Şimdi Ara

Iphone 3GS Servis Yok Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düzünelerce makale okudum. Yazılanların çoğunu denedim fakat sorunumu bir türlü çözemiyorum. En son çare olarak burada sizlere danışmayı uygun gördüm.
    Benim sorunum Servis Yok hatası.

Vodafone hattım var.
    Telefon Modeli MC131TU
    Modem Firmware 05.16.05
    Sürüm İOS 5.0.1

Şimdi şöyle izahla başlayayım. Telefonu ben ikinci el aldım. aldığımda 4.3.3 Jailbreak yapılmış ve cydia yüklüydü. Hattımı ilk aldığım yerde taktığımda Vodafone TR yazısını görebiliyordum. Daha sonra eve dönüş yolunda sol üstte Servis Yok yazısını gördüm. Telefonun Hakkında bölümünde Vodafone Tr 11.0 yazısını görüyorum. Vodafone müşteri hizmetlerini aradım beni Vodafone bayilerine yönlendirdiler. Evden çıktım Bayiye giderken bir anda Vodafone TR yazısı tekrar geldi fakat 1-2 diş görünüyordu. Vodafone dakilere durumu izah ettim onlar kaynaklı bir sorun olmadığını söylediler. Çok çözüm yolu denedim 3G bağlantısını kapattım düzelmedi. Uçuş moduna aldım bekledim açtım düzelmedi. Hattımı defalarca taktım çıkardım düzelmedi. Başka hat denedim yine olmadı. Hattım diğer telefonumda çalışıyor. Cydiadan şu an ismini hatırlayamıyorum ama sn0wlu birşeydi sanırım onu yükledim yine olmadı. Telefonu restore edip sürüm yükseltirsem sorun ortadan kalkar diye düşündüm. 5.0.1 sürümüne yükselttim hevesle beklerken telefonu açtım fakat sonuç yine aynı. Şu an telefon sadece 5.0.1 sürümü yüklü ve jailbreak yapmadım. Ne yaptıysam bir türlü olduramıyorum. Hattın bulunduğum yerde çekmemesi gibi bir olasılığı kesinlikle yok. Bu olayla karşılaşan kişi sayısıda saymakla bitmez. Fakat bir türlü kesin çözüm yolunu izah eden konuya rastlayamadım. Bu sorunla karşılaşıp çözmüş olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Çözüm önerisi olan kimse yok mu arkadaslar. İki gündür uğraşıyorum sonuc hala aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.