Şimdi Ara

iphone 4 4.0.1 restore yaptım ama recovery modedan çıkamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4'ümü jailbreakme.com dan açarak kullanıyordum. ama 3gden birtürlü bağlanamıyordum. düzeltmek için 4.0.1 restore yaptım ama 1004 hatası veriyor ve recovery modedan çıkamıyorum, çözümünü bilen var mı? kutudan herhangi bir simkart çıkmadı.. lütfen yardım

• Ben 3g mi iReb programiyla cikarmistim recovery moddan. İstersen bi dene onla forumda mevcut. Ama sorun farkli olabilir Yanlis bilgi veriyor olabilirim
  • aslında recoveryden çıkabiliyorum ama acil arama ekranındayım yani yine ekranda itunes işareti var. DFU yada recovery farkı bende bilmiyorum. ireb hata veriyor nedense bilgisayarımda umbrellayı çalıştıramıyorum
  • Telefonun sanirim sim kilitli, o operatore ait veya universal bir sim cardla, itunes uzerinden aktivasyon yapman gerekiyor. Yoksa restore islemini basariyla yapmissin sanirim.
  • elimde operatör simkartı yok içindede turkcell var geçersiz sim kart diyo, başka bir yolu yok mu acaba?
  • yok, hıc ugrasma. sansına forumdan bulundugun sehırden bırı yardım edıp kartı kullandırabılır, ugrasmıyım dıyorsan gotur iphone ısı yapan bir telefoncuya aktıve etsınler. 5-10 tl alırlar. kartın olmadan kendı kendıne hıc ugrasma.
  • walla arkadaşlar istanbuldayım ve bayram, sim kartı kestiğim içinde başka telefona takamıyorum. yardım edebilecek kimse var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben recovery moddan cikamiyosun sandim :/ arkadasinda dedigi gibi aktivasyon karti lazim forumda bikac kiside var konu ac yakinlarda birinde varsa alir yaparsin yoksa imkansiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.