Şimdi Ara

Iphone 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce Iphone 4 alınır mı yoksa zamanı geçti mi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• artık geçti i4 zamanı 1000 tl altı xperia l nin elinde
  • Iphone 4 ün daha 2 sene süresi var diyenler var bu konu hakkında düşünüyosun ?

• kalıp_25 K kullanıcısına yanıt
    İ4 de ios kullanıldığı için tercih sebebi android sevmeyen karışık bir işletim sistemi sevmeyen çok bu yüzden evet biraz daha zamanı var
  • şu an alsam ne zamana kadar idare eder beni ?

• ben 4 un daha zamanı olduğunu düşünüyorum

• Ne kadar sürelik bir zaman ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X 2 Android
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    O belli olmaz bakarsın çok yeni bir teknoloji çıkar senin tel. özellikleri kaldırmaz vs. vs. o yüzden belli olmaz fazla. Ama 6 ya yakın bir zamana kadar idare edersin bak 5s çıkıyo ortada hala 3gs var
  • benim s3 varda bunu satîp onu alınca saçmalık olur diye korkuyorum

Evet biraz acayip oluyo öyle Niye vazgeçtin merak ettim doğrusu yazarsan sevinirim =)
    Ama yapılmıycak bir şey değil ama performans konusunda falan düşük olucak biliyorsundur bunu zaten eğer eminsen neden olmasın ama s3 ten sonra 4s daha iyi olur gibime geliyo vazgeçme sebebine göre daha iyi bi şeyler yazbilirim
  • Hocam kullanım amacına bağlı İOS kalitesini seviyorsan Android karışık geliyosa al derim fakat yeni çıkan oyunlarda I5 ve I4s'in gösterdiği performansı bekleme.Yine de alınır mı dersen al derim.
  • s3 almadan önce 4 almaya kara vermiştim ama s3 aldım . Ama hep aklımda kaldı tipi görünüsü filan zaten iOS Androidden önde olduğu için sıkıntı çekmem. Iphone 4 alırsam sıfır alırım ikinci el almak istemediğim için 4s istemiyorum

• 2 sene kadar oyunlarda kasma yaratmaz değil mi ?

Anladığım kadarıyla performans fazla önemli değil senin için eğer gerçekten öyleyse zaten Apple yani
    Bu arada 999 liraya falan düşüyo arada az beklede al
    Çoooooooooooooooooooook mükemmel derecede detaylı oyunlar çıkmadığı sürece gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalıp_25

2 sene kadar oyunlarda kasma yaratmaz değil mi ?

Ben Iphone 4s çıktığında 3gs'i yeni almıştım 1,5 sene rahatlıkla kullandım oyunları da rahatlıkla oynuyordum sonra IOS 6'ya geçince telefonu mahvetti onun dışında memnundum telefondan.2 sene rahat kullanırsın ama yine de oynadığınız oyunlara bağlı.
  • haklısîn

• anladım

• tahmini 2 sene gider bence

• Iphone 4 ios 8 i almaz gibi duruyor 1 sene anca gider s3 ise android 5 ve fazlasını alır bu yüzden ip4 onermiyorum cevremede bol bol i4 s3 s3mini gibi telefonlar var ve bence s3 mini bile i4 den iyi i4 zamanı gecti ip5 ten iyi telefonu satıp neden i4 alinir ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.