Şimdi Ara

iphone 3gs kapandı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün iphone 3gs aldım. Telefon normal çalışıyordu sorunu yoktu app store dan top eleven uygulamasını yükledim girdim açıldı uygulama fakat facebook bağlantısı istediği için login olmamı istedi. tıkladım facebook açılıyor gibi oldu açılmadan geri kapandı.. sonra telefonun kendi facebook uygulamasını çalıştırdım onuda açmadı twetter denedim oda aynı şekilde açılmadı.. neyse dedim sonra bakarım aradan 1-2 saat geçti birisi aradı telefonu açmak için bastım ekran karardı birden telefon kapandı. açmaya çalıştım apple logosu gelip kaldı kendi kendine tekrar kapandı. şarjımı bitti acaba deyip şarja taktım biraz bekledikten sonra açıldı telefon ve ingilizce olarak şu yazılar geldi:

We apologize for the inconvenience, but springboard has just crashed.
    MobileSubstrate /did not/ cause this problem : it has protected you from it. Your device is now running in Safe Mode.
    All extensions that support this safety system are disabled. Reboot (or restart SpringBoard) to return to normal mode. To return to this dialog touch the status bar.

internette bu yazıyı araştırdım iphone 4 için bir cevap yazılmış yüklediğiniz uygulamadan dolayı olmuş yazıyordu silip tekrar telefonu başlatın yazıyordu. bende yüklediğim topeleven uygulamasını üstüne basılı tutarak çarpı işaretinden kaldırdım. sonra telefonu kendim kapatıp açtım açıldı. daha sonra safari tarayıcısından internete girdim herhangi bir siteye video izleyim dedim video açılmadan ekran tekrar karardı ve tel kapandı.. şimdi yine açılmıyor..

çok moralim bozuldu arkadaşlar ilk defa bir iphone aldım bütcem buna yettiği için 2.el olarak aldım cihazı telefon güzel aslında gayette hızlı çalışıyordu ama bu durum canımı sıktı telefonu yarın tekrar iade mi edeyim? yada bu yazının anlamı nedir ne yaparsam düzelir ? yardımlarınızı bekliyorum hiç iphone kullanmadım oyüzden acemiyim.. teşekkür ederim

bu arada telefonun sürümü galiba 4.1 yazıyordu ayrıca cihazın imei kodu 01 le başlıyor nette imei araştırması yaptım yutrdışı kayıtlı cihaz yazıyor.. lüfen yardımcı olun arkadaşlar :(

• arkadaşlar intenette home tuşu ve açma tuşuna 20 sn basılı tutun yazıyordu anu yaptım şimdidie bu geldi

açılmıyor telefon şarja takıp açmayı deniyorum yine aynı bu ekran geliyor lütfen yardımcı olun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 22 Ekim 2012; 20:52:48 >

• JB'li bir cihazmı sizinkisi
    yeniden versiyon atmayı deneyebilirsiniz
  • Telefonu şarjda bırakın 15- 20 dk kendiliğinden acilacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manie

arkadaşlar intenette home tuşu ve açma tuşuna 20 sn basılı tutun yazıyordu anu yaptım şimdidie bu geldi

açılmıyor telefon şarja takıp açmayı deniyorum yine aynı bu ekran geliyor lütfen yardımcı olun ya

Not diger konunu da buraya cevapladim.

Arkadasim sen yenisin belli . Senin cihazin islemcisi a5 olmadigi icin donanimsal acik var ve bildigim kadariyla istedigin kadar guncelle yine jailbreak surumu yayinlanacaktir. Ama bence sen ios 5 den restore yap bi cihazi ikinci el almissin bi temizlensin. İos 6 da takiliyo falan diyenler var hic kasmaya gerek yok. Simdi google a yaziyosun shift+ restore nedir nasildir. Ordan bi ogreniyosun. Sonra ios 5 e veya 5.1.1 e shift restore yapiyosun. Cihazi sifir almissin gibi tertemiz oluyo. Sonra yine google a yaziyosun ios nasil kullanilir iphone nasil kullanilir falan diye kullanim kilavuzlarini falan biraz incele oyle her seye konu acma once biraz arastir.

Dedigim gibi once restore yap yani format at. Sonra kullanim kilavuzlarini falan bi oku. Sonra bir ay boyle kullan bi ay sonra gel sana jailbreak yaplim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.