. mesela xperia neo ve optimus black.

• Daha iyisi dururken bütçende varsa eğer 4 almak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.