Şimdi Ara

İphone 3gs siyah ekranda kaldı yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone 3gs yeni bootromlu 3.12 firmware yüklü teethered jailbreakli ve unlock yapılı . Dün custom firmware yükseltmek istedim itunes dan custom ile restore yaptım . İşlemi bitiriyor fakat iphone siyah ekranda kalıyor itunes tekrar restore yapın diyor. Telefon devamlı siyah ekrandan çıkmıyor. Denemedigim yol kalmadı telefon açılmıyor acil yardım lütfen arkadaslar bunalıma girdim

• tinyumbrella ile recovery moddan cıkartın.
  • Onu de denedim defalarca ama çıkmıyor sanki telefon ölü siyah ekranda devamli
  • Program dfu moddan çıkartmıyor olabilir elle dfu moddan çıkartmayı denedinizmi?

Birde yüklediğiniz cfw sorunlu olabilme ihtimalide yüksek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 23 Haziran 2011; 2:06:31 >
  • Elle de denedim bir turlu olmuyor. Ayrica 3 tane farkli custom denedim olmuyor bir turlu ne yapmam gerektigini bir turlu bulamadim. Bir yerde yanlis yapiyorum ama nerde.
  • baska bir pcde deneyin bakalım sonuc ne olcak
  • Tekrar Jailbreak yapın cihazınız açılır ios3x te iseniz spirit ios4x te iseniz redsn0w kullanın unutmayın sadece jb yapacaksınız.
  • baska bilgisayarda denicem sanirim bakalim spirit jailbreak yapamiyorum cihazi gormuyor connect device yaziyor devamli
  • Sonunda basardim. Yaptigim sey snowbreeze ile 4.1 kendi custom firmwareimi yaptim ve itunes ile restore ettim. @Fear arkadasin dedigi gibi indirdigim customlarda problem vardi demek ki. Ilgilenen herkeze tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alto777

Sonunda basardim. Yaptigim sey snowbreeze ile 4.1 kendi custom firmwareimi yaptim ve itunes ile restore ettim. @Fear arkadasin dedigi gibi indirdigim customlarda problem vardi demek ki. Ilgilenen herkeze tesekkur ederim.

En güzeli orjinal fw dosyasını çekip snowbreeze ile custom fw hazırlamaktır. Ben hazır olanlara pek rağbet etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.