Şimdi Ara

PALİO 1.2 S İÇİN YORUM LÜTFEN ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARABAMI DEĞİŞTİRİP BU ARABAYI ALMAK İSTİYORUM.

BU ARABANIN ARTILARINI EKSİLERİ ÖĞRENEBİLİRMİYİZ.

2001 MODEL 29 BİNDE 11 MİLYARA BİR TANIDIĞIMIN HANIMINDAN SİGARA İÇİLMEDİ

ÇÜNKÜ KULLANMIYOR EWDEN İŞE İŞTEN EWE GELİYOR.BİR YARDIM LÜTFEN

• Yapay Zekanın Yanıtı

Palio 1.2 S: Kapsamlı Kullanıcı Yorumları

Fiat Palio 1.2 S, şehir içi kullanıma uygun, ekonomik ve dayanıklı bir otomobil olarak bilinmektedir. Kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu yorumlar alan Palio 1.2 S hakkında merak edilenleri inceleyelim:

Palio 1.2 S Yorumları

• Performans: 1.2 litrelik Fire motoru, şehir içi koşulları için yeterli performans sunarken yakıt ekonomisinde de iddialıdır.
    • Sürüş Dinamikleri: Sert süspansiyonu sayesinde virajlarda güvenli ve dengeli bir sürüş deneyimi sunar, ancak engebeli yollarda biraz sert hissettirebilir.
    • İç Mekan: Geniş ve ferah bir iç mekana sahiptir, ancak plastik malzeme kalitesi orta düzeydedir.
    • Ekipman: 1.2 S donanım seviyesi, klima, elektrikli camlar ve uzaktan kumandalı merkezi kilit gibi temel özellikleri içerir.
    • Yakıt Tüketimi: Kullanıcılar, şehir içi koşullarında ortalama 7-8 litre/100 km yakıt tüketimi bildirmektedir.

Palio 1.2 Active Yorum

Palio 1.2 Active, S donanım seviyesine ek olarak sis farları, alaşım jantlar ve deri direksiyon gibi ek özellikler sunan bir versiyondur. Kullanıcılar, bu özelliklerin otomobile daha şık ve modern bir görünüm kattığını belirtmektedir.

Palio 1.2 16V Yorumları

Palio 1.2 16V, daha yüksek performans arayanlar için tasarlanmış bir versiyondur. 16 supaplı motoru, daha fazla güç ve tork sağlar ve daha sportif bir sürüş deneyimi sunar.

Palio 1.2 Kullanıcı Yorumları

Genel olarak, Palio 1.2 kullanıcıları otomobilin şehir içi kullanıma uygunluğunu, yakıt ekonomisini ve dayanıklılığını takdir etmektedirler. Ancak, orta düzey malzeme kalitesi ve engebeli yollardaki sert sürüşü eleştirilen yönler arasındadır.

Siena 1.2 S Yorumları

Fiat Siena 1.2 S, Palio 1.2 S'nin sedan versiyonudur. Yorumlar, iki model arasında performans ve sürüş dinamikleri açısından önemli bir fark olmadığını göstermektedir. Ancak, Siena'nın daha geniş bir bagaj hacmi avantajı bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardes sigara içilmedi çünkü kullanmıyor ince biir espiri benim aracımda 98 model 1,6 16v palio ben sigara içtim cayır cayır içmekteyimde ne alaka sigara içilmemiş demek yanlıs anlama sana demiyorum geçenlerde punto multijetle takasa girdim arabayı adam diyor sigara içilmedi abi koltuk delik deşik olmus sigara yanıgından ...şimdi palio güsel araç 1,2 motor düsük benim araçla aynı yakar sonucta benim görüsüm turkiyenin arabası fiat tofas servisi bol parçası ucuz 1,2 motoru bilmem ama benim araçta bastımmı hakkını veriyor yolun fiyatı bana az fazla gibi geldi internetten bi arastır istersen o fiayata en son kasanın bir alt kasasını alabilirsin aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe yazarım kardesim ama pişman olmuyacagın bi araç

• fıyat ııyı ama ya ogrencı yaaa sırket ıcın bı arac bence aılen falan varsa hıc gırme derım o ıse uzun yolda falan zorluk cekersın falan falan ama benzınde kafan rahat olur kokluyor resme onun ıcın genelde sırketlerde kulanılır
  • 1.2 s filo satışı için boş donanım piyasaya çıktı.

1.2 el donanım bulursan senin için daha hayırlı olur.

1.2 fire 75 hp doğru devirde kullanırsan kasaya yetiyor.

2000 devirin altına düşmeden 2500-3500 devir arası kullanırsan ekonomik gidersin.

1.2 motor ile ekonomik sürüş düz yol dışında aslında kolay değildir.usta şöförün işidir.

rampa çıkarken değil rampaya gelmeden önce gazlaman gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe_04

fıyat ııyı ama ya ogrencı yaaa sırket ıcın bı arac bence aılen falan varsa hıc gırme derım o ıse uzun yolda falan zorluk cekersın falan falan ama benzınde kafan rahat olur kokluyor resme onun ıcın genelde sırketlerde kulanılır

AİLEM WAR TABİ AMA ŞEHİR İÇİ KULLANIYORUZ UZUN YOL YAPMIYORUM. KÖYE GİDİCEM FALAN OLAYI YOK

ÇOKMU DAR ARABA YOKSA KULLANIMIMI ZOR WİRAJLARDA FALAN NASIL ACABA
  • quote:

Orjinalden alıntı: macapapazi

kardes sigara içilmedi çünkü kullanmıyor ince biir espiri benim aracımda 98 model 1,6 16v palio ben sigara içtim cayır cayır içmekteyimde ne alaka sigara içilmemiş demek yanlıs anlama sana demiyorum geçenlerde punto multijetle takasa girdim arabayı adam diyor sigara içilmedi abi koltuk delik deşik olmus sigara yanıgından ...şimdi palio güsel araç 1,2 motor düsük benim araçla aynı yakar sonucta benim görüsüm turkiyenin arabası fiat tofas servisi bol parçası ucuz 1,2 motoru bilmem ama benim araçta bastımmı hakkını veriyor yolun fiyatı bana az fazla gibi geldi internetten bi arastır istersen o fiayata en son kasanın bir alt kasasını alabilirsin aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe yazarım kardesim ama pişman olmuyacagın bi araç

SİGARA OLAYI İÇİLMEMİŞSE İYİ TABİKİ,ÇÜNKÜ TAWAN FALAN DUMANDAN ÇAMUR GİBİ OLUYOR.

TEMİZ OLMASI AWANTAJ PİYASAYA BAKTIM FİYAT BİRAZ YÜKSEK GİBİ OLSADA 29 BİNDE OLMASI

• quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

quote:

fıyat ııyı ama ya ogrencı yaaa sırket ıcın bı arac bence aılen falan varsa hıc gırme derım o ıse uzun yolda falan zorluk cekersın falan falan ama benzınde kafan rahat olur kokluyor resme onun ıcın genelde sırketlerde kulanılır

AİLEM WAR TABİ AMA ŞEHİR İÇİ KULLANIYORUZ UZUN YOL YAPMIYORUM. KÖYE GİDİCEM FALAN OLAYI YOK

Kullanımı kolay direksiyonu da tepkili ve iyi ayarlıdır.

yol tutuşu yeterlidir ama fazla zorlamaya gelmez.

viraj giriş çıkış noktalarını biliyorsan.birşeyler bilen bir sürücüysen zorluk çıkarmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

quote:

Kullanımı kolay direksiyonu da tepkili ve iyi ayarlıdır.

yol tutuşu yeterlidir ama fazla zorlamaya gelmez.

viraj giriş çıkış noktalarını biliyorsan.birşeyler bilen bir sürücüysen zorluk çıkarmaz.

TABİİ SPOR BİR ARABANIN PERFORMANSINI BEKLEMİYORUM

SÜRÜCÜ DENEYİMİMDE GAYET İYİ 3 YIL TİCARİ TAXİ TEK SÜRÜCÜ ORTALAMA 400 KM GÜNDE

ASKERDE HER TÜRLÜ ARAÇ UZUN YOL DAHİL

• Bende de 2004 Pailo var.1.2 16 V ancak deli gibi yakıyor benzini.Şehir içi 250.000 falan.Bence bu vakitten sonra benzinli araba alınmaz hele fiat hiç alınmaz
  • 2004 Yilinda Sirketimizde Calisan Bir elemanin Palio su vardi 1.2 Olandan..

Merakimdan Otobanda denedim : ) 1.2 olmasina ragmen Performansi sasirtti beni.

Benim kullandigimda ABS de yoktu ABS li olanini alirsaniz daha iyi olur.

Buyrun bu da ornegi

PALİO 1.2 S İÇİN YORUM LÜTFEN ACİL
  • Mart ayında 2002 model klimalı 1.2 s palioyu 11.400 e satmıştım. Araba sağlam ama özellikle5. vites dişli oranı çok kısa. 90 la giderken 3500 devir civarı çeviriyodu belkide dahada fazla. Onun için uzun yolda benzin sarfiytı fazla. Bendeyken 200 bin ortalama yakıyodu. Birde ben fazla basmıyodum az yaksın diye. Ama yeni kasa 80 hp modellerde çok çok daha uzun 5. vites oranı kullanmışlar. Hatta fazla uzun diyebilirim. Bence biraz daha ekleyip yeni kasa 80 hp EL modellerden alırsanız iyi olur. Hem süspansiyon olarakda daha iyi, hızlanırken veya duurken öne arkaya yığılma onlarda yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmeshur

Bende de 2004 Pailo var.1.2 16 V ancak deli gibi yakıyor benzini.Şehir içi 250.000 falan.Bence bu vakitten sonra benzinli araba alınmaz hele fiat hiç alınmaz

gerçekten bu kadar fazlamı yakıyor ya bende 1.2 diye ekonomik olur diyordum.
  • quote:

quote:

Bende de 2004 Pailo var.1.2 16 V ancak deli gibi yakıyor benzini.Şehir içi 250.000 falan.Bence bu vakitten sonra benzinli araba alınmaz hele fiat hiç alınmaz

Şehir içi 250.000 yakması normal fabrika verisi o kadar zaten. Uzun yoldada sabit 90-100 le gidersen 150-160 bin yakar.(bendede 1.2 s var ve aldığımdan beri her depoda yakıtı ölçerim) Avantajları:Düşük vergi sınıfı, bol ve ucuz yedek parça, Şehiriçi rahat kullanım ve park kolaylığı. Dezavantajları:Düşük işçilik kalitesi ve sıfır donanım.(Camlar manuel,abs yok, devir saati yok)İlk bakışta aklıma gelenler bunlar.Sorun olursa cevaplarım. Bide birkaç fabrika verisi vereyim Yakıt Tüketimi Ş.içi:9.3 Ş.dışı:5.5 Ağırlık:935 kg. 0-100:12.5 sn
    Düzeltme:Klima yok yazmıştım bazılarında varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_39 -- 9 Ekim 2006; 13:36:27 >

• quote:

quote:

Deli gibi mi yakıyor.

şehir içi 9 l öp de başına koy.

hatta biraz bakım yaptır 8 l ye iner.

benim arabada 8 l yakyordu.seninki ile aynı.

fiat alınır paşa paşa binilir.millet servislerde sürünüyor.palio da hiçbir sorun yok

• 1.2 75 olanlar fire değil. 16v 80 hpler fire diye geçiyor. Önemlide değil zaten. Ama şanzıman bariz farklı ve önemli.

quote:

1.2 s filo satışı için boş donanım piyasaya çıktı.

2000 devirin altına düşmeden 2500-3500 devir arası kullanırsan ekonomik gidersin.

1.2 motor ile ekonomik sürüş düz yol dışında aslında kolay değildir.usta şöförün işidir.

• ağustosta tatilimin yarısında 2006 model polo, yarısında ruhsatında 82 beygir olduğu yazılı kiralık bir palio 1.2 kullandım. palionun performansı polodan daha iyiydi. ama konsolu, plastiği falan çok çirkin. acaip kalitesiz görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

1.2 75 olanlar fire değil. 16v 80 hpler fire diye geçiyor. Önemlide değil zaten. Ama şanzıman bariz farklı ve önemli.

quote:

1.2 s filo satışı için boş donanım piyasaya çıktı.

1.2 75 hp 8v ler de fire motor.gidip servise sorabilirsin.

2002 sonrası palio ların iç plastiği ve döşeme kalitesi de arttı.

• Aşağıdaki linkte Siena S'in eski bir testini buldum Palio da onun aynısı. motor 1.2 fire 16v 75 hp diyor ama benimki 8v diye biliyorum.Orada bir karışıklık var ama neyse motor konusu karıştı biraz.
    http://www.otomobul.com/test/testbilgi.php?marka_id=30&model_id=142&test_id=230

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_39 -- 9 Ekim 2006; 14:02:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

Aşağıdaki linkte Siena S'in eski bir testini buldum Palio da onun aynısı. motor 1.2 fire 16v 75 hp diyor ama benimki 8v diye biliyorum.Orada bir karışıklık var ama neyse motor konusu karıştı biraz.
    http://www.otomobul.com/test/testbilgi.php?marka_id=30&model_id=142&test_id=230

karışıklık yok ben sana doğrusunu anlatıyım.

1.2 fire 3 tip.

1.2 60 hp 8v,1.2 75 hp 8v ,1.2 16v 80 hp

• quote:

quote:

quote:

Deli gibi mi yakıyor.

şehir içi 9 l öp de başına koy.

hatta biraz bakım yaptır 8 l ye iner.

benim arabada 8 l yakyordu.seninki ile aynı.

fiat alınır paşa paşa binilir.millet servislerde sürünüyor.palio da hiçbir sorun yok

İlla şu fiatı savunacaksınız ya, yapmadığınız şey kalmadı.

1.4 almak yada 1.6 daha mantıklı. Sonuçta 1.2 motor rampa vs. çıkarken çok zorlanacak, hatta kökleyeceksiniz gazı, sonuçta 1.2 motor için şehir içi 9 litre çok.

Benim 4.7 V8 18 litre yakıyor.

Arada 4 katı fark olmasına rağmen 2 katı benzin sarfiyatı farkı var.

Fiat=saçmlık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.