Şimdi Ara

İphone 4 16 GB (HepsiBurda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün içerisinde iphone 4 16 Gb Hepsiburada'dan sipariş verdim Yeni başllattığı bir kampanyadan dolayı...Ama merak ettiğim şu iphonu bir kez kullandım simkart micro olarak değiştirmem gerekiyormuş fakat anlamadığım benim aldığım cihaz simfree mi? yoksa Simlock mu? Turkcell hat sahibiyim...Cihazı aldık birde sim mi kırdıracam ? yoksa turkcell simkartımı microya çevirince rahatça kullanacabilecekmiyim ? İphone 4

• bende hepsiburada dan aldim. cihazlarda simlock falan yok her hatta acik normal. sim kartini micro sim karta donusturme islemini gerceklestir kestirerek veya turkcelle gidip direk micro sim kartta alabilirsin. takip aktive ettikten sonra itunes tan baska bi islem yapmana gerek yok. hayirli olsun.
  • Teşekkürler...
  • Peki arkadaşlar cahilliğimi mazur görün bu Jailbreak muhabbeti hakkında kafam karıştı...Jailbreak dediğimiz olayı yapmadan iphone4 uyumlu olan herhangibir uygulamayı (Ücretsiz) yükleyemiyormuyuz ? Bunu yapmam gerekiyormu veya yapmam gerekn başka bir şey varmı riski nedir ?
  • jailbreal yapmazsan appstore'da bulunan ücretsiz uygulamaları yükleyebilirsin. bayağı ücretsiz uygulama var.
    ama şunu söyleyeyim bende jb yapalı bir hafta oldu.ilk 1 hafta normal kullandım. sonrasında jb'li. telefon jailbreak'ten sonra kendine geliyor :)
  • Diyorsin ki yap :) yapmanda fayda var ?
  • Türkiyeden aldığınız cihaz neden simkilitli olsun Allahaşkına? Jailbreak için ana başlığı var, orada dilediğinizi sorabilirsiniz.

Microsim nedir:
    http://www.teknoblog.com/mobil/ipadde-kullanilacak-micro-sim-kart-nedir.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone 6 32 Gb
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.