Şimdi Ara

Iphone 3Gs OS 3.1.3 Bosuna Aramayin Unlock Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmama sebebi ise Itunesdan update edildiginde Modem in Firmwire de degisiyor.
    Eski Unlocklar 05.11.xx ve alt versiyonlari destekliyo.
    Yeni Update edildiginde ise Versiyon 05.12.01 olarak degisiyo.
    Bu Durumda akla ilk gelen Fuzzy Band denen programla Modem Firmwire ni downgrade yapmak geliyo ama o da Iphone 3GS Bootloader a takiliyo
    Yani yeni bootloader in versiyonu 06.xx Eskileri ise 05.xx. FuzzyBand Bootloader i desteklemedigi icin calismiyor.
    Ya yeni Fuzzyband cikmasini beklicek ya da Dev-Team i.
    Yapabilenler varmi bilmiyorum ama Ben Suana kadar rastlamadim.
    Forumlarda dolasan Bilgi surekli Ayni yontemler.
    SnowBreeze ile jailbreak yada Itunes Shift+Recover ile 3.1.2 dusurmek ama Baseband ile bootloader degismedigi icin sadece jailbreakde kaliyoruz.
    Unlock yapacak arkadaslar bosuna ugrasmasin, Jailbreak oluyor ama Unlock olmuyor suan icin 3.1.3 3GS.. OS Downgrade yapmakda sadece versiyon dusuruyo ve Basebad ile Bootloader i dusurmuyor.. Beklemekden baska care yok. Dev-Team i takip edin...
    Yada Yapan Paylassin Bizde Gorelim....

• Yurtdisinda kullandigim icin jailbreak sorunsuz oluyor.
    At&t kontratli hattim oldugu icin unlock etme gibi bi derdim yok ama bosuna ugrasmayin Unlock olmuyor.
    zaten cikinca 24 saat gecmeden yer yere yayilir....
  • unlocktan ziyade su boot sorununu cözseler artık.. telefon pc ye bagımlıydı simdi uzun yola cıkmaya korkuyorum..
  • Merhaba,
    bu işlemi nasıl yaptığınızı anlatır mısınız, ben yapamıyorum jailbreak. Unlock ihtiyacım yok, TR'den alındı telefon.
    daha önce hiç jailbreak yapılmamış ve 3.1.2 için shsh dosyası falan da yok.
    shif+recover ile 3.1.2'ye düşmüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: zibbilamus
    SnowBreeze ile jailbreak yada Itunes Shift+Recover ile 3.1.2 dusurmek ama Baseband ile bootloader degismedigi icin sadece jailbreakde kaliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_fan

Merhaba,
    bu işlemi nasıl yaptığınızı anlatır mısınız, ben yapamıyorum jailbreak. Unlock ihtiyacım yok, TR'den alındı telefon.
    daha önce hiç jailbreak yapılmamış ve 3.1.2 için shsh dosyası falan da yok.
    shif+recover ile 3.1.2'ye düşmüyor.

Aynı durumdayız. Turkcell kontratlı alındı 3gs. 46. hafta üretimi.3.1.3 e yanlışlıkla yükseltildi. daha önce hiç jailbreak yapılmamış ve 3.1.2 için shsh dosyası da yok bu durumda 3.1.2 ye dönebilirmiyiz? dönebilirsek telefon özelliğinide kullanabilirmiyiz yoksa Ipod mu olur :)
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziohab -- 18 Şubat 2010; 14:05:58 >
  • benim cihaz tr 3gs 36.hafta 3.1.2 de jb yapmıştım yanlışla 3.1.3 geçtim jb yapabilirmiyim aydınlatırsanız memnun olurum..
  • site yönrtimi cevap verirseniz memnun olurum yada bu konuyu açan arkadaş ta yardımcı olursa memnun olurum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat012

benim cihaz tr 3gs 36.hafta 3.1.2 de jb yapmıştım yanlışla 3.1.3 geçtim jb yapabilirmiyim aydınlatırsanız memnun olurum..

3.1.2'de jb yaptığınız için büyük ihtimalle shsh dosyalarınız cydia serverlarından birinde vardır.
    zaten indireceğiniz bir yazılım bunu kontrol ediyor.
    neyse ingilizanahtari forumunda "3GS Restore yaparak 3.1.2 de kalma" başlığına girerseniz, görebilirsiniz nazıl yapıldığını
  • Arkadaslar downgrade yapamama sebebiniz itunes ile ilgili yeni versiyon yuklu ve islem yapmak istediginizde itunes server ile iletisime geciyo izin vermiyo. Suan calisiyordum kusura bakmayin cevap yazamadim ama bir iki saat icinde evde olucam detayli sekilde anlatirim. Yapmamiz gereken itunes un kullandigi host ta baska bir ip ve server taniplayip versiyon dusurulebiliyo. Tel dfu modunda takilir ama onuda redsnow irecovery gibi tele reset vermede kullanabilirsiniz. Dedigim gibi bi kac saat sonra detayli yazarim dokumanlarim ev pc mde. Iyi calismalar.
  • Dev team elindeki açığı galiba 3.2 versiyonuna saklıyor.
  • Arjadaslar diger bi konu da suanki yapilan islemler yarim yamalak. Tam netice almak icin daha duzgun bi programi beklemek en iyisi. Cunku yapacagimiz islemler mutlaka biyerlerde takiliyo. Kesin sonucu beklemek daha iyi. Bu arada 3g ler sorunsuz oluyor. Bakalim 4g cikinca ne yapacagiz.
  • Oyle demeyin yaaa dev team in yardimci oldugu kadr kimse olmamistir iphone da.
  • Peki arkadaşlar 3g 8gb unlock olurmu yahut 3.1.2 ye tekrar dönermi
  • arkadaslar 3GS 3.1.3 jailbreak oluyormu? oluyorsa nasıl oluyor veya nerden ayrıntılı ögrenebilirim söylerseniz sevinirim. tesekkurler
  • ikaynakta var 3.1.3 jb
  • hiçbir yerde 3g s jb yok boşuna aramayın..
  • 3gs 3.1.3 JB oluyor. Fakat 3.1.3 orjinal versiyona geçmemiş olması lazım. 3gs 3.1.3 JB için 39.hafta ve öncesi üretim olması, 3.1.3'e geçmemiş olması ve şuanki versiyonu JB'li olması lazım.
  • Daha ne kadar bekliywcez acaba...
  • ya beyler benimki yurt dışı sizinki ise turkcellden alınma kontratlı 1 de. faturanız varsa elinizde koşun gidin şikayet edin derim ben. benim için önemli unlock ama siz normal temiz iphone kullanıcısınız ve telefon 3.1.3 versiyonunda kullanılmıyosa bu durumu düzeltmesi lazım apple ın bir an önce. avukat olsam dava açarım o derece sinirliyim.
  • oluyor artık arkadaşlar ıstanbulda kadiköyde CS-İLETİŞİ. ırrıbata geçın 0216-550-94-17
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.