Şimdi Ara

iPhone 4, 04.12.02 Downgrade Tecrübelerim, Mağdurlar için (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
7.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende almanya vodofone mail attim bugun cvp atmis bayan susanne 24.03.2013 de unlock yapariz diye acaba 3 ay daha bekleyip beles mi unlock yaptiriyin yoksa 150 tl verip actiriyimmi siz olsakiz ne yaparsaniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 gün oldu bugün açılmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kIvILcImx

Seninkidemi Kilitli imei o yüzden mi bekliyeceksin 13 iş günü oldu benim bakalım önümüzdeki hafta kesin açılması gerekiyor

he ya kilitli ki hemde nası...

Uyanıklık yaptım aldım cihazı. Elimde patladı. 4 ay bekliyecez bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

benimde bir iphone 4 var baseband: 04.12.02 Vodafone Spain den alınma.

Ebayda 380 tl ye açılıyormuş. Bu parayı vereceğime ipod olarak kullanılır daha iyi. Zamanında bu forumda birisinden almıştım. Bir gün açılır aileden birisine veririm diye ama hala bekliyor açılmayı.

Herhangi bir gevey yok dimi açmak için?

Ayrıca ilk aktivasyon tarihi; 16-07-2011 ne zaman kilidin kaldırılacağını nereden öğrenebiliriz? bir tarih verilse bekleyeceğim yine ama şuan bir boşluktayız gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Bende almanya vodofone mail attim bugun cvp atmis bayan susanne 24.03.2013 de unlock yapariz diye acaba 3 ay daha bekleyip beles mi unlock yaptiriyin yoksa 150 tl verip actiriyimmi siz olsakiz ne yaparsaniz :)

yerinde olsam 3 ay daha beklerim. denemeye değer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Merhaba Arkadaşlar,

benimde bir iphone 4 var baseband: 04.12.02 Vodafone Spain den alınma.

Ebayda 380 tl ye açılıyormuş. Bu parayı vereceğime ipod olarak kullanılır daha iyi. Zamanında bu forumda birisinden almıştım. Bir gün açılır aileden birisine veririm diye ama hala bekliyor açılmayı.

Herhangi bir gevey yok dimi açmak için?

Ayrıca ilk aktivasyon tarihi; 16-07-2011 ne zaman kilidin kaldırılacağını nereden öğrenebiliriz? bir tarih verilse bekleyeceğim yine ama şuan bir boşluktayız gidiyor

Vodafone in ispanya sayfasinu acacaksin ordan bakacakain. hatta gir chrome ye vodafone spain unlock iphone diye arat. chromeden cevirip bakabilirsin.

• Valla günler geçip duruyor bi ses seda yok bizim Unlock tan :) Bu OfficialiPhoneUnlock'u eleştirmenin vakti geldi sanırım :)
  • quote:

Valla günler geçip duruyor bi ses seda yok bizim Unlock tan :) Bu OfficialiPhoneUnlock'u eleştirmenin vakti geldi sanırım :)

ahhh ahhh...
  • http://www.officialiphoneunlock.co.uk

sitesinde benim telefona 19.99 euro ya simkilidi açılabilir diyor???

t-mobile.de sitesinde 199 euro dıyordu????

uşaklar ne diyosunuz?

bu site güvenilir mi ?

• Ayni sekilde bende dün ofical unlock sitesine internet uzerinden siparis verdim basta odemeyi onaylamadilar bugunde mail geldi siparis kodun alindi felan diye artik nezaman acarlar bilinmez .iphone 4 activasyon ekaraninda kalan arkadaslar reds0w la joosbot yaparak acabilirsiniz he bu arada .ultrasnowun 1.2.9 cikmak uzereymis destekledigi basebanlarin icinde bizdeki basebanda var 04.12.02 umarim tez zamanda cikar

• http://www.officialiphoneunlock.co.uk
    Evet bence bu site guvenilir ama dikkat etmek lazim fake site cok .google da fake site diye arattirdiginizda fake olan lar bir bir cikiyor karsiniza dikkatli olun arkadaslar

• Officialiphoneunlock müşteri hizmetleri berbat, 1 ayı geçti hala açılmadı herifler sorularıma cevap bile vermiyor
  • Kivilcimx açıldımı cihazın ? Ben sam denen yolu denedim activated yazıyor denileni harfiyen uyguladım yine bişey yok.dun de iOS 5.1.1 e çektim cihazı baseband yine aynı ama en azından tekrar tekrar cihazı josstboot yapmaktan kurtuldum .kapansa bile cydia çalışıyor .en azından bu beni mutlu etti .

• Malesef açılmadı ya bu OfficialiPhoneUnlock Support tan cevapta vermiyor para dedin mi senden iyisi yok, Facebook ta bile cevap vermiyor herifler
  • Adamlara az önce (I will make a refund request for paypal) geri ödeme talebinde bulunucam yazdım paypala aradan 15 dakika geçti
    Vodafone barred unlocks are delayed , if you want your IMEI to be cancelled let us know and we will refund the £40

yok işte iptal etmek istiyorsanız parayı iade edicez ama vodafone kilidini açmak gecikmelidir vs zaten başından beri duymak istediğim buydu bu heriflerde iyice kıl oldum para lafı geçsin yeter

Keşke ödemenin tamamını paypal üzerinden yapmış olsaydım, ilk ödemeyi garantiden yatırmıştım
  • 275 TL OfficalUnlock ödeme yaptım factory unlock için henüz açılmadı. 5.0.1 shsh kaydı mevcut, Teli satıcam ilgilenen varsa pm atabilir ben sabredemedim bu factory unlock mevzusuna
  • quote:

275 TL OfficalUnlock ödeme yaptım factory unlock için henüz açılmadı. 5.0.1 shsh kaydı mevcut, Teli satıcam ilgilenen varsa pm atabilir ben sabredemedim bu factory unlock mevzusuna

ustam fiyat ile ilgili pm atabilirmisiniz?

• Officialiphoneunlock benim sipariş durumunu şu şekilde değiştirmiş

12 Feb 2013 13:16:03 - IMEI submitted to unlock server

Normalde

13 Dec 2012 20:00:07 - IMEI submitted to unlock server

Bu siteye sipariş veripte açtıran var mı şu anda merak ediyorum doğrusu
  • Ahahah az öncede 13 Feb 2013 09:43:10 - IMEI submitted to unlock server yaptılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.