Şimdi Ara

iPhone 4.3 restore sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 ün sürümünü 4.3 e yükselttim ama şimdi telefon açılmıyor. Daha doğrusu açılıyor ama sim kilitli diyor. Ben telefonumu turkcell den kontratlı paketle aldım ve şimdiye kadar jb falan yapmadım. 4-5 kez tekrardan restore ettim, Telefonu dfu moda alıp restore yaptım, yazılım dosyasını netten indirdim shift + restore ile yükledim ama sorunu çözemedim. Lütfen bana yardım edin bu alet neden sim kilitli diyor bana :(((

• Sim kartınizin şifresi varsa başka bir telde iptal edin. Şifre sormadan açılsın siminiz.
  • bu alette de micro sim var. başka bir iphone bulup takmam lazım ama zaten pin hatalı demiyor. Sim kart kilitli diyor :(((
  • İtunes tan sim'i aktive ettin mi...?
  • O ne demek ilk defa duydum valla
  • Sim kilidi kaldırıp cihazı USB ile bağlayıp itunesu acarsanız probleminiz çözülecektir. Yani cihazınız aktive edilmiş olacaktır.
    Microsim aparatiniz yoksa satin alabilirsiniz ya da aldığınız yerden yardım isteyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kablom

Arkadaşlar iphone 4 ün sürümünü 4.3 e yükselttim ama şimdi telefon açılmıyor. Daha doğrusu açılıyor ama sim kilitli diyor. Ben telefonumu turkcell den kontratlı paketle aldım ve şimdiye kadar jb falan yapmadım. 4-5 kez tekrardan restore ettim, Telefonu dfu moda alıp restore yaptım, yazılım dosyasını netten indirdim shift + restore ile yükledim ama sorunu çözemedim. Lütfen bana yardım edin bu alet neden sim kilitli diyor bana :(((

Normalde Türkiyede sevis sağlayıcıların sattığı tüm iphone`lar sim kilitsiz olarak gelmekte. Telefonun yurtdışından getirilip satmış olma ihtimalleri var. Emin değilim ama garantili olup olmadığını altta verdiğim linkten kontrol ettir. Eger garantisi varsa garantiye götür, yoksa, sana el altından amerikadan yada baika ülkelerden getirilen iphone`u satmış olma ihtimalleri var. Bayiyi Turkcelle şikayet et, para iadesi yada değişim iste. Yasal yollarla hakkını ara. Geçmiş olsun, kolay gelsin..

http://www.genpa.com.tr/_imei_sorgu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.