Şimdi Ara

iPhone 3gs jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün doğubanktan alınma iPhone 3gs i turkcelle kayıt ettirdim. fakat daha önce 2g kullandığımdan içinde installer , cydia gibi programlar yok ve şarjı az gidiyor. bunun için jailbreak yapmam gerekiyor sanırm.macintosh (mac) ortamında neler yapmalıyım 3.1 gözüküyor telefonun sürümü bana yardımcı olursanız duacı olurum şimdiden teşekkürler.

• blackra1n indir onunla yapacaksın
  • saol dostum yapmam gereken sadece bu dediğin programı indirmek mi okadar mı? macintosh ortamında var mı peki
    quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

blackra1n indir onunla yapacaksın
  • aşağıdaki linkte neler yapman gerektiği detaylı olarak yazıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_35053351/tm.htm
  • Saolasın dostum fakat burda yurtdışından alınma iphone lar için yapılmaması gerek yoksa unlock gider diyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dingiltere

Saolasın dostum fakat burda yurtdışından alınma iphone lar için yapılmaması gerek yoksa unlock gider diyor ?

modem versiyonu nedir cihazın? 5.11 ise zaten bekleyeceksin. pasaporta kaydettirmiş olman pek birşey değiştirmiyor açıkcası. blackra1n jailbreak yapmanı sağlar. sim kilit için bir süre bekleyeceksin malesef.

blackra1n.com adresinden mac uyumlu dosyayı indirebilirsin
  • modem firmware 05.11.07 yazıyor . sim kilidi açık ama yani şu anda avea takılı ve kullanabiliyorum.blackra1n yaptım cydia icy rock yükledi fakat benim istediğim batarya süresinde uzama
    quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Saolasın dostum fakat burda yurtdışından alınma iphone lar için yapılmaması gerek yoksa unlock gider diyor ?

modem versiyonu nedir cihazın? 5.11 ise zaten bekleyeceksin. pasaporta kaydettirmiş olman pek birşey değiştirmiyor açıkcası. blackra1n jailbreak yapmanı sağlar. sim kilit için bir süre bekleyeceksin malesef.

blackra1n.com adresinden mac uyumlu dosyayı indirebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batarya süresi yazılımsal bi sorun. fakat hala onu gidermek için birşey yapmış değiller. Onun jailbreak ile alakası yok malesef. ama edge ve 3g yi kullanmadığınız vakitlerde kapalı tutarsanız bir nebze uzatabilirsiniz. Özellikle 3g çok yiyor. sürekli şebeke aradığı ve her bölgede çekmediği için şarjı baya götürüyor.
  • bende 3g kapalı wifi kapalı edge kapalı anında ileti kapalı parlaklık çok az yani herşeyi yaptım aslında.
  • quote:

bende 3g kapalı wifi kapalı edge kapalı anında ileti kapalı parlaklık çok az yani herşeyi yaptım aslında.

Yapabileceğiniz maksimum şeyi yapmışsınız.şuan 3.1.2 ile kullanabileceğiniz en uzun şekilde kullanacaksınız.daha fazlası pek mümkün değil açıkcası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.