Bende de 2004 Pailo var.1.2 16 V ancak deli gibi yakıyor benzini.Şehir içi 250.000 falan.Bence bu vakitten sonra benzinli araba alınmaz hele fiat hiç alınmaz
gerçekten bu kadar fazlamı yakıyor ya bende 1.2 diye ekonomik olur diyordum.
Deli gibi mi yakıyor.
şehir içi 9 l öp de başına koy.
hatta biraz bakım yaptır 8 l ye iner.
benim arabada 8 l yakyordu.seninki ile aynı.
fiat alınır paşa paşa binilir.millet servislerde sürünüyor.palio da hiçbir sorun yok
İlla şu fiatı savunacaksınız ya, yapmadığınız şey kalmadı.
1.4 almak yada 1.6 daha mantıklı. Sonuçta 1.2 motor rampa vs. çıkarken çok zorlanacak, hatta kökleyeceksiniz gazı, sonuçta 1.2 motor için şehir içi 9 litre çok.
Benim 4.7 V8 18 litre yakıyor.
Arada 4 katı fark olmasına rağmen 2 katı benzin sarfiyatı farkı var.
Fiat=saçmlık.
4 sene bindiğim ve memnun kaldığım arabayı savunurum.
ok sana göre 1.4 ,1.6 mantıklı olsun.1.6 ok 103 Hp yürüyüşü yeter de 1.4 tek nokta enjeksiyon 1.2 den de çok yakar
9 l yakar çok sıkışık trafikte 10 l de yakar.
benim araba 8 l yakıyordu.diğer rakipleri kaç yakıyor?
ayrıca gerçekten ekonomi isteyen gider multijet alır.
quote:
Orjinalden alıntı: TSMC
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
Orjinalden alıntı: forever_boy
quote:
Orjinalden alıntı: bmeshur
Bende de 2004 Pailo var.1.2 16 V ancak deli gibi yakıyor benzini.Şehir içi 250.000 falan.Bence bu vakitten sonra benzinli araba alınmaz hele fiat hiç alınmaz
gerçekten bu kadar fazlamı yakıyor ya bende 1.2 diye ekonomik olur diyordum.
Deli gibi mi yakıyor.
şehir içi 9 l öp de başına koy.
hatta biraz bakım yaptır 8 l ye iner.
benim arabada 8 l yakyordu.seninki ile aynı.
fiat alınır paşa paşa binilir.millet servislerde sürünüyor.palio da hiçbir sorun yok
İlla şu fiatı savunacaksınız ya, yapmadığınız şey kalmadı.
1.4 almak yada 1.6 daha mantıklı. Sonuçta 1.2 motor rampa vs. çıkarken çok zorlanacak, hatta kökleyeceksiniz gazı, sonuçta 1.2 motor için şehir içi 9 litre çok.
Benim 4.7 V8 18 litre yakıyor.
Arada 4 katı fark olmasına rağmen 2 katı benzin sarfiyatı farkı var.
Fiat=saçmlık.
Çok yanlış bir mantık kurmuşsun.Bu sınıftaki araçların hepsi aşağı yukarı aynı yakar.Senin mantığına göre motor 4 kat ufak hacimli diye 18/4=4.5 lt mi yakacak yani şehiriçinde.Birde 1.4 paliolar 71 hpdir.Yani 1.2 80 ve 75 hp olan motorlardan daha güçsüz.
abi sakınnn fiat alma ya bırak şu arabaları at arabası bile daha iyidir...
1. ci çok yakar 2.ci camları,aynaları otm değil,adamı hasta eder 3.cü kliması yok +++++'ları seri ve kullanımı çok rahat bir araba
2001 den beri kullanıorum ve 0 aldım artıları vergisi düşük,11.000 ytl ye 29000binde başka ne bulabilirsin ayrıca çokta fazla yakmıyor.aldığımdan beri çok az masraf yaptım.fazla masraflı bi araba değil, bi test edesen daha iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: volker_2
ben sana at arabası alayım sen bana fiat araba al olurmu arkadasım at arabası daha iyi diyorsunya
Bazı arkadaşlar yardımcı olmak yerine laf salatası yapmışlar. Ben de 75.000 km 99 model Siena 1.4 EL kullandım. Sedan sevdiğim için Palio'dan daha çok hoşuma gitmişti. Neticede iki aracın da hamuru aynı. Bikere seni yakıt dışında üzmez. Cidden fazla yakıyorlar. Belki benim 1.4 EL öyleydi. Onun haricinde çok memnun kalırsın. Benim araba hiç arıza yapmamıştı. Bakımdan bakıma servise gidiyordum. Bakım masrafı diğer araçlarla kıyaslarsan ucuzdur. Palio'nun yakıt dışında olumsuz yönlerinden biri bagajı biraz küçüktür. Çok fazla performans beklemiyorsan, motoruda idare eder. İçeriye fazla ses almaz, bozuk yollarda takırtı tukurtu yapmaz. Tanıdığın insandan alman senin için büyük avantaj. Aracın kilometresi çok düşükmüş. Gene de servise kontrol ettir. Üç beş kuruş daha az verip dökülmüş bir araba almak yerine, biraz fazla verip temiz araba almak sana uzun vadede daha çok kar getirir. Biraz da pazarlık yapmaya çalış. Bakarsın fiyatı indirir. Alırsan memnun kalacağını düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: macapapazi
quote:
Orjinalden alıntı: volker_2
ben sana at arabası alayım sen bana fiat araba al olurmu arkadasım at arabası daha iyi diyorsunya
1.2 80hp lik fire 2003 versiyonu bir arkadaşımın eski aracı idi...
şehiriçinde 7-8lt tüketimi var uzun yolda 5 litreye kadar düşüyor...
gücü yeterli ancak süspansiyonları bizim ülke yolları için revize edilmiş ve yumuşacık karyola gibi sallanıyor Brezilya üretimi olan bu araçların orjinal versiyonlarını orada görünce ne kadar yüksek olduğunu görüyorsunuz ama başka türlü bizim ülke yollarında ilerlemek mümkün değil yolda viraja girerken biraz dikkat etmek gerekiyor
arkadaşımın unutamadağı sesi ise Açık hava filtresini taktığında çıkan emme monifoldundan gelen ses...gerçekten efsan CorsaGsi ın arkasından gelecek nitelikte idi hatırlarım...
ben 1.2 oldugunu bilmeden binmiştim palioya... ama oyle bi kacıyoki oyle bi ivmeleniyoki agzm acık kalmıştı..
1.2 oldugunu hic bi şekilde hisettirmiyo.. gerek hız gerekse yakıt tuketimi olarak olsn 1.2 demeye bin şahit yakıtta ehehe
arkadaşım palio 1,.2 s donanımsız bir araç ön camları bile elle çevirerek açıyosun, klima yok, abs yok vs. vs.... . palio almak istemene bi lafım yok beğenende var beğenmeyende ama bi araba alcaksan iyi kötü donanımı olmalı.
Araba üzüm gibidir. Bakarsan bağ bakmassan dağ olur, bakarsan gıcır, bakmassan hurda olur. Böyle sözlerle ortalığı hurda yığınına çevirmeyin lütfen...
Bence fiyatı iyi..Temizse alınabilir...1.2'den beklenmeyen şaşırtan bir performansı var.Ama yakıtı 1.2 motor için fazla... Donanımsız olması bir bakıma iyi... Eğer sadece ulaşım için kullanılacaksa,başka bir amaç yoksa,ne kadar az donanım o kadar az problem...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme