Şimdi Ara

iphone 4 35. hafta üretim yaşadığım problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaşadığım problemleri başlık altlarına yazdım ama sanırım benim yaşadığım problemler tr de henüz kimsenin başına glmiş değil. kimseden kamera ve gyroscope un çalışmamasıyla ilgili birşeyler duymamıştım. o yüzden gelişmeleri de yazacağım ayrı bir başlık açmayı uygun gördüm. stoklar arttıkça bu problemle karşılaşanlar olacaktır diye düşünüyorum.

35. hafta.
    sorunlar:
    1) ön kamera açılmıyor(bu sorunu yurtışında baya bi yaşayan insan var forumlardan okuduğum kadarıyla. iphone 4 shutter issue yazıp aratabilirsiniz. apple direk değişim yapıyormuş bunlara. tr de ilk bana vurdu sanırım şimdi haftalarca uğraş dur garantiyle) ------an itibariyle hard reset ve fw update sonrası arka kamera da çalışmıyor------

2)gyroscope çalışmıyor. gyroscope la çalışan 3 4 uygulama denedim.(dev checker --gun range-- gyroscope) hiç birinde youtube da gördüğüm hareketleri yapmadı. hiç bir şekilde sağa sola çevirdiğimde youtube videolarında gördüğüm gibi ekran dönmüyor. sürekli sabit.

3) tabii ki anten sorunu. dışarıda herhangi bir problem yok ama evde normalde 3 bar çekerken sol elimde bir dakika civarı durunca (bastırmaktan söz etmiyorum, normal bir şekilde elimde tutunca) servis yok a dönüyor.

bugün forum istanbul satürne gidip konuşacağım. muhtemelen servise yönlendirecekler. servis muhtemelen kullanıcı hatası falan diyecek beni bir ay orda burada uğraştıracak. yurtdışı forumlarından okuduğum kadarıyla geniuslardan randevu alıp gidildiğinde sorunu(kamera) söyler söylemez hiçbir şey sormayıp arka taraftan sıfır yeni iphone getiriyorlarmış. yazılımsal birşey değil yani. fw update hard reset her birşeyi yaptım. umarım başka kimsenin başına gelmez. 4 aydır bekliyorum. 1 haftadır da aramayıp dolaşmadığım yer kalmadı. ne geçti elimize. hiç. hiç bulmasam daha az mutsuz olurdum herhalde.

beni yönlendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkfloydian -- 6 Ekim 2010; 10:44:00 >

• kullanıcı hatası olarak kabul edilebilecek bir sorun yokki değişim verirler büyük ihtimal sorun cıakrtıcakalrını sanmıyorum
  • orada vodafone standından almıştım. teleservice garantili yani. hakkında pek iyi şeyler duymadığım için çekiniyorum. bir de 0 cihaz almak için bile bir kaç hafta bekleniyorsa değişim için ne kadar beklenir acaba diye çekiniyorum. az sonra saturnu arayacağım. gelişmeleri buraya yazmayı planlıyorum. bu arada konu gereksiz olabilir emin olamadım. eğer öyleyse beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • sıkma kardeşim canını sen. elektronik bişey canı boğazında. bak ne güzel diyorsun 4 ay bekledim.ya beklemeyip alsaydın yurt dışı ürün ozmn nolcaktı. millet önce alcam diye garantısız ve daha pahalıya aldılar aletleri bizler şanslıyız. garantımız var. ve sen sıkma canını senın kı barız donanımsal kullanııcı hatası felan degıl ve degıstırırler emin ol
  • teşekkür ederim hocam. az önce saturnu aradım. buraya getirin bi bakalım dediler. akşam gelişmeleri yazacağım.
  • hala sevise götürmedim aleti. gyroscope özelliği kendi kendine düzeldi az önce. belki kamera da aynı şekilde düzelir diye servis olayını iki hafta erteledim. yurtdışı forumlarda kendi kendine düzeldiğini söyleyenler var. 2 haftada düzelmezse o zaman ideceğim servise.
  • Güzel kardeşim hiç canını sıkma bak millet bulmak için cihazı yana yakıla arıyor tamam sende sorunlar var ama bunlar hiç canını sıkacağın büyüklükte yada cihazı kullanamama boyutunda değil. Şimdi ben sana ne yapacağını söleyim bu şekilde 2-3 ay kullanacaksın piyasaya cihaz bi dolacak önce ondan sonrada götüreceksin teleservice'e değişim talep edeceksin. Şimdi götürürsen zaten 2 ay beklersin herhalde.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43582203&p=1#43591286

Ya ben ne yapsam acaba arkadaslar yardım edin ne olur. :(((((
  • Benim cihazda 35.hafta üretimi ve hiç bir sorunu yok senin şansın yanında değilmiş sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.