Şimdi Ara

İPHONE 4 23 HATASI ( LÜTFEN YARDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Jailbreaklı iphone 4 telefonumu tüm ayarları sıfırla dedim takıldı shsh kaydımda vardı yeniden yüklemeye çalıştım fakat dfu moddan çıkmıyordu 1600 hatası falan verdi hallettim ama gene çözüm olmadı çünkü şimdide 23 hatası veriyor bu konuda bilgisi olan bir arkadaş varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

İPHONE 4 23 HATASI ( LÜTFEN YARDIM )

• host dosyasını temizledin mi?
  • hımmm geçmiş olsun ilk defa duydum bu 23 hatasını.youtubeden baktım bir kaç video var ama onlarda yardım amaçlı açmış :S
  • tam bilgim yok üstad nasıl yapıcam onu
  • İreble DFU moda alarak restoreyi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 24 Nisan 2011; 20:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

tam bilgim yok üstad nasıl yapıcam onu

c:/windows/sistem32/drivers/etc bu şekilde açın orda hosts dosyasını notepad ile açın içindekileri silin saved deyin.
    şöyle deneyin 23 hatasını verdiği anda hosts dosyasına girin ve temizleyin.ama 23 hatasını kapatmayın.host dosyasını temizledikten sonra tekrar 23 hatasına ok deyin ve tekrar restore edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

quote:

c:/windows/sistem32/drivers/etc bu şekilde açın orda hosts dosyasını notepad ile açın içindekileri silin saved deyin.
    şöyle deneyin 23 hatasını verdiği anda hosts dosyasına girin ve temizleyin.ama 23 hatasını kapatmayın.host dosyasını temizledikten sonra tekrar 23 hatasına ok deyin ve tekrar restore edin

onuda denedim olmadı üstad hiç itunes kurulmamış bilgisayarda de denedim olmadı gene 23 hatası

Fakat arka kapağı açıp i4 ün pil bağlantısını kesip yüklemeye çalıştığımda elma resmi çıkıyor hemen gidiyor sonrada 1618 hatası veriyor gene olmadı sanırım bizim telefon çöp oldu :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

quote:

onuda denedim olmadı üstad hiç itunes kurulmamış bilgisayarda de denedim olmadı gene 23 hatası

Fakat arka kapağı açıp i4 ün pil bağlantısını kesip yüklemeye çalıştığımda elma resmi çıkıyor hemen gidiyor sonrada 1618 hatası veriyor gene olmadı sanırım bizim telefon çöp oldu :(

23 hatanın neyden kaynaklandığını bulmak lazım

• Sanırım onuda ben yapamayacağımdan olmayacak gibi
  • 23 hatası bildiğim kadari ile donanımsal bir sorun oldugunda veriyor.
    telefonun basına bir sey geldi mi
  • 23 hatasının nedeni; DFU moda tam alamamışsınız emektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

23 hatası bildiğim kadari ile donanımsal bir sorun oldugunda veriyor.
    telefonun basına bir sey geldi mi

aslında benim jailbreaklı telefonun tüm ayarları sıfırla dememle başladı ondan öncede aşırı ısınmıştı ısınması düzelirdiye sıfırlamıştım sonra dfu moddan çıkmadı falan pilin fişini kesip yükleyince elma görünüp gidiyo 1618 hatası veriyor yani 23 vermiyor belki pildendir diye başka bir pil bulup onunla deniycem bakalım
  • yanlış yere sormuşum sanırım :)

arkadaşlar, telefon 4.2.1'yken operatör logosu değiştirmek için epey bir uğraşmış ama yapamamıştım... sonra 4.3.1'e geçtim ve 2 gün önce cyda'da instalous ve unuttuğum bir güncellemeyi yaptıktan sonra vodafone yazan yerde fenerbahce yazmaya başladı 4.2.1'deyken bir yerlerde böyle bir deneme yaptığımı hatırlıyorum ama ne yaptığımı hatırlayamıyorum. Aslında fenerbahce yazması kötü olmadı ama bu seferde itunes'da senkronizasyon yaparken backup hatası vermeye başladı.

nasıl fenerbahce yazısı yazdırdığımı söyleyebileceklere şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunce -- 24 Nisan 2011; 22:24:29 >
  • Bence telefonda sorun yok, temiz bir bilgisayarda ITUNES'un son sürümünü kullanarak, aynı zamanda YENİ BİR USB Kablosukullanarak deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 24 Nisan 2011; 22:28:29 >
  • 23 hatası alan bir arkasın telefonu (3GS) ist de en az 5 telefoncuya gezdirdik yapamislardi
    Telefon çöp oldu derken kendimiz yaptık pc de oldugunda size detaylı yardım edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

23 hatası alan bir arkasın telefonu (3GS) ist de en az 5 telefoncuya gezdirdik yapamislardi
    Telefon çöp oldu derken kendimiz yaptık pc de oldugunda size detaylı yardım edicem

hocam benimki iphone 4 ama anlatırsanız burada bende deneyeyim belki kurtarırız
  • arkadaşım şöyle yapabilirsin.
    Öncewww.iphonefirmware.com sitesinden güncel firmware yükle. onu indirdikten sonra shift restore il indirdiğin firmware ile temiz restore yap. düzelecektir.
  • Yukarıda bir arkadaşımız cevabını vermiş, tam DFU moda alamamışsınız. Telefonu kapatın, 3sn power tuşuna sonra çekmeden 10sn home tuşuna ve powerdan çekerek 15 sn home tuşuna basmaya devam edin. Ondan sonra ireb ile pwned DFU moda alın. Bu işlemleri pcye bağlı iken yapacaksınız. Devamında sihft+restore ile fwyi yükleyin.
  • bende bu hatayı almıştım hatta benzer tüm restore edilemedi hatalarını..telefonum hiç açılmaz hale gelmişti hatta...sonra snowbreeze ile tekrar dfu moda aldım hallolmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Yukarıda bir arkadaşımız cevabını vermiş, tam DFU moda alamamışsınız. Telefonu kapatın, 3sn power tuşuna sonra çekmeden 10sn home tuşuna ve powerdan çekerek 15 sn home tuşuna basmaya devam edin. Ondan sonra ireb ile pwned DFU moda alın. Bu işlemleri pcye bağlı iken yapacaksınız. Devamında sihft+restore ile fwyi yükleyin.

Üstad telefon zaten dfu modda ireble de yaptım zaten ireb i kullanmasam 1600 hatası veriyor aynı zamanda tinyumbrella yı da kullanıyorum kullanmasam 3194 hatası veriyor :) ikisinide kullandığım halde 23 hatası veriyor farklı bilgisayarlarda farklı kablolarla denedim fakat sonuç hüsran :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.