Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) Unlock icin Voltrani olusturmak isteyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
14.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizler neler başarmadık ki bu işide başarmayalım.ben de sonuna kadar arkanızdayım.yazılım la ilgili bi bilgim yok ama.maddi desteğe varım..bu işi kim yaparsa yapsın ben inanıyorum ki biz en iyisini yaparız.biz TÜRK üz...
  • abi ya mediada başlık bu olacak inşallah

The Turk Team (TTT) release Unlock before DT because of the big frustation of unlockers
    TTT make a amazing job only in few weeks
    they promise always any release when they have :) and for free ,
    one member of TTT says we Unlock the i4 in few weeks, next release after new FW in few hours

vay bee hayalı bile güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAKA -- 15 Ocak 2011; 14:22:14 >
  • Arkadaslar cesitli yazilim dilleriyle ugrasmisligim var. Yeni bir acikla bb kirma yonteminden ziyade belki bb dosyalari arasinda kiyas yaparak farklarina dayali baska yontemler uzerinde dusunebiliriz. Bb dusurme olabilir ya da baska sekilde olabilir. Ben de bb dosyalarini karsilastirma ve ultrasn0w sourcelarini inceleme kismina yardimci olabilirim.
    Ayrica burada ciddi olarak ugrasmak isteyen arkadaslar varsa bize ozel bir alan ayarlayabilirim Daha gizli ve ozel olmus olur. ve gerekli butun tartismalari o adresten yapabiliriz. Gelisme olursa da buradaki arkadaslarla paylasiriz...
  • Bizimkiler bu işi yapsın 200 dolar bile veririm ul a
  • Arkadaşlar benm de prgramlama da bilgim yok ama destek bulacagm inş. Bu arada acaba aynı oyunlarda ki gibi crack olayı iphoneda da olmaz mı yani sim free olan iphone daki yazlımı sim kilitli olana atabilme gibi bir olay olabilr mi ?
  • basaramasanızda en azından denemıs olursunuz emın olun kı bır kac kostek olan bos yazılar olucaktır ama
    ıstanbulu feth eden fatıhın torunları degılmıyız bız biriler deseydıkı karadan gemımı gıder yahu su an ıstanbul belkı daha feth edılmemıstı
    bu ısten anlıyan amerıkalar turk ırkından dahamı ustun
    hayır degıl tabıkı ama adamlar ınanıyor bızım gıbı yapmayız bırakın bu ıslerı demıyor gercekten bu ısten anlıyan kısıler yazılım dıllerını bılen kısıler bu ısı mutlaka cozebılır onemlı olan ınanmak destek ve ıs bırlıgı oncelıkle tavsıyem kımler bu ıslerden anlıyor bır ısımlerınızı belırleyın ve herkese bır gorev verın
    en cok bu ısten anlıyanda lıderınız olsun herkes anladıgı konunun uzerıne yogunlassın ve arastırmaya baslasın sonra aranızda mulakat yapın ne sekılde yapılabılırlıgı olduguna karar verın ve besmele çekip başlayın olaya unlock ıcın degıl unloıck olmasa ne olur ama turk evladının neler yapabıldıgını dunyayay kanıtlamak ıcın o ukala devteam ın hackerlarına haddını bıldırmek ıcın uzerımıze dusen neyse yapmaya hazırım ben yazılımdan fılan anlamam ama eger anlasaydım bende hıc durmaz aranıza katılırdım emınım kı bır cok arakadasta benım gıbı dusunuyordur saygılarımla

• su kemik kadroyu olusturun 100dolar benden helalindnen
  • yürüyün be kim tutar sizi
    TÜRKLER UÇUYOR...
    Dualarım sizlerle
  • Türkler tarihte zaten kendini ispatlamıştır. Bu konudada Eminim ellerinde tek çıkıcak olan sorun ekipman bu adamlar bu donanımları kargoyla siparişle getirtebiliyorlar biz ise her acıdan elimiz kolumuz bağlı
    İmkansızlıklar içinde imkanlarımız olmuştur her zaman ama suna inanıyorum buna kafa patlatmış olsa coddan anlayan biri cunki bu bir kere cozulmuş adamın kodlarını okuyan biri eminim neyin nerde kullanıldını anlayan biri için bu iş çok zor bişi deil bizim tek zaafımız sadece ugraşmayı sevmemiş olmamız biri deseki sen bunu kır sana 100 bin dolar :) bunuda internette bulsun sen orama zaten o seni bulur yani ugraşmak için ateşlemek lazım yapan çıkarmı ilaki çıkar bunada inancım son derece net sadece beyin olan adamlarımız ugraşmıyor bir tek bildim nokta bir turkun bazı konularda dev team e bile destek verdiği aramızda var ama kim nerde ne sıkıntısı var neyle ugraşır kredi kartımı ailemi bir suru sorun cercevesinde bogulmuş durumda ve eminim kafasına koysun bunu yapmaya çalışan türk bir kırdımı tam kırar dahada dikiş falan tutmaz :) Update mupdate fark etmez bizimkiler yaparsa bunu yaparlar bunada eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerinde -- 15 Ocak 2011; 16:43:55 >

• yapın kirin bu basebandı arkadaşlar, olacaksa ben i4 feda etmeye hazırım. Çorbada benimde duzum bulunsun
  • yaparsak biz yapariz ama bu forumda bu şekilmesaj yazarak olmaz işi bilenler zaten birbirlerini bulurlar.
  • bende elektronik kısıdma yardımcı olamaya çalışırım
  • Güzel, katılmak isteyen bir sürü kişi var gibi görünüyor.

Ancak, bu iş sadece net ortamında olmaz. Birbirlerini tanıyan 2-3 kişi etrafında şekillenen bir grup olmalı ki o 2-3 kişi liderlik yapabilsin. Ve bu fiziksel anlamda yakınlık gerektirir. Yapacak insanlar birbirini görmedi, bir odada bulunan birkaç bilgisayar başında bir arada çalışabilmeli. Herkes sürekli bu işle meşgul olmalı, mesai saati gibi çalışmalılar. Yok öyle, "Benim sınavlarım var, sınavlar bitsin gelirim.", "Ablam evleniyor yurt dışında, 1 hafta sonra gelirim.", "İşim çıktı, akşam bakarım." tarzı şeylerle bu iş olmaz. Yine bunun için içerden bilgi almanız gerekir. Apple'da olsun, İOS'i üreten şirkett olsun bedensel bir ajanınız olması gerekir ki bu işler yürüsün. Benim şahsi kanaatim bu.
  • geç kalınmış bir düşünce bence bizim insanımız alasını yapar yeterki buna azmetsin ben arkadaşların yapacağına inanıyorum yapanlardan neresi eksik
    zor olduğunu düşünenler arkadaşların azimlerini şevklerini kırmasınlar olabiliyorlarsa destek olsunlar yoksa köstek olmasınlar yola çıkan arkadaşlar bu türden seslere kulak asmadan işi ciddiye alarak çalışırlarsa eminim yapacaklardır hadi kolay gelsin
  • Hayal desem hayal değil, hayalden öte hatta. Bir kere başlangıç için bile bı ton nakite ihtiyac var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonixTR

http://turkishdevteam.wordpress.com/

Alın size bir hata daha. Neden başkasına özeniyorsunuz? Kendi adınızı kendiniz bulun. Neden Dev Team?
  • İsim konusunda biraz değerlerimizin reklamını yapıcı, tanıtıcı isimler seçsek iyi olur bence. Mesela unlock u çıkartırsak adını Ata koyabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: sonixTR

http://turkishdevteam.wordpress.com/

Alın size bir hata daha. Neden başkasına özeniyorsunuz? Kendi adınızı kendiniz bulun. Neden Dev Team?

sizin Dev Team'in ne anlama geldigini bilmediginiz belli ve sizin gibi insanlara burda laf yetistirmeye kalkarsak isimiz gercekten zor!

Dev Team = Develover Team. bu global bir isimdir, birseyler gelistiriyorsan ve bu gelistirdigin herneyse sadece bir ulke icin degilse, bu isim kullanilir!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.