Şimdi Ara

IPHONE 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle forumdaki nerdeyse bircok yaziyi kac gundur okudugumu belirtmek isterim.
    Takip ettigim kadariyla iphone 4'u yorumlamak yerine burada sadece marka yaristirma isine girmisiz.
    Ben su marka iyidir ya da kotudur demek niyetinde degilim ya da su marka su kadar ugrasmis su marka bukadar ugrasmis istede ona ragmen hata varmis.
    Lutfen yazdiklarimi tartisma amacli olarak algilamayin.
    Ben suanda ingilterede bulunmaktayim, iphone 4'ler burada sim free sekilde satiliyor.]
    Simdi oncelikle kullanan arkadaslarin yorumlari nedir bu cihaz hakkinda ayrica apple store de deneme maksatli konulan urunlerden kendim baktigim kadariyla gercekten de ciddi bi kapatmayla bu sinyal sorunu yasaniyor gibi geldi, ama cebimizde tasirkende boyle sorun var mi bilmiyor yani ya da gorusme sirasinda sinyal gidip gorusme sonlandiriliyormu.
    Simdi size sorum baska ne gibi sorunlari var ve bu baslik altinda sadece bu konuyu konusalim tartismaya gerek yok yani isteyen alir istemeyen almaz ben sadece fikirlerinizi(ozellikle kullanma firsati olmus olan insanlardan almak istiyorum.)
    Simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin, tekrar belirtmemde fayda tartisma amaci tasimiyorum.
    iyi gunler dilerim herkese.

Not:konuyu yanlis yere actiysam ozur dilerim kusuruma bakmayin.

• Sanırım yeterince detaylı okumamışsınız hocam. Tüm sorularınızın cevabı var burada:

http://forum.donanimhaber.com/m_41064529/mpage_1/key_/tm.htm
  • Ya inceledim bu konuyuda bana gayete mantikli geldi ama savas cikarma amacindamu herkes bilmiyorum ama her yerde konusulan sorunlar haricinde su marka iyi su marka kotu durumu olmus ve kullanmayanlar telefonu da yorum yapmis hani onu okuyorum sonra gidiyorum baska abuk sabuk bisuru sey daha goruyorum haliyle kafam karisiyor o yuzden bu konuyu acma geregi duydum eger kullananlar yazarsa buraya ozelden de ulasablirim onlara.

tesekkur ederm tekrardan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jok3rr

Ya inceledim bu konuyuda bana gayete mantikli geldi ama savas cikarma amacindamu herkes bilmiyorum ama her yerde konusulan sorunlar haricinde su marka iyi su marka kotu durumu olmus ve kullanmayanlar telefonu da yorum yapmis hani onu okuyorum sonra gidiyorum baska abuk sabuk bisuru sey daha goruyorum haliyle kafam karisiyor o yuzden bu konuyu acma geregi duydum eger kullananlar yazarsa buraya ozelden de ulasablirim onlara.

Ben kullanıcı olarak hiç sinyal sorunu yaşamadım.
    Kamera ve video performansından çok memnunum.
    Ekrandan bahsetmeme gerek yok zaten.
    Kullanmayan arkadaşların yorumları biraz kafa karıştırıyor farkındayım ama onlarda haklı olarak ciddi tereddütler yaşıyorlar.
    Sanırım en iyisi telefonu eline alıp test ettikten sonra satın almak olur.

• forumda şuan dikkatimi çeken 3-4 tane ip4 kullanıcısı var, ve hiçbirisi sinyal sorunu yaşamadıklarını defalarca belirtiyor. telefonun diğer performanslarından bahsetmeye gerek bile yok bence. yerinde olsam tereddüt etmeden alırdım. ha en kötü ne olur? bi bumper alırsın, olacağı bu.
  • quote:

Ya inceledim bu konuyuda bana gayete mantikli geldi ama savas cikarma amacindamu herkes bilmiyorum ama her yerde konusulan sorunlar haricinde su marka iyi su marka kotu durumu olmus ve kullanmayanlar telefonu da yorum yapmis hani onu okuyorum sonra gidiyorum baska abuk sabuk bisuru sey daha goruyorum haliyle kafam karisiyor o yuzden bu konuyu acma geregi duydum eger kullananlar yazarsa buraya ozelden de ulasablirim onlara.

O incelemeyi ben yaptım zaten, kullanıcı olarak yazdım size de o mesajı

Kamera arada sarı çekiyor odaklamayı yanlış yaparsan ki profesyonel SLR'lerde de gidip alakasız bir noktaya odaklarsan tüm ayarları ona göre yapar, normal bu. Sinyal de nerdeyse 1 ay oldu hiç sıkıntı çekmedim. 3G kullanmıyorsa hjele 1 bar bile düşme yok. Diğer özellikler olarak da 10 üstünden 10 ;)

• Arkadaşlar öncelikle yorumlar için teşekkür ederim , bende ingilteredeyim şuanda ve deniyorum anormal kapatişlarda sinyal kesimi oluyor.(en azindan ben denedim öyle oldu apple storedeki ürünlerde.)
    hocam bumperıda beraberinde veriyorlar imiş zaten bedava gerçi internette de yazıyor bu durum ismimi yazdirdim ama cumartesi londradaki stoka da bakacagim.
    ama birkaç sorum daha olacak hani cepteyken falanda bir sorun yok değilmi?birde bu diğer özelliklerinde de sorun var diyorlar bluetth gibi mesela , bir sorum daha olacak biliyorum çok oldum belki ama :) ben pek iphone takip etmedim açikcasi (önceki modellerini) bazi yerlerde okudugum kadariyla onlar içinde böyle sorunlar çikmiş birsürü tartişmalar olmuş ama suanda herkes memnun gördügüm kadariyla bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

Kullanmayan arkadaşların yorumları biraz kafa karıştırıyor farkındayım ama onlarda haklı olarak ciddi tereddütler yaşıyorlar.

Nanaka9;hayirli olsun iphone4 android ten vazgecmissin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka39 -- 27 Temmuz 2010; 18:12:07 >

• bencede hayırlı olsun arkadaşlara , eğer su söylentilere çare bulabilirsek direk alacagim ingiltereden bende iphone 4ümü ;)
  • birde arkadaşlar hani şöyle keşke suda olsa dediginiz bi eksik özellik var mi kullanırken hissetirebilecek sizee
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

Nanaka9;hayirli olsun iphone4 android ten vazgecmissin:)

Sağolasın hocam ama Androidden vaz geçmedim henüz 2. telefona ihtiyacım var ve oda büyük ihtimalle Androidli bir telefon olacak

• quote:

birde arkadaşlar hani şöyle keşke suda olsa dediginiz bi eksik özellik var mi kullanırken hissetirebilecek sizee

Bluetooth dışında şimdilik pekbirşeyin eksikliğini hissetmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.