Şimdi Ara

İPHONE 4 23 HATASI ( LÜTFEN YARDIM ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sanırım basebandiniz bozulmuş olabilir. Yani donanimsal problem olabilir. Dolaştığım yabancı forumlarda bu sonuçla karşılaştım.
    4.0.1 Shsh kaydınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Yukarıda bir arkadaşımız cevabını vermiş, tam DFU moda alamamışsınız. Telefonu kapatın, 3sn power tuşuna sonra çekmeden 10sn home tuşuna ve powerdan çekerek 15 sn home tuşuna basmaya devam edin. Ondan sonra ireb ile pwned DFU moda alın. Bu işlemleri pcye bağlı iken yapacaksınız. Devamında sihft+restore ile fwyi yükleyin.

Üstad telefon zaten dfu modda ireble de yaptım zaten ireb i kullanmasam 1600 hatası veriyor aynı zamanda tinyumbrella yı da kullanıyorum kullanmasam 3194 hatası veriyor :) ikisinide kullandığım halde 23 hatası veriyor farklı bilgisayarlarda farklı kablolarla denedim fakat sonuç hüsran :(

O zaman şöyle yapalım, windows\system32\drivers\etc\hosts dosyasının içini komple temizleyelim. Ondan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp snowbreeze ile custom fw yaparak yükleyelim.Sırasıyla:
    --Hosts dosyası temizliği
    --DFU mod
    --Ireb ile tam DFU
    --Snowbreeze ile custom fw
    --Shift+restore ile fw yükleme.

• quote:

quote:

quote:

Yukarıda bir arkadaşımız cevabını vermiş, tam DFU moda alamamışsınız. Telefonu kapatın, 3sn power tuşuna sonra çekmeden 10sn home tuşuna ve powerdan çekerek 15 sn home tuşuna basmaya devam edin. Ondan sonra ireb ile pwned DFU moda alın. Bu işlemleri pcye bağlı iken yapacaksınız. Devamında sihft+restore ile fwyi yükleyin.

Üstad telefon zaten dfu modda ireble de yaptım zaten ireb i kullanmasam 1600 hatası veriyor aynı zamanda tinyumbrella yı da kullanıyorum kullanmasam 3194 hatası veriyor :) ikisinide kullandığım halde 23 hatası veriyor farklı bilgisayarlarda farklı kablolarla denedim fakat sonuç hüsran :(

O zaman şöyle yapalım, windows\system32\drivers\etc\hosts dosyasının içini komple temizleyelim. Ondan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp snowbreeze ile custom fw yaparak yükleyelim.Sırasıyla:
    --Hosts dosyası temizliği
    --DFU mod
    --Ireb ile tam DFU
    --Snowbreeze ile custom fw
    --Shift+restore ile fw yükleme.

bende onu deniyorum üstad bakalım inşallah olur

• Oda olmadı malesef gene 23 hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Hocam sanırım basebandiniz bozulmuş olabilir. Yani donanimsal problem olabilir. Dolaştığım yabancı forumlarda bu sonuçla karşılaştım.

4.1 Shsh kaydım var yani 4.1 de kullanırken almıştım 4.2 sürümüde kullanımda idi donanımsal probleme sh kaydı bir fayda sağlarmıki acaba
  • Yavuz kesinlikle aynı problemi yaşayan bir telefon var elimde.

Şuan onunki 28 hatası veriyor, 28 vermediği anda 16XX veya 31xx veriyor..

Telefonum iphone 4 02 basebandlı versiyonu 4.1 limera1n ile jb yapmıştım. ilk 2 hafta kullandım, bir gün nba oynarken çok ısındı, 1 kere kilitlendi. Kapadım tekrar açtım, o gün bugundür iflah olmuyor. 2 kere restore yapabilmiştim ama bu sefer olmuyor artık. Ankarada bir servise yolladım, tamiri için 800 tl istediler. ciddi anlamda board arızası varmış galiba. Kalsın dedim geri yollattım

Kac gundur ugrastım DFU mod, hosts,yeni usb kablosu yeni xp, yeni itunes aklınıza gelebilecek herşeyi denedim olmadı olmadı. 28 hatası donanımsal bir problemden kaynaklandığı söyleniyor. Haziranda amerikaya gidecek arkadaşım var ondan göndereceğim. Garanti kapsamından değiştirirler büyük ihtimal.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Hocam sanırım basebandiniz bozulmuş olabilir. Yani donanimsal problem olabilir. Dolaştığım yabancı forumlarda bu sonuçla karşılaştım.

4.1 Shsh kaydım var yani 4.1 de kullanırken almıştım 4.2 sürümüde kullanımda idi donanımsal probleme sh kaydı bir fayda sağlarmıki acaba

Şuradaki işlemi deneyelim diyecektim. Ya tutarsa diye.
    http://www.hackint0sh.org/f148/65428-2.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: hedo5

Yavuz kesinlikle aynı problemi yaşayan bir telefon var elimde.

Şuan onunki 28 hatası veriyor, 28 vermediği anda 16XX veya 31xx veriyor..

Telefonum iphone 4 02 basebandlı versiyonu 4.1 limera1n ile jb yapmıştım. ilk 2 hafta kullandım, bir gün nba oynarken çok ısındı, 1 kere kilitlendi. Kapadım tekrar açtım, o gün bugundür iflah olmuyor. 2 kere restore yapabilmiştim ama bu sefer olmuyor artık. Ankarada bir servise yolladım, tamiri için 800 tl istediler. ciddi anlamda board arızası varmış galiba. Kalsın dedim geri yollattım

Kac gundur ugrastım DFU mod, hosts,yeni usb kablosu yeni xp, yeni itunes aklınıza gelebilecek herşeyi denedim olmadı olmadı. 28 hatası donanımsal bir problemden kaynaklandığı söyleniyor. Haziranda amerikaya gidecek arkadaşım var ondan göndereceğim. Garanti kapsamından değiştirirler büyük ihtimal.

Evet bende aynısını yapıcam almanyaya gider birini bulabilirsem garantiye göndericem bakalım aslında orada tanıdık var ama kargoyla gönderilmiyormuş :(

• mac cihazlarda yükleme yapmayı deneyin birde

yada bilgisayarınıza mac kurup deneyin (hackintosh)
  • 23 HATASININ NEDENİ BATARYA İMİŞ ARKADAŞLAR İPHONE 4 ÜN BATARYASINI DEĞİŞTİRDİM SORUN BİTTİ ŞİMDİDE 1004 HATASI VAR ONU ÇÖZEMEDİM :) recovery moddan çıkmıyor yüklemeden sonra
  • Gecmis olsun.
    Tinyumbrella ile exit recovery veya Fixrecovery'leri deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.