Şimdi Ara

Iphone 3Gs OS 3.1.3 Bosuna Aramayin Unlock Yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabi oluyor arkadaşlar 1500 tllik cihazı 6 parcaya bölüp havayla epromu söküp epromu programlayıp havaile yerineyeniden takınca oluryor sıcak hava degen anakarttan ne hayır gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: comes

oluyor artık arkadaşlar ıstanbulda kadiköyde CS-İLETİŞİ. ırrıbata geçın 0216-550-94-17

sizde anakartın üzerine işlem yaparak mı unlock yapıyorsunuz ?
  • peki arkadaşlar bu unlock 3.1.3 ne zaman çıkacak. ya bekle bekle çok sıkıldım.

bende de 3gs 3.1.3 baseband 5.12 var. 26. hafta üretimi. bunu unlock yapmak için ne yapmak lazım bilen varsa lütfen tarif ederse çok mutlu olurum
  • arkadaşlar yanlış yazmışım benim iphone 3gs 28. hafta üretimiymiş
  • kaçıncı hafta üretimi olduğuna nereden bakıyoruz ?
  • MUSTANG KARDEŞ

AYARLAR--->GENEL--->HAKKINDA----> BURADA SERİ NUMARASININ4.VE 5. SATIRINDAKİ RAKAMLAR KAÇINCI HAFTA ÜRETİMİ OLDUĞUNU GÖSTERİR
  • Dün gece youtube de bişeyler araştırırken aşağıdaki videoya rastladım, üstelik türkler yapıyor bu unlock işini.

Basebandi 05.12.01, os 3.1.3 kurulu cihaza donanımsal olarak unlock yapıyorlar.

Nasıl yapıyorlar? Cihazın içini açıyorlar, eeprom u söküyorlar, yeniden programlıyorlar ve tekrar yerine takıyorlar.

Ben unlock hiç bir şekilde yapılmadığını zannediyordum lakin bir yöntemi varmış ve bunu geliştiren de türkler.

http://www.youtube.com/watch?v=6dxM3ADO30M
  • iphone 3 GS 32 GB 29. hafta üretimi yurtdışından bunun unlock ve jb olayı var mı acaba bana bu sekilde geldi 3.1.3 versiyonu
  • Arkdaslar yurtdısından aldıgım ıphonu acamıyorum cunku 3.1.3 olmus beklemede kalmamı soledıler sole bır durum var telefon elımde 1 aydır beklıyor bu nezamana kadar bole olcak bırde sole bır durum var 19.haftaya kadar olan 3.1.3 ler yapılıyor haberınız olsun adanada bır fırma bunu yapıyor benım 39.hafta oldugu ıcın yapamadılar ısteyen varsa msj atabılır bana HABERINIZ OLSUN...
  • kaçıncı hafta olduğunu nasıl anlıyoruz..
  • arkadaşlar 3.1.3 unlock tüm versiyonlar için bugün başlamış ben yaptırdım. bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgokcen

arkadaşlar 3.1.3 unlock tüm versiyonlar için bugün başlamış ben yaptırdım. bilginize...

nerde yaptırdın? donanımsal müdahele mi? programla mı?
  • arkadaslar ben ırak tayım.Dün iphone 3GS 16GB aldım.
    ilk defa hayatımda iphone kullanacagım.Hatta bu kadar kapsamlı İ8910 dan sonra bir teli ilk alıyorum.
    versiyon 3.1.3, adam JB var dedi,
    1-İlk olarak ne yapmam lazım telde?
    2-JİL BİREK (yeniyim o kadar yazabiliyorum ancak) VARMI,YOKMU, nasıl bakabilirim telefona,yada nasıl belli olur bu olay?
    3-Bu telin hattımıza göre internet ayarlarını nereden yapıyoruz.Bulamadım bir türlü..
    3-APP STORE ye gireyim dedim,benden yeni kullanıcı olusturmamı istedi,bende butun adımları takip ederk kredi kartımı kullanarak bir kullanıcı olusturdum.ŞİMDİ NE YAPMIŞ OLDUM?YANİ BU oluşturdugum kullanıcı profili nerede işime yarayacak.
    4-İTUNES olayı nedir.PC ye hangi sürümü veya neyi indirip,nasıl kullanacagım,MÜZİK foto falan bunları nasıl yedekleyecegim.
    İndirecegim sürümü ve indirme linkini paylasmanız mümkünmü?
    5-birde telefonun içinde hiçbiryerde 3GS yada 3G falan yazmıyor.Bunu nereden bakabilirim.ABOUT kısmında sadece versiyon belli?
    Lütfen sorularımı cevaplayabilirmisiniz.TELEFON ELİMDE O BANA BAKIYOR ,BEN ONA BAKIYORUM,OYLECE KALAKALDIM.ne yapacagımı bilmiyorum.
    Yardımlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.