Şimdi Ara

iphone 3gs pwnage aracı 3.1.3 yüklenebilir durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The iPhone Dev takımı iPhone Pwnage araçının son sürümü olan 3.1.3′ü yüklenebilir durumda paylaşıma açtı. Bu araç bilindiği üzere iPhone’ların jailbreak kilidini çözüyor ve bu işlemden sonra iPhone jailbreak edilmiş bir şekilde kullanılabiliniyor. Bu son sürümü sayesinde iPhone 3GS de artık jailbreak edilerek kullanılabilinecek. Biliyorsunuz ki bir önceki versiyonunda sadece iPod Touch, iPhone 3G ve iPhone 2G için bu işlemler yapılabiliniyordu. iPhone Pwnage tool 3.1.3 indirmek için tıkla

iphone 3gs pwnage aracı 3.1.3 yüklenebilir durumda

Bunu açıklayabilecek olan varmı ben bişey anlamadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nafiz_33187 -- 3 Şubat 2010; 19:45:45 >

• Galiba her açılışta bilgisayara bağlamak gerekmeyecek.
  • hmm ztn bende öle bi sorun yok xD
  • eğer doğruysa bu konu patlar
  • İnşallah doğrudur bir çok kişi için çok yararlı olur artık kapatıp açmaktan korkmazlar
  • Denendimi, yapıldımı? Yapıldıysa sonuç nedir????
  • duyduguma göre pwnage pc de çalışmıyor mac te çalışıyormus acaba deneyebilecek birisi varmı
  • Yanlis Haber :)

PwnageTool Zaten Suan 3.1.4 Versiyonunda.. 3.1.4 PwnageTool Versiyonu iPhone OS 3.1.2 icin kullanilabiliyor
    PwnageTool 3.1.3 Zaten coktan yayinlanmisti, Guncel PwnageTool Versiyonu 3.1.4 tur..

YurtIci Cihazlar:
    3GS Sahipleri Kesinlikle Yuklemesin
    3G Sahipleri Yukleyip JailBreak Yapabilir(RedSnow ile)

YurtDisi Cihazlar
    HicBir Sekilde 3.1.2 Yapmasinlar Unlock Yok;BaseBand Guncelleniyor..
  • slm ben yurt dışından aldığım cihaza 3.2.3yükledim telefon kitlendi ne yapmam gerek şimdi lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkut80

slm ben yurt dışından aldığım cihaza 3.2.3yükledim telefon kitlendi ne yapmam gerek şimdi lütfen yardım edin

Beklemen lazım, bunun dışında yapabilcen hiç bir şey yok.....

Bu arada konuyu kilitliyorum, çünkü 3GS için jb henüz yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.