Şimdi Ara

iphone 3gs update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ip3 gs cihazimi 4.3.1 den 5.1.1 e gecirdim ama cihazda bir miktar yvaslama oldu,ozellikle rehber,mesaj a ulasirken birisc sn bekliyorum.
    Bunun bir cozumu var mi ya da stabil olam baska bir surume dusursem cihaz hiz kazanir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorunun cevabı değil ama 3gs 5.1.1 bende yüklü free ram 160 mb telefon uçarcasına çalışıyor
  • Zaten Apple'in stratejisi bu. Eski Iphone modellerine update yaptırarak cihazı yavaslatmak ve kullanıcıyı yeni Iphone modellerini almaya zorlamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: babavura

sorunun cevabı değil ama 3gs 5.1.1 bende yüklü free ram 160 mb telefon uçarcasına çalışıyor

Hocam free ram'i nerden goruyorsun? Benim cihaz 8 gb ve toplasan 2gb dolu alani yok Tekrar yuklesem cozer mi?
    5.1.1 de genel bir agirlasma var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sbsetting ile rami görebilirsiniz , launch daemons ve gereksiz dil dosyalarını silerseniz + 600 900 mb ek yer açılır + 20 ye kadar ram çıkabilir sbsettings ile başlangıçta açılan programlarıda azaltabilirsiniz. 5.1.1 şarjdan dolayı tavsiye etmiyorum 5.1 en stabili
  • 5.1 gayet stabil 3gs te. Shsh kaydiniz varsa dusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: babavura

sbsetting ile rami görebilirsiniz , launch daemons ve gereksiz dil dosyalarını silerseniz + 600 900 mb ek yer açılır + 20 ye kadar ram çıkabilir sbsettings ile başlangıçta açılan programlarıda azaltabilirsiniz. 5.1.1 şarjdan dolayı tavsiye etmiyorum 5.1 en stabili

Hocam cihazim jailbreakli degil maalesef.
    4.3.1 den direk 5.1.1 e cktigim icin shsh kaydim yok sanirim.
    5.1 hayal mi bnm icin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gibi görünüyor
  • Peki cihazla tekrar 4.3.1 e geri dönebilir miyim ?
    Ya da 5.1.1 i tekrar kursam değer mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.